NYKnicks Fan je napisao/la: Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?
ako hrvati misle pobjeđivati, Balić bi trebao najviše povući... dakle mogao bi on preko 3
p.s.
hajde švabeeeeeeeee trpajteeeeeeeeeeeee !!!!!
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
NYKnicks Fan je napisao/la: Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?
ne jedan, nego dvaAdmir_Sa je napisao/la:cim se hodza drekne odma gol padne
bravo za hodzu!
20 godina ih nije WBA dobio na Ewood parku..Baja_Zvjerka je napisao/la:Blackburn dobija 99%, i u gostima prosle polusezone su ih dobili 3:1... 2.35 odlicna kvota..
Hansen i Balic bi trebali preko.NYKnicks Fan je napisao/la:Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam, mora da mi je do racunara jer mi nije nastimano vrijeme.
Na listicu je normalno ali provjera listica daje sasvim suprotno vrijeme.
Nece valjda ni sada.. Evo nasao sam jos jednu siguricu, a to je Panathinaikos..jasko_juve je napisao/la:20 godina ih nije WBA dobio na Ewood parku..Baja_Zvjerka je napisao/la:Blackburn dobija 99%, i u gostima prosle polusezone su ih dobili 3:1... 2.35 odlicna kvota..
Ma ja ih ne igram pa nek dobijaju koliko hoce.hodža je napisao/la:joj mrzim turke iz dna duše...najviše puta su me oni ukopali, naročito Galata...
ali danas moraju uzeti, zar ne ??
Izrael 1. liga, košarka, 18:40
I. Ashkelon - Macc. Rishon LZ.......2@1,90
Ashkelon-u ozliheđeni Gur Porat (inače dobija oko 20-ak minuta po utamici), Ahiad Bukra, Lior Lifshitz ( također oko 20- ak minuta igra) a Rahson Turner je upitan jel je povrijedio gležanj ( on im je najbolji igrač)
Domaćini katastrofa zadnje vrijeme, zadnju utakmicu spušili sa 30 razlike, gosti skroz dobra forma i uz sve izostanke Askhelona ja igram 2
Može li mrtva Fiorentina povesti ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li ovaj Sedan mrtvi izjednaciti !?
Ma kakva crna Fiorentina, sreca njihova pa Michele promasi penal za Lecce, izbjegli su katrastrofu.reds je napisao/la:Može li mrtva Fiorentina povesti ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li ovaj Sedan mrtvi izjednaciti !?![]()
Prosao mi jedan parhodža je napisao/la:OTNYS
šta imaš od odbojke ??
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.