..ja bih igrao manjeNYKnicks Fan je napisao/la:Svedska-Hrvatska 50.5+

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
..ja bih igrao manjeNYKnicks Fan je napisao/la:Svedska-Hrvatska 50.5+
E jbg,sad moram izbacit,imal neko da ce biti over ?muhovic je napisao/la:..ja bih igrao manjeNYKnicks Fan je napisao/la:Svedska-Hrvatska 50.5+..bice tu jedno 47,48,ali uglavnom ispod granice
![]()
Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam, mora da mi je do racunara jer mi nije nastimano vrijeme.
Na listicu je normalno ali provjera listica daje sasvim suprotno vrijeme.
NYKnicks Fan je napisao/la: Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?
ne jedan, nego dvaAdmir_Sa je napisao/la:cim se hodza drekne odma gol padne
bravo za hodzu!
20 godina ih nije WBA dobio na Ewood parku..Baja_Zvjerka je napisao/la:Blackburn dobija 99%, i u gostima prosle polusezone su ih dobili 3:1... 2.35 odlicna kvota..
Hansen i Balic bi trebali preko.NYKnicks Fan je napisao/la:Znas li kojeg igraca veceras rukomet da ce ici over ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam, mora da mi je do racunara jer mi nije nastimano vrijeme.
Na listicu je normalno ali provjera listica daje sasvim suprotno vrijeme.
Nece valjda ni sada.. Evo nasao sam jos jednu siguricu, a to je Panathinaikos..jasko_juve je napisao/la:20 godina ih nije WBA dobio na Ewood parku..Baja_Zvjerka je napisao/la:Blackburn dobija 99%, i u gostima prosle polusezone su ih dobili 3:1... 2.35 odlicna kvota..
Ma ja ih ne igram pa nek dobijaju koliko hoce.hodža je napisao/la:joj mrzim turke iz dna duše...najviše puta su me oni ukopali, naročito Galata...
ali danas moraju uzeti, zar ne ??
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.