Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema veceg zla moj lendra
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:30Sad kad se sve sleglo da i ja nesto napisem.
Ponosan sam sta ponosan najponosniji na svijetu i najsretniji na svijetu. Pokazali smo gdje smo i sta smo i pokazali smo da smo najjaci. Toliko mi je drago bilo sinoc da sam triput plakao od srece. Svaka cast svima koji su ucestvovali na bilo koji nacin, svakom ko je izasao i gledao, svakom ko je palio i normalno svakom ko je zivio ovo zadnju sedmicu. Samo se nadam da ce raja nastaviti zivjeti Želju i u buducnosti da napunimo lavor odvratni i da im se popisamo po ko zna koji put po svemu. Nadam se da ce protiv Leotara biti 7,8 hiljada ljudi bez obzira na rezultat protiv poganih. Nadam se da ce ljudi nastaviti zivjeti ovo svakim danom. Rezultati su takvi kakvi su **** ali i ovo ce proci BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Izvuci cemo se iz ovoga i opet biti tamo gdje pripadamo. Ali sada nakon ovoga svega se trebamo maximalno posvetit klubu. I jos jednom da vam kazem ponosan sam na sve i sve vas volim mi smo svi jedna familija. FAMILIJA ŽELJEZNIČAR!
I moj je dedo pjevo ti se sarajevo **** hajdeeeeee
ove sedmice smo vidjeli sta malo hajca znači za klub, znači društvene mreže, zvanična i sl. bez obzira na to što nemamo igrački kadar kakav treba da imamo taj hajc treba nastaviti i protiv Leotara i svaku domaću utakmicusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:30Sad kad se sve sleglo da i ja nesto napisem.
Ponosan sam sta ponosan najponosniji na svijetu i najsretniji na svijetu. Pokazali smo gdje smo i sta smo i pokazali smo da smo najjaci. Toliko mi je drago bilo sinoc da sam triput plakao od srece. Svaka cast svima koji su ucestvovali na bilo koji nacin, svakom ko je izasao i gledao, svakom ko je palio i normalno svakom ko je zivio ovo zadnju sedmicu. Samo se nadam da ce raja nastaviti zivjeti Želju i u buducnosti da napunimo lavor odvratni i da im se popisamo po ko zna koji put po svemu. Nadam se da ce protiv Leotara biti 7,8 hiljada ljudi bez obzira na rezultat protiv poganih. Nadam se da ce ljudi nastaviti zivjeti ovo svakim danom. Rezultati su takvi kakvi su **** ali i ovo ce proci BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Izvuci cemo se iz ovoga i opet biti tamo gdje pripadamo. Ali sada nakon ovoga svega se trebamo maximalno posvetit klubu. I jos jednom da vam kazem ponosan sam na sve i sve vas volim mi smo svi jedna familija. FAMILIJA ŽELJEZNIČAR!
I moj je dedo pjevo ti se sarajevo **** hajdeeeeee
e sad je tu dilema, kako im sama istorija kaže spojili su se 48, a torpedo mozda bude slavi 2046timpramosavePla je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:42Sta nas tek ceka 2046
Tad ce nama jug pustiti dzabe
Malo da nam ažurira listu dugovanjaLjoZee je napisao/la: ↑20 sep 2021, 12:59U Plavom salonu se sutra obraća i prvi čovjek Željezničara
Kao što je to i običaj, medijima će se obratiti šef struke Tomislav Ivković, te jedan od prvotimaca, a ovaj put na press konferenciji će se pojaviti i predsjednik kluba Nazif Hasanbegović.
Zbog čega će se obratiti i Hasanbegović pred derbi, nije poznato, no sigurno da će mediji imati šta da pitaju i prvog čovjeka kluba sa Grbavice.
Sutrašnja press konferencija zakazana je za 11 sati u Plavom salonu.
Nije šala u ovakvoj situaciji napraviti ovaj spektakl, nadam se da su i potencijalni investitori vidjeli u šta bi mogli uložitidelinjo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:14Pa bas maloprije sam se uhvatio u razmisljanju,kakvi navijaci ,kakav ambijent publika znaci evropski i svjetski nivo bez imalo pretjerivanja i onda bacis oko na teren i postidis se majke mi,bas se tesko presaltatiRaonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:06Stvarno je tuga da neko može ovoliko biti zaluđen klubom i fudbalom, a da je to tolika qarina na terenu![]()
![]()
I ovo kažem generalno za nogomet kod nas i sve navijače većih klubova, imaš ljudi bukvalno žive za klubove koji više izgledaju kao amaterski nego kao profesionalni![]()
![]()
A možda Nazif šarne sutra šta u vezi investitora ?!Raonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:48Nije šala u ovakvoj situaciji napraviti ovaj spektakl, nadam se da su i potencijalni investitori vidjeli u šta bi mogli uložitidelinjo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:14Pa bas maloprije sam se uhvatio u razmisljanju,kakvi navijaci ,kakav ambijent publika znaci evropski i svjetski nivo bez imalo pretjerivanja i onda bacis oko na teren i postidis se majke mi,bas se tesko presaltatiRaonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:06
Stvarno je tuga da neko može ovoliko biti zaluđen klubom i fudbalom, a da je to tolika qarina na terenu![]()
![]()
I ovo kažem generalno za nogomet kod nas i sve navijače većih klubova, imaš ljudi bukvalno žive za klubove koji više izgledaju kao amaterski nego kao profesionalni![]()
![]()
![]()
Npr ironija je da je cijeli svijet jutros cuo za nas,ali zbog navijaca a ne npr zbog onoga zbog cega i postojimo fudbala i terena.Raonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:48Nije šala u ovakvoj situaciji napraviti ovaj spektakl, nadam se da su i potencijalni investitori vidjeli u šta bi mogli uložitidelinjo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:14Pa bas maloprije sam se uhvatio u razmisljanju,kakvi navijaci ,kakav ambijent publika znaci evropski i svjetski nivo bez imalo pretjerivanja i onda bacis oko na teren i postidis se majke mi,bas se tesko presaltatiRaonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 01:06
Stvarno je tuga da neko može ovoliko biti zaluđen klubom i fudbalom, a da je to tolika qarina na terenu![]()
![]()
![]()
![]()
Ne može brate moj, znaš i sam da se nama neće desiti toliko lijepih stvari u par dana
Vidjet ćemo
Vala mi je neobicno ovo. Odavno nisam procitao kod nas da neko iz organa kluba izlazi pred novinare na press.Raonffa je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:46Malo da nam ažurira listu dugovanjaLjoZee je napisao/la: ↑20 sep 2021, 12:59U Plavom salonu se sutra obraća i prvi čovjek Željezničara
Kao što je to i običaj, medijima će se obratiti šef struke Tomislav Ivković, te jedan od prvotimaca, a ovaj put na press konferenciji će se pojaviti i predsjednik kluba Nazif Hasanbegović.
Zbog čega će se obratiti i Hasanbegović pred derbi, nije poznato, no sigurno da će mediji imati šta da pitaju i prvog čovjeka kluba sa Grbavice.
Sutrašnja press konferencija zakazana je za 11 sati u Plavom salonu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.