FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
19%
2. Borbu za Evropu
104
47%
3. Sredinu tabele
46
21%
4. Borbu za opstanak
30
13%

Ukupno glasova: 223

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2021, 14:20

Cekaj ljudi stvarno misle da oni mogu dozvijeti 100 godina ? :rol: :rol: :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 20 sep 2021, 14:21

e cuj sjever im besplatan, sta ce ne mogu drukcije raju privuci, valja gledat pun jug

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2021, 14:22

lendra je napisao/la:
20 sep 2021, 14:02
delinjo je napisao/la:
20 sep 2021, 13:43
Najjace odmah iz ljubomore lafo neko im dao milion eura ,dan nakon nase proslave :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kolikoh upratih, vjetnamsko kineska prcija ne posla cestitku za 100 rođendan.Uvijek smo bili gospoda na spram njih. Jos jednan dokaz ko su komsije i sta nam zele.
Nema veceg zla moj lendra :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2021, 14:24

Osvajale su se titule i kupovi ,gradila se Grbavica ,ali ovaj vikend je više od toga :) Proteklih godina u nekim momentima sam mislio svi su okrenuli leđa našem Želji ,ali dodje 100-ti rođendan i vidiš koliko nama znaci naš Željo ,naša ljubav prema Želji nikad ne umire i sve naredne generacije treba treba da cuvaju nasu Grbavicu i našeg Želju.
Nama je Željo svetinja , sretan ti rođendan voljeni klube :bih:
Pitari ko pitari ,ljudi su jednostavno pacenici ,dovoljno je sto nisu cestitali rođendan gradskom rivalu i shvatis kako oni funkcionišu. Jednostavno fukara ostaje fukara :)
Utakmica sa Velezom ,nije loše,ali mi jednostavno nemamo igraca koji zna dati gol i to me najvise brine.Idemo derbi dobiti moramo negdje "ODČEPITI" :)
Moram pohvaliti Dudica ,lik me fakat odusevio ,jednostavno gospodin :clap:

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 20 sep 2021, 14:24

Ovi od muke ne znaju gdje udaraju. Cuj džabe sjever :urnebes:

Šta je sljedeće - besplatna gostovanja Hordama? :kafa:
Vaš način života navijačka sramota.

Nego šteta što imamo antitalente na terenu. Baš šteta

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 sep 2021, 14:27

SF6 je napisao/la:
20 sep 2021, 14:24
Ovi od muke ne znaju gdje udaraju. Cuj džabe sjever :urnebes:
Na kraju ce im placati da dodju :plac: :plac:

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 20 sep 2021, 14:28

Kad ce karte u prodaju?

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 20 sep 2021, 14:30

Sad kad se sve sleglo da i ja nesto napisem.
Ponosan sam sta ponosan najponosniji na svijetu i najsretniji na svijetu. Pokazali smo gdje smo i sta smo i pokazali smo da smo najjaci. Toliko mi je drago bilo sinoc da sam triput plakao od srece. Svaka cast svima koji su ucestvovali na bilo koji nacin, svakom ko je izasao i gledao, svakom ko je palio i normalno svakom ko je zivio ovo zadnju sedmicu. Samo se nadam da ce raja nastaviti zivjeti Želju i u buducnosti da napunimo lavor odvratni i da im se popisamo po ko zna koji put po svemu. Nadam se da ce protiv Leotara biti 7,8 hiljada ljudi bez obzira na rezultat protiv poganih. Nadam se da ce ljudi nastaviti zivjeti ovo svakim danom. Rezultati su takvi kakvi su **** ali i ovo ce proci BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Izvuci cemo se iz ovoga i opet biti tamo gdje pripadamo. Ali sada nakon ovoga svega se trebamo maximalno posvetit klubu. I jos jednom da vam kazem ponosan sam na sve i sve vas volim mi smo svi jedna familija. FAMILIJA ŽELJEZNIČAR!

I moj je dedo pjevo ti se sarajevo **** hajdeeeeee
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 20 sep 2021, 14:36

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
20 sep 2021, 14:30
Ponosan sam sta ponosan najponosniji na svijetu i najsretniji na svijetu. Pokazali smo gdje smo i sta smo i pokazali smo da smo najjaci. Toliko mi je drago bilo sinoc da sam triput plakao od srece. Svaka cast svima koji su ucestvovali na bilo koji nacin, svakom ko je izasao i gledao, svakom ko je palio i normalno svakom ko je zivio ovo zadnju sedmicu. Samo se nadam da ce raja nastaviti zivjeti Želju i u buducnosti da napunimo lavor odvratni i da im se popisamo po ko zna koji put po svemu. Nadam se da ce protiv Leotara biti 7,8 hiljada ljudi bez obzira na rezultat protiv poganih. Nadam se da ce ljudi nastaviti zivjeti ovo svakim danom. Rezultati su takvi kakvi su **** ali i ovo ce proci BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Izvuci cemo se iz ovoga i opet biti tamo gdje pripadamo. Ali sada nakon ovoga svega se trebamo maximalno posvetit klubu. I jos jednom da vam kazem ponosan sam na sve i sve vas volim mi smo svi jedna familija. FAMILIJA ŽELJEZNIČAR!

Tako je! :opaopa: :clap: :clap:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 20 sep 2021, 14:39

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
20 sep 2021, 14:30

ove sedmice smo vidjeli sta malo hajca znači za klub, znači društvene mreže, zvanična i sl. bez obzira na to što nemamo igrački kadar kakav treba da imamo taj hajc treba nastaviti i protiv Leotara i svaku domaću utakmicu
moSa ljoŽe

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 20 sep 2021, 14:42

Sta nas tek ceka 2046

Tad ce nama jug pustiti dzabe

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 20 sep 2021, 14:45

timpramosavePla je napisao/la:
20 sep 2021, 14:42
Sta nas tek ceka 2046

Tad ce nama jug pustiti dzabe
e sad je tu dilema, kako im sama istorija kaže spojili su se 48, a torpedo mozda bude slavi 2046 :D
moSa ljoŽe

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 sep 2021, 14:46

LjoZee je napisao/la:
20 sep 2021, 12:59
U Plavom salonu se sutra obraća i prvi čovjek Željezničara

Kao što je to i običaj, medijima će se obratiti šef struke Tomislav Ivković, te jedan od prvotimaca, a ovaj put na press konferenciji će se pojaviti i predsjednik kluba Nazif Hasanbegović.

Zbog čega će se obratiti i Hasanbegović pred derbi, nije poznato, no sigurno da će mediji imati šta da pitaju i prvog čovjeka kluba sa Grbavice.

Sutrašnja press konferencija zakazana je za 11 sati u Plavom salonu.
Malo da nam ažurira listu dugovanja :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 sep 2021, 14:48

delinjo je napisao/la:
20 sep 2021, 01:14
Raonffa je napisao/la:
20 sep 2021, 01:06
delinjo je napisao/la:
20 sep 2021, 00:58
Sad se valja vratiti u realnost i one krampe na terenu i trenera :mrgreen:
Stvarno je tuga da neko može ovoliko biti zaluđen klubom i fudbalom, a da je to tolika qarina na terenu :mrgreen: :mrgreen:

I ovo kažem generalno za nogomet kod nas i sve navijače većih klubova, imaš ljudi bukvalno žive za klubove koji više izgledaju kao amaterski nego kao profesionalni :D
Pa bas maloprije sam se uhvatio u razmisljanju,kakvi navijaci ,kakav ambijent publika znaci evropski i svjetski nivo bez imalo pretjerivanja i onda bacis oko na teren i postidis se majke mi,bas se tesko presaltati :mrgreen:
Nije šala u ovakvoj situaciji napraviti ovaj spektakl, nadam se da su i potencijalni investitori vidjeli u šta bi mogli uložiti :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 sep 2021, 14:48

Prosut ćemo uhljupe !
mosa lošmi stićko tit-ula!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 sep 2021, 14:50

Raonffa je napisao/la:
20 sep 2021, 14:48
delinjo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Stvarno je tuga da neko može ovoliko biti zaluđen klubom i fudbalom, a da je to tolika qarina na terenu :mrgreen: :mrgreen:

I ovo kažem generalno za nogomet kod nas i sve navijače većih klubova, imaš ljudi bukvalno žive za klubove koji više izgledaju kao amaterski nego kao profesionalni :D
Pa bas maloprije sam se uhvatio u razmisljanju,kakvi navijaci ,kakav ambijent publika znaci evropski i svjetski nivo bez imalo pretjerivanja i onda bacis oko na teren i postidis se majke mi,bas se tesko presaltati :mrgreen:
Nije šala u ovakvoj situaciji napraviti ovaj spektakl, nadam se da su i potencijalni investitori vidjeli u šta bi mogli uložiti :D
A možda Nazif šarne sutra šta u vezi investitora ?! :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2021, 14:51

Raonffa je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Npr ironija je da je cijeli svijet jutros cuo za nas,ali zbog navijaca a ne npr zbog onoga zbog cega i postojimo fudbala i terena. :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 sep 2021, 14:52

1921boy je napisao/la:
20 sep 2021, 14:50
Raonffa je napisao/la:
Ne može brate moj, znaš i sam da se nama neće desiti toliko lijepih stvari u par dana :mrgreen:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 sep 2021, 14:54

Raonffa je napisao/la:
20 sep 2021, 14:52
1921boy je napisao/la:
20 sep 2021, 14:50
Raonffa je napisao/la:
Ne može brate moj, znaš i sam da se nama neće desiti toliko lijepih stvari u par dana :mrgreen:
Vidjet ćemo :wtf: a možda i Šila šarne opet :zviz:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2021, 14:55

Raonffa je napisao/la:
20 sep 2021, 14:46
LjoZee je napisao/la:
20 sep 2021, 12:59
U Plavom salonu se sutra obraća i prvi čovjek Željezničara

Kao što je to i običaj, medijima će se obratiti šef struke Tomislav Ivković, te jedan od prvotimaca, a ovaj put na press konferenciji će se pojaviti i predsjednik kluba Nazif Hasanbegović.

Zbog čega će se obratiti i Hasanbegović pred derbi, nije poznato, no sigurno da će mediji imati šta da pitaju i prvog čovjeka kluba sa Grbavice.

Sutrašnja press konferencija zakazana je za 11 sati u Plavom salonu.
Malo da nam ažurira listu dugovanja :mrgreen:
Vala mi je neobicno ovo. Odavno nisam procitao kod nas da neko iz organa kluba izlazi pred novinare na press. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.