Sta glupani rade od derbijathemaniaks je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:08Sta vas od pitara cudi, pa svjesni su da bi nas vise doslo nego njih n acijelom stadionu.
Kukavice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta glupani rade od derbijathemaniaks je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:08Sta vas od pitara cudi, pa svjesni su da bi nas vise doslo nego njih n acijelom stadionu.
Kukavice
Ma ne, vise sam mislio na ovaj potez da puste navijace na sjever za dz. He, vjeciti derbi.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:16@ReX
Pa nije to potez samo njihove uprave, napisali su da je taj reciprocitet zajednički dogovor dvije uprave klubova, što znači da su naši pristali na ovakve uslove.
Pisao sam tamo na temi "Sarajevo vs Željo" da je ovo gora situacija nego kada je bilo onih 5%, više smo karata tad dobili jbt.
Pa vise je Sarajevu odgovaralo kad je nam bio dat Jug jer su uzimali finu lovu s obzirom da je cener karta. Mi smo na gubitku kad god se igra derbi na Grbavici zbog tampon zona gdje gubimo mjesta za svoje navijace i smanjujemo kapacitet i istoka pored sjevera. Na Kosevu ne remeti dat Jug nista navijace Sarajeva. Jedini nedostatak prijasnjeg kapaciteta na Kosevu za Sarajevo je sto je uvijek vise bilo na Jugu nego na sjeveru. A to je mozda i glavni pokretac svega.
Aha, ok onda, ne skontah na šta tačno misliš.ReX je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:18Ma ne, vise sam mislio na ovaj potez da puste navijace na sjever za dz. He, vjeciti derbi.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:16@ReX
Pa nije to potez samo njihove uprave, napisali su da je taj reciprocitet zajednički dogovor dvije uprave klubova, što znači da su naši pristali na ovakve uslove.
Pisao sam tamo na temi "Sarajevo vs Željo" da je ovo gora situacija nego kada je bilo onih 5%, više smo karata tad dobili jbt.To sam mislio da je potez za stiditi se.
A to za 5%, pa jbg tako je kako je. Ali su mi smijesni kad god se spomene taj argument sto ljoze pise. Oni nesto uvracaju bla bla tribina ovo ono. Eto dat ce vam neko cijelu tribinu a kapacitet stadion za par puta manji.
Pola Juga najmanje ili nista tako su trebali. Nama bi i bolje bilo kad bi derbi bio bez njih na Grbavici financijski jer bi mogli i zdenku pustiti za nase i ne bi bilo tampon zona.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:26Aha, ok onda, ne skontah na šta tačno misliš.
Ma jesu smiješni, ali oni furaju svoje i to je njihovo pravo, a naši ljudi iz kluba trebaju "zaštiti navijače" u tom smislu i postaviti se ili reciprocitet u odnosu na kapacitet stadiona ili 5% u odnosu na kapacitet stadiona, pa yebite mater izaberite šta ćete.
Ovako su zayebali sami sebe (tj. navijače) najviše al' hajde o tom potom. Hoće li biti slobodnih karata u prodaji za njihov zapad ili postavljaju uslove sa članskim, godišnjim i sličnim stvarima?LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:27Pola Juga najmanje ili nista tako su trebali. Nama bi i bolje bilo kad bi derbi bio bez njih na Grbavici financijski jer bi mogli i zdenku pustiti za nase i ne bi bilo tampon zona.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:26Aha, ok onda, ne skontah na šta tačno misliš.
Ma jesu smiješni, ali oni furaju svoje i to je njihovo pravo, a naši ljudi iz kluba trebaju "zaštiti navijače" u tom smislu i postaviti se ili reciprocitet u odnosu na kapacitet stadiona ili 5% u odnosu na kapacitet stadiona, pa yebite mater izaberite šta ćete.
Vi bi najvise voljeli da nas nema nikako na Grbavici a kad se igra na Kosevu da vas bude koliko vas ima zainteresovanih da dodje na utakmicu. Bas je bilo lijepo prije kad ste nama davali istok i pola sjevera na Grbavici a mi vama jug i pola zapada na Kosevu ali ta vremena su prosla i nama je ostala zdenka na Grbavici pa cete i vi dobiti zdenku na KosevutimpramosavePla je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:44Realno nama njihovih 1500 nista ne znaci. Samo nam stetu prave, sa njiima imamo manji kapacitez stadiona, stetu koju njihovi kompleksasi naprave i dovodimo u izravnu opasnost navijace na sjeveru i istoku. Jer ti ne znas kad ce budali na um pasti da ubaci baklju, petardu medju mirnu publiku.
Pitari su dio zapada do juga (a3) ogradili kao tribinu za djecu da se Željovci koji inače dođu na zapad ne bi mogli "stopiti" sa jugom. Zamisli čega su se dosjetili degenerici...Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:35Ovako su zayebali sami sebe (tj. navijače) najviše al' hajde o tom potom. Hoće li biti slobodnih karata u prodaji za njihov zapad ili postavljaju uslove sa članskim, godišnjim i sličnim stvarima?LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:27Pola Juga najmanje ili nista tako su trebali. Nama bi i bolje bilo kad bi derbi bio bez njih na Grbavici financijski jer bi mogli i zdenku pustiti za nase i ne bi bilo tampon zona.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:26Aha, ok onda, ne skontah na šta tačno misliš.
PS: Što ba nisi prenio rođendansku čestitku od kona?![]()
Covjek vam da istok, i vi komad betona i igraca pogodite.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:53Vi bi najvise voljeli da nas nema nikako na Grbavici a kad se igra na Kosevu da vas bude koliko vas ima zainteresovanih da dodje na utakmicu. Bas je bilo lijepo prije kad ste nama davali istok i pola sjevera na Grbavici a mi vama jug i pola zapada na Kosevu ali ta vremena su prosla i nama je ostala zdenka na Grbavici pa cete i vi dobiti zdenku na KosevutimpramosavePla je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:44Realno nama njihovih 1500 nista ne znaci. Samo nam stetu prave, sa njiima imamo manji kapacitez stadiona, stetu koju njihovi kompleksasi naprave i dovodimo u izravnu opasnost navijace na sjeveru i istoku. Jer ti ne znas kad ce budali na um pasti da ubaci baklju, petardu medju mirnu publiku.
Izvinite na upadu, ali ovo je pretjerano...bilo je par udaraca (više guranje) i odmah je uletjela murija jer su bili pored lože.timpramosavePla je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:58Covjek vam da istok, i vi komad betona i igraca pogodite.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:53Vi bi najvise voljeli da nas nema nikako na Grbavici a kad se igra na Kosevu da vas bude koliko vas ima zainteresovanih da dodje na utakmicu. Bas je bilo lijepo prije kad ste nama davali istok i pola sjevera na Grbavici a mi vama jug i pola zapada na Kosevu ali ta vremena su prosla i nama je ostala zdenka na Grbavici pa cete i vi dobiti zdenku na KosevutimpramosavePla je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:44Realno nama njihovih 1500 nista ne znaci. Samo nam stetu prave, sa njiima imamo manji kapacitez stadiona, stetu koju njihovi kompleksasi naprave i dovodimo u izravnu opasnost navijace na sjeveru i istoku. Jer ti ne znas kad ce budali na um pasti da ubaci baklju, petardu medju mirnu publiku.
Da vam sjever sa stolicama, vi jednom pa opet nismo naucili drugi put stolice palite. Haj mi objasni zasto??
Realno vasim ponasanjem i ne zasluzujete vise.
Ta vrsta derbija gdje sjedimo zajedno, ne postoji vise. Iako se covjek pored mene na istoku raduje na 0:3, a bruku vas je bilo. Nikome dlaka nije nedostajala, dok nas.momak jedva zivu glavu izvuce na vasem zapadu kad je Bekic dao gol..
Razlike postoje.
Znači u principu pola zapada će biti zatvoreno, pustit će u prodaju samo onaj dio od lože prema sjeveru, a tamo prema jugu biće taj dio sa djecom.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:57Pitari su dio zapada do juga (a3) ogradili kao tribinu za djecu da se Željovci koji inače dođu na zapad ne bi mogli "stopiti" sa jugom. Zamisli čega su se dosjetili degenerici...
Eto tako. A neko naš je ovaj smiješni reciprocitet aminovao i potpisao. Užas.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 14:05Znači u principu pola zapada će biti zatvoreno, pustit će u prodaju samo onaj dio od lože prema sjeveru, a tamo prema jugu biće taj dio sa djecom.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:57Pitari su dio zapada do juga (a3) ogradili kao tribinu za djecu da se Željovci koji inače dođu na zapad ne bi mogli "stopiti" sa jugom. Zamisli čega su se dosjetili degenerici...
Niđe veze baš.
Ma brate nije to rjesenje ,klubovi trebaju sjesti I qko treba dva dana neka ne izlaze dok se ne dogovore .Nije vise bitno ko je kriv ?ovako smo svi na gubitku ( od klubova do navijaca) trebamo cuvati derbikontrasviju je napisao/la: ↑21 sep 2021, 14:541.500 od 35 hiljada je 4%. Vratiti im isto, i to računati kapacitet stadiona kada se odbiju tampon zone, odnosno ne 13k već 11,5k.
Znači 460 karata i doviđenja prijatno. Tako se to radi.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 40 gostiju.