FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrija prodana dusa,Vicin igrac 1/1 plus odgovara Borcu kad igra sa "hrvatskim" ili nasim klubovina,zbog toga KAO neutralni sudija ili u fazonu vise je bosnjacki nego nas,a ustvari Vicin pujdo, samo jos pertla ostala viri iz pakaša 

I zbog toga sto idemo iducu u BL jako je vazno dobiti derbi,dole neces tricu izvuc da si neznam ti ko.Inace ako se derbi ne dobije a poslije ides u BL to bi bilo vec nekih 5 tekmi bez pobjede,nebi ništa valjalo.
Tako da sutra pod moranjem dobiti da se drzi neki korak za pozicije 3/4
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Od koliko sati ujutro se mogu uzeti karte u klubu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čim otvore od 8h
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad bi ijednom cuo nacionalisticke povike sa tribina, ja bi napustio teren, automatski.miky_hz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:13I zbog toga sto idemo iducu u BL jako je vazno dobiti derbi,dole neces tricu izvuc da si neznam ti ko.Inace ako se derbi ne dobije a poslije ides u BL to bi bilo vec nekih 5 tekmi bez pobjede,nebi ništa valjalo.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Svaka cast jos jednom,veliki gospodinGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:11Ma sve ok, nego glupo ljude spominjati prvenstveno jer nisu vise dio kluba, + nisu krivci jer ih konkretno za ovu tekmu nema, yebu te boravisne, sto toliko dugo pojma nemam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:06Pa brt koliko se to cekaju te boravisne dozvole da mi je znati??Cekaju ih 20 dana pise se kako im je samo to potrebno....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:43
De ljudi ne lupajte, problem je boravišna, nisu ih oni pravili, i yebo vas oni otisli su svi, proslost su ljudi, nemojte da sad o njihovom losem radu pricamo po 10 stranica
Ja nikad ne spominjem ni Sabrinu ni Kasuma ni ostalu kompaniju,vrlo rijetko ces vidjeti mene da pisem o njima i dok su bili tu.Mene zanima Sarajevo,i navijam za Sarajevo.Nisam navijac ni Sabrine ni Kasuma
Ismir je obecao preko 40 hiljada maraka premije ako sutra pobjede !

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 sep 2021, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nema više nažalost Vicinih igrača. Odnosno treba u svakoga sumnjati dok ne dokaže suprotno. Recimo Peljto je u nemilosti već dugo, dokazano nije njegov igrač. A ostali su svi potkupljivi, od situacije gdje su se delegirali samo Srbi Borcu za ključne utakmice, sada se može delegirati ko god, ishod je isti.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:10Sabrija prodana dusa,Vicin igrac 1/1 plus odgovara Borcu kad igra sa "hrvatskim" ili nasim klubovina,zbog toga KAO neutralni sudija ili u fazonu vise je bosnjacki nego nas,a ustvari Vicin pujdo, samo jos pertla ostala viri iz pakaša![]()
Neki dan Admir Musić, danas ovo smeće.
Naravno, tako se to radi, pa kad mogu englezi izaci s terena kad cuju rasisticke povike, mozemo i mi kad se istakne slika ratka mladica ili zapjeva "noz, zica"sonpenn je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:18Kad bi ijednom cuo nacionalisticke povike sa tribina, ja bi napustio teren, automatski.miky_hz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:13I zbog toga sto idemo iducu u BL jako je vazno dobiti derbi,dole neces tricu izvuc da si neznam ti ko.Inace ako se derbi ne dobije a poslije ides u BL to bi bilo vec nekih 5 tekmi bez pobjede,nebi ništa valjalo.
Iskreno se nadam da Mirvić i Tan imaju dobre advokate ako nas budu zakidali a vjerujem da hoće.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
To ako se ne uradi, prebiti igrače na ulazu u grad.spezial je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:21Naravno, tako se to radi, pa kad mogu englezi izaci s terena kad cuju rasisticke povike, mozemo i mi kad se istakne slika ratka mladica ili zapjeva "noz, zica"sonpenn je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:18Kad bi ijednom cuo nacionalisticke povike sa tribina, ja bi napustio teren, automatski.miky_hz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:13I zbog toga sto idemo iducu u BL jako je vazno dobiti derbi,dole neces tricu izvuc da si neznam ti ko.Inace ako se derbi ne dobije a poslije ides u BL to bi bilo vec nekih 5 tekmi bez pobjede,nebi ništa valjalo.
ORIGINAL 1987
To igraci ne mogu i ne smiju uraditi sami od sebe. Mora biti jasna instrukcija s vrha kako postupati u tim situacijama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:23To ako se ne uradi, prebiti igrače na ulazu u grad.
PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:23To ako se ne uradi, prebiti igrače na ulazu u grad.
Treba i sutra ocekivat neku reziju saveza, i zeljo i mi smo u 4R. Evo Veleza unistise haman.
Sarajevo ljubavi moja.
Izgleda da je ovo jedini nacin da se stane u kraj. Jer tebe izj.ebe Zoran Grbic usred Koseva sve sto je dobio je sokic al metar od njega i to je stalno tako. Jedino se na Kosevu domacin iz kola u kolo zakida a mi sutimo krivi su drugi neki. Ne znam al mislim da poslije ovoga svaki od ovih placenika Vicinih bi trebao da razmisli prije nego krene da silji.
-
- Kontakt:
Kakvi advokati, kao da živimo u Njemackoj, nama treba dobra ekipa mangupa. Kada nas ostet fino ekipu uputiš na Pilava i na sudiju koji je to uradio, polomis obojicu dan dva poslije tekme i vjeruj da više toga neće biti. Klub kao klub nista tu nije kriv. Mi ovde pjenom, a smrad Pilav se hladno seta gradom.
Ovde se pravno nista ne moze uraditi, ni finjaka ovde samo sila prolazi...
Nista prekidati utakmice, tako će nas samo kažnjavati. Samo poslije utakmice nekoliko dana odraditi levate
Evo i oni tebe selame!
U derbiju ocekujem zakidanje jednih i navlacenje drugima,samo da zakuhaju sto vise.
Bravo, nema sanse da se sutra ista navlaci i namjesta, sudija Peljtinog renomea to ne bi sebi dopustio.
S druge strane, svaki drugi sudija bi napravio tesko njesra i hvala bogu sto je delegiran ovaj covjek.
Uopšte nisam mislio na ove naše pokušaje od sudova, već Europske Strazbur ili gdje je već. Nema ko da sačeka, mi smo jeftin narod i nismi sebi bitni već proklete pare i neka moć.obrijanopile je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:31Kakvi advokati, kao da živimo u Njemackoj, nama treba dobra ekipa mangupa. Kada nas ostet fino ekipu uputiš na Pilava i na sudiju koji je to uradio, polomis obojicu dan dva poslije tekme i vjeruj da više toga neće biti. Klub kao klub nista tu nije kriv. Mi ovde pjenom, a smrad Pilav se hladno seta gradom.
Nista prekidati utakmice, tako će nas samo kažnjavati. Samo poslije utakmice nekoliko dana odraditi levate
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Ovde samo bojkot svega dolazi u obzir. Već sad vidis sta se dešava. Smrad zenički ne daje karton Zakaricu, kada je hrvackim potezom oborio jednog od igrača Veleza, a bio je poletio za džep. Ismir i Tan, ako ovo smatra investicijom oni tu investiciju moraju zaštititi, na sve moguće načine. Pa makar, to značilo, da plaćaju batinase...Foux87 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:43Uopšte nisam mislio na ove naše pokušaje od sudova, već Europske Strazbur ili gdje je već. Nema ko da sačeka, mi smo jeftin narod i nismi sebi bitni već proklete pare i neka moć.obrijanopile je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:31Kakvi advokati, kao da živimo u Njemackoj, nama treba dobra ekipa mangupa. Kada nas ostet fino ekipu uputiš na Pilava i na sudiju koji je to uradio, polomis obojicu dan dva poslije tekme i vjeruj da više toga neće biti. Klub kao klub nista tu nije kriv. Mi ovde pjenom, a smrad Pilav se hladno seta gradom.
Evo i oni tebe selame!
Ovo isto čeka i nas prije ili kasnije, osim ako ispadnemo iz konkurencije za evropu u nekom momentu pa ne budemo zanimljivi kreatorima poretka.
Dok je ovog saveza jedino u šta ima smisla ulagat je infrastruktura. Možeš skršit 15mil na igrački kadar i ako vici i njegovim pulenima ne bude po volji da uzmeš titulu, nećeš je uzet.
Sutra očekujem fer i korektno suđenje, a već za vikend je svašta za očekivat.
Dok je ovog saveza jedino u šta ima smisla ulagat je infrastruktura. Možeš skršit 15mil na igrački kadar i ako vici i njegovim pulenima ne bude po volji da uzmeš titulu, nećeš je uzet.
Sutra očekujem fer i korektno suđenje, a već za vikend je svašta za očekivat.
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.