FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba sada stati uz Velež, rame uz rame, jer će se ovo desiti i nama, kad-tad.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Da u pravu ste,zaboravio sam da Peljto sudi. Valjda se nije i on prodao.
Moralo je negdje pući, nadam se da će Sabrija kući modre guzice!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Nije jedan sudija na utakmici. Kad mu je pomocni digne uvazit ce svaki put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On vodi svoje mahace pouzdane, nece ga zavaliti sigurno.feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:04Nije jedan sudija na utakmici. Kad mu je pomocni digne uvazit ce svaki put.
- 19BordoBijeli46
MRZIM SVAKOG MANIJAKA JA
**** MU KLUB ZA KOJI NAVIJA!
SAMO KOŠEVO,SAMO SARAJ'VO
SVI NA SJEVER!
**** MU KLUB ZA KOJI NAVIJA!
SAMO KOŠEVO,SAMO SARAJ'VO
SVI NA SJEVER!
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Savez mu je u Evropi slao Dujaka i Lazića, onda i Gigovića kao 4. kako bi ga sabotirali ali bilo je sve bez problema. Ibrišimbegović i Beljo su najbolji mahači.spezial je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:06On vodi svoje mahace pouzdane, nece ga zavaliti sigurno.feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:04Nije jedan sudija na utakmici. Kad mu je pomocni digne uvazit ce svaki put.
Sve znam, ali sam upratio da si napisao da su za derbi delegirani ova dvojica njegovih pravih mahaca tako da vjerujem da nece biti problemaFirstDown je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:15Savez mu je u Evropi slao Dujaka i Lazića, onda i Gigovića kao 4. kako bi ga sabotirali ali bilo je sve bez problema. Ibrišimbegović i Beljo su najbolji mahači.spezial je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:06On vodi svoje mahace pouzdane, nece ga zavaliti sigurno.feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:04
Nije jedan sudija na utakmici. Kad mu je pomocni digne uvazit ce svaki put.

-
- Kontakt:
Ma statistika kaže da mora i Peljto nekad pogriješiti. ****, takav je posao, naročito u ovim ligama bez VAR-a. Pogriješi li na našu štetu, mi ćemo mu **** sve redom i tvrditi da je i on kupljen.
Pogriješi li na štetu Željezničara, oni će tvrditi isto. Realnost je da bi to ovi Vicini pushikurci jedva dočekali.
Pogriješi li na štetu Željezničara, oni će tvrditi isto. Realnost je da bi to ovi Vicini pushikurci jedva dočekali.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko li nam sudi za vikend od ove petorice: Njegomirović, Grbić, Gigović, Bilbija, Mujić ?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bilbija ili Bandić najnormalniji izbor. Ostalo bi bilo previše.Historicar je napisao/la: ↑22 sep 2021, 00:00Ko li nam sudi za vikend od ove petorice: Njegomirović, Grbić, Gigović, Bilbija, Mujić ?
Sarajevo ljubavi moja.
Valjda sad Sabrija i njemu slični shvate da im je život vrijedniji od keša. Tužno što je do ovoga moralo doći, al' u takvoj državi živimo. Jeb.iga
-
- Kontakt:
Apsolutno najzdraviji sistem, jer ovo nije država nego divlji zapad.
Gdje ne postoje institucije koje garantuju pravdu, ovako se bori za pravdu.
Sa mafijom mafijaski. Nema ovdje druge solucije.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 sep 2021, 00:23Apsolutno najzdraviji sistem, jer ovo nije država nego divlji zapad.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, PeppermintSA, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 48 gostiju.