Premijer liga BiH - aktuelno

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la redbull93 » 22 sep 2021, 14:16

Haj to sve na stranu, ali sta ce sudija i kontrolor sudjenja u istom autu? Jel to normalno, da zajedno idu i vracaju se sa iste utakmice.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 22 sep 2021, 14:16

Shategabri je napisao/la:
22 sep 2021, 13:56
Azzuri je napisao/la:
22 sep 2021, 13:53
Opća mobilizacija na kosevu...prvo dzaba sjever, zatim dzaba ulaz ko ima proslogodisnju, i dzaba ulaz ko ima kartu od proslog derbija bez navijaca...pa ko da vam dolazi real a ne Željo :rol: a nama dali 1500, inace bi dominacija bila...a i ovako ce sigurno.. lijepi strah. :kralj:
Baš je strah, ne znaš odakle veća opasnost prijeti, Juričić, Bojo, Mujezinović...a ako oni zakažu, ide džoker s klupe Bekrić da nas potopi :think:
Nemoj se praviti budala..mi igraci nikad losiji i sve osim poraza je uspijeh. Ali sjeti se zadnjeg naseg izdanja na kosevu i vase sramote na sjeveru :rol: a i izdanja prije toga nisu vam bas nesto za pohvalu, lako je naci slike i uporediti...e toga vas je strah, zato ste i dali 1500 karti i zato hajcate i djelite dzabe ulaz. Valjda ce pogurati taj dzabaluk u posjeti malo :salut:

jozospricalo
Kontakt:

Post Postao/la jozospricalo » 22 sep 2021, 14:17

obrijanopile je napisao/la:
22 sep 2021, 14:04
Po izjavama auto je zapaljeno bakljom koja je ubačena kroz prozor i samo je jedna osoba lakše povrijeđena. Nema bas nikakve logike. Prvo izadjes samovoljno iz kolone, a znas sta si napravi. Drugo ko drži otvoren prozor kada je napolju 12 stepeni i kakav majstor moraa biti da ubaciš baklju u vožnji, a da je neko od prisutnih ne izbaci.
Treće ako te vec stignu i sve to urade onda sigurno nema lakših tjelesnih povreda, nego su to fakture svim onima koji su bili u autu, a najviše Sabriji.
Sve govori da je ovo izrezirano da bi se povalio Velez I ljudi koji ga vode.
Vico I kompanija na sve su spremni, a Sabrija je poznat kao netko ko bi za marku majku prodao.
Mislim da Velez treba podnijeti prijavu protiv sve troje sudija, igraca i predstavnika Borca za lažno svjedočenje i huskanje.
Kako ga uveza, svaka cast, Hercule Poirot ti nije ravan :rol: Razmisli o karijeri detektiva, vidi se da si strucan kada su u pitanju fizicke povrede, ekspert u ubacivanju baklji u auto kroz prozor, a ovo o neotvaranju prozora kad je napolju 12 stepeni, tu si prekuco. Mozda je covjek cigaru zapalio u autu( Bog zna da mu je trebala nakon bliskog susreta sa krezubom stokom iz Vrapcica),ali svi znaju da se cigara ne moze zapaliti na 12 stepeni :mrgreen:

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 sep 2021, 14:17

SAmo kratka objava.

Sabrija nam se ukenjao, uskoro će da propjeva, citirajte me idućih dana, na koji način i po čijem naređenju je sve izrežirano !
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 22 sep 2021, 14:18

Devils021 je napisao/la:
Ovako to radi GOSPODSKI klub kada je neki divljak nezadovljan sudjenjem bacio kamen na sudiju:
https://fkborac.net/saop%C5%A1tenje-za- ... 05/04/2012

Procitajte ovo, a onda ove izjave iz veleza, shvaticete razliku.
Ima li gdje da taj gospodski klub da izavu oko skandiranja rantim zločincima? Transparentima i parolama na utakmici protiv Širokog? i sramnim skandiranjima gdje se spominje Srebrenica? Nešto ne viđoh da se kurchite, i da ste i tada bilo gospoda kako kažeš...
Zadnja izmjena: VeteranSA, dana/u 22 sep 2021, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 14:18

redbull93 je napisao/la:
22 sep 2021, 14:16
Haj to sve na stranu, ali sta ce sudija i kontrolor sudjenja u istom autu? Jel to normalno, da zajedno idu i vracaju se sa iste utakmice.
Čekaj, a što ne bi išli?
Koševo Zapad

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 22 sep 2021, 14:18

Azzuri je napisao/la:
Azzuri je napisao/la:
Opća mobilizacija na kosevu...prvo dzaba sjever, zatim dzaba ulaz ko ima proslogodisnju, i dzaba ulaz ko ima kartu od proslog derbija bez navijaca...pa ko da vam dolazi real a ne Željo :rol: a nama dali 1500, inace bi dominacija bila...a i ovako ce sigurno.. lijepi strah. :kralj:
Baš je strah, ne znaš odakle veća opasnost prijeti, Juričić, Bojo, Mujezinović...a ako oni zakažu, ide džoker s klupe Bekrić da nas potopi :think:
Nemoj se praviti budala..mi igraci nikad losiji i sve osim poraza je uspijeh. Ali sjeti se zadnjeg naseg izdanja na kosevu i vase sramote na sjeveru :rol: a i izdanja prije toga nisu vam bas nesto za pohvalu, lako je naci slike i uporediti...e toga vas je strah, zato ste i dali 1500 karti i zato hajcate i djelite dzabe ulaz. Valjda ce pogurati taj dzabaluk u posjeti malo :salut:
Malo se informisi dogovor klubova je takav u vezi karti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2021, 14:20

zenicanin je napisao/la:
22 sep 2021, 14:10
Prozivate Sabriju da je cetnik.. A lik prije 2 godine zaustavio utakmicu radi podrske skripara ratnom zlocincu praljku.. I zahtijevao da se isprazni tribina, sto je na kraju i ucinjeno kako bi se nastavila tekma..Tad je bio heroj. Bas me zanima koji bi od vas prekinuo tekmu tad, jer valja izaci iz Sirokog..
Greski je bilo, al' samo lud covjek zrel za psihijatrije moze napasti i zapaliti ljudima vozilo, a svi koji to opravdavate ste takodjer za psihijatrije.
Pa cetnik ne zeli slusati podrsku zlocincu iz reda hrvata. Sta ti nije jasno? 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 22 sep 2021, 14:20

Hasic je shizofrenicar koji na svakom koraku vidi urotu protiv Veleza. Taj klub ne moze izgubiti jer odmah je to nasteljeno, kupljeno, ukradeno. To sto su imali najvise penala prosle sezone je valjda slucajnost. :crazy:

Bunio bi se on i u Konferencijskoj ligi kad su ih Svedjani iskarali, ali tamo su malo jaci igraci i da se ovaj teroristicki cin dogodio u okviru nekog eu natjecanja, taj covjek vise ne bi krocio na nogometni teren.
🔹

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 sep 2021, 14:20

22 sep 2021, 14:18
redbull93 je napisao/la:
Čekaj, a što ne bi išli?
možda radi sukoba interesa? Platiš filete usput i dobiješ odličnu ocjenu, ybt internet i ko ga sve ima
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 22 sep 2021, 14:21

redbull93 je napisao/la:
Čekaj, a što ne bi išli?
Ovo je za federalnu ligu ne znam je l isto za premijer :

Član 6

Delegat i kontrolor suđenja na utakmice Prve i Druge lige FBiH ne smiju putovati u istom
vozilu sa sucima utakmice, a delegat i kontrolor suđenja putuju odvojeno.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 sep 2021, 14:22

redbull93 je napisao/la:
Alispahic nije imao nikakvo svojstvo na utakmici. A to polunovinari koji snose dio odgovornosti za ovo sve ne znaju napisati. Kontrolor je bio Predrag Stankic iz Bijeljine.
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... h-2021-31/
Covjek bez mrlje u karijeri Alispahic je nastradao radi divljaka. Posto je on predsjednik udruzenja sudija u ZDK i imaju dugogodisnje poznanstvo krenuo je u tom svojstvu, a ne posmatraca..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 14:23

Azzuri je napisao/la:
Azzuri je napisao/la:
Koliko znam, 1500 karti je dogovor dva kluba. Sve ispoštovano. Nismo tu odluku donijeli jednostrano. Dakle nisi upućen kako stoje stvari.
Posjeta jeste loša, generalno je slaba atmosfera, tu ima dosta mjesta za kritiku.
Tu ste trenutno ispred bar što se tiče navijačke strane, pogoduju vam dešavanja, godišnjica, pa i hajc oko svega toga mobiliše i one koji bi možda bili u dilemi da li da dođu na stadion.
Mi igrački dosta bolje stojimo, samo što je to sve još neuigrano, neki tek sad imaju priliku igrati, a prošlo već praktično trećina prvenstva :mrgreen:
Obzirom na sve i kakav je teren, ja očekujem neku dosadnu mrtvu nulu kojom bi vi bili zadovoljniji. Kakve god tribine bile, ne vidim da će to nešto puno uticati na teren. Nema ni na koga realno.
Koševo Zapad

Javier4
Kontakt:

Post Postao/la Javier4 » 22 sep 2021, 14:24

Svugdje u svijetu je tako da Kontrolor sudjenja, dodje vidi i ode a da sudija i nezna tko je osim da bi trebao doci.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 14:25

HasicuVratiSe je napisao/la:
22 sep 2021, 14:20
redbull93 je napisao/la:
Čekaj, a što ne bi išli?
možda radi sukoba interesa? Platiš filete usput i dobiješ odličnu ocjenu, ybt internet i ko ga sve ima
A?

Bjež ba dosta mi zakona i MRS-ova, još da čitam i pravilnike N/FS :mrgreen:
Koševo Zapad

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 22 sep 2021, 14:25

Može li neko objasniti kako onaj đikan može biti visoki funkcioner jednog kluba, i predsjednik saveza istovremeno? Zar ne postoji nekakav pravilnik o sukobu interesa?

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 22 sep 2021, 14:26

Neutral je napisao/la:
22 sep 2021, 13:12
Kristijan je napisao/la:
22 sep 2021, 13:08
Ljudi šteta je velika što neki od vas slave napad na sudiju. Ja ga ne znam koji nekad negdje nije pogriješio.
Samo u Afganistanu i sličnim pripizdinama se slične stvari događaju. U Evropi, kojoj valjda težimo, ovakvo nešto bi društvo osudilo, bez onog ali.
Nemojte da se zajebavamo... Ako se već ljudi dijele po milion osnova, ajde bar da se omogući sudijama da rade svoj posao. Svi smo od krvi i mesa i griješimo. Ovaj sinoć praktično nijednu veću grešku nije imao.
Mentoli koji su upali u teren... Mislim ne pravite idole od huligana. Već od fudbalera.
Sramota je ovo. :roll:
Afganistan je poceo u Sirokom napadom na sudiju Valica, te u BL kada su pomocnog sudiju Nikicu pokusali ubiti kamenom kojeg je dobio u glavu od cega mu je umalo pukla lobanja.

Taj Afganistan pocni od kucnog praga propagirati.

Napali ih huligani, nigdje slika, video, dokaz o napadu. Kao krenuli na njih pa se povukli. Daj dokaz, sve do tada je rekla-kazala. I da, neka odrzavaju auta.

Hasic gigant, multimilioner, naletio je banjalucki klosar na pogresnu osobu.
Jedno ne treba da umanjuje drugo.
Ovo je jedan novi nivo ludila . Pališ auto sudiji, pokušaj ubistva. O čemu mi pričamo...
Sramno. Za osudu svakog normalnog čovjeka.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 sep 2021, 14:27

jozospricalo je napisao/la:
22 sep 2021, 14:17
obrijanopile je napisao/la:
Po izjavama auto je zapaljeno bakljom koja je ubačena kroz prozor i samo je jedna osoba lakše povrijeđena. Nema bas nikakve logike. Prvo izadjes samovoljno iz kolone, a znas sta si napravi. Drugo ko drži otvoren prozor kada je napolju 12 stepeni i kakav majstor moraa biti da ubaciš baklju u vožnji, a da je neko od prisutnih ne izbaci.
Treće ako te vec stignu i sve to urade onda sigurno nema lakših tjelesnih povreda, nego su to fakture svim onima koji su bili u autu, a najviše Sabriji.
Sve govori da je ovo izrezirano da bi se povalio Velez I ljudi koji ga vode.
Vico I kompanija na sve su spremni, a Sabrija je poznat kao netko ko bi za marku majku prodao.
Mislim da Velez treba podnijeti prijavu protiv sve troje sudija, igraca i predstavnika Borca za lažno svjedočenje i huskanje.
Kako ga uveza, svaka cast, Hercule Poirot ti nije ravan :rol: Razmisli o karijeri detektiva, vidi se da si strucan kada su u pitanju fizicke povrede, ekspert u ubacivanju baklji u auto kroz prozor, a ovo o neotvaranju prozora kad je napolju 12 stepeni, tu si prekuco. Mozda je covjek cigaru zapalio u autu( Bog zna da mu je trebala nakon bliskog susreta sa krezubom stokom iz Vrapcica),ali svi znaju da se cigara ne moze zapaliti na 12 stepeni :mrgreen:
Hvala ti sto primjećuješ moju moć zapažanja. Uzet ćemo u obzir i to sa cigarama, ali opet ostaje to da je majstor onaj ko je izrezirao sve ovo. Ubaciti baklju u vožnji, moze samo
Barun Münchhausen. Mada primjećujem da ti možda i poznaješ aktere, posto kažeš da su krezubi. Hmm
Evo i oni tebe selame!

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 sep 2021, 14:27

22 sep 2021, 14:25
HasicuVratiSe je napisao/la:
22 sep 2021, 14:20

Čekaj, a što ne bi išli?
A?

Bjež ba dosta mi zakona i MRS-ova, još da čitam i pravilnike N/FS :mrgreen:
Common sense, doduse kod nas je nomrlano da kandidat za posao i predsjednik komisije skupa piju kafu tik po okoncanju procedure :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2021, 14:29

Kristijan je napisao/la:
22 sep 2021, 14:26
Neutral je napisao/la:
22 sep 2021, 13:12
Kristijan je napisao/la:
22 sep 2021, 13:08
Ljudi šteta je velika što neki od vas slave napad na sudiju. Ja ga ne znam koji nekad negdje nije pogriješio.
Samo u Afganistanu i sličnim pripizdinama se slične stvari događaju. U Evropi, kojoj valjda težimo, ovakvo nešto bi društvo osudilo, bez onog ali.
Nemojte da se zajebavamo... Ako se već ljudi dijele po milion osnova, ajde bar da se omogući sudijama da rade svoj posao. Svi smo od krvi i mesa i griješimo. Ovaj sinoć praktično nijednu veću grešku nije imao.
Mentoli koji su upali u teren... Mislim ne pravite idole od huligana. Već od fudbalera.
Sramota je ovo. :roll:
Afganistan je poceo u Sirokom napadom na sudiju Valica, te u BL kada su pomocnog sudiju Nikicu pokusali ubiti kamenom kojeg je dobio u glavu od cega mu je umalo pukla lobanja.

Taj Afganistan pocni od kucnog praga propagirati.

Napali ih huligani, nigdje slika, video, dokaz o napadu. Kao krenuli na njih pa se povukli. Daj dokaz, sve do tada je rekla-kazala. I da, neka odrzavaju auta.

Hasic gigant, multimilioner, naletio je banjalucki klosar na pogresnu osobu.
Jedno ne treba da umanjuje drugo.
Ovo je jedan novi nivo ludila . Pališ auto sudiji, pokušaj ubistva. O čemu mi pričamo...
Sramno. Za osudu svakog normalnog čovjeka.
Oni su rekli da su napadnuti a za to nema niti jedan validan dokaz. Kada ga bude onda cu im vjerovati. Ako ima baklja, ko kaze da je oni nisu sami zapalili? Sto su se odvojili od policijske pratnje?

Previse plot holes u njihovoj prici. Kamera ima, niko nista nije vidio. I Crnaja se isto radi, od 23 tunel se potpuno zatvara zbog radova.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.