Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pleme vam jeeebem jos jednom
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- tutankamon1905
- Kontakt:
Iscenirali u pola sata-sat paljenje automobila da bi se svalilo na navijace Veleza. Kakvi mitomani
Znaci nema evrope za velez ove sezone, pa fino.realno i proslu su sezonu izborili evropu na konto vice ali nakon ovih ispada mislim da cemo se sloziti da je bolje da nas ne sramote.lijepo federalna liga dok se ne nauce lijepim manirima.
NAJNOVIJA TEORIJA-lesinari su zapalili auto
NAJNOVIJA TEORIJA-lesinari su zapalili auto
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 24 sep 2021, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Glupost. Policija dobije sluzbeni zadatak da prati to i to lice do te i te lokacije. Obzirom da ide sluzbenim putem policija moze odgovarati u slucaju da im se nesto dogodifeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:25Cuj samovoljno se izdvojili od policijske pratnje.
Da li je to uopste moguce i dozvoljeno zakonom ?? Hoce li neko za to sankije dobiti..policija ili Sabrija sto je sam skrenuo.
Valjda kad bjezis iz nekog mjesta ne stajes tako blizu na benzinsku..
Znaci ipak je neko udarao nogom igrace na ulazu u tunel...
A tacno ste sjajni momci kad se primate na price o podmetanju i reziranju napada na sudiju
Evo imam i ja informaciju, nezvanicno, kao i onaj sto je bacio buvu za info iz mup-a, da je hasicu sve oko veleza dosadilo i preko godinu dana hoce da naguli... zato nece da daje pare za pojacanja, izasao bi i ranije da nisu slucajno zakacili evropu... ovako morao da se zadrzi jos malo pa sad pravi cirkus i kao sve mu dosadilo
i u dogovoru sa jos nekim ljudima (imena nisu bitna, ali su poznata redakciji) rezira sran.ja...
Problem je sto ce povuci i druge za sobom koji mozda i imaju nekakve dobre namjere a ne sebicne kao hasic...
Eto, jos jedna nezvanicna...
A tacno ste sjajni momci kad se primate na price o podmetanju i reziranju napada na sudiju

Evo imam i ja informaciju, nezvanicno, kao i onaj sto je bacio buvu za info iz mup-a, da je hasicu sve oko veleza dosadilo i preko godinu dana hoce da naguli... zato nece da daje pare za pojacanja, izasao bi i ranije da nisu slucajno zakacili evropu... ovako morao da se zadrzi jos malo pa sad pravi cirkus i kao sve mu dosadilo

Problem je sto ce povuci i druge za sobom koji mozda i imaju nekakve dobre namjere a ne sebicne kao hasic...
-
- Kontakt:
FK Velež se kažnjava novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem 3 boda,
Suspenduje se stadion FK Velež na 6 utakmica,
Predsjednik FK Velež, Šemsudin Hasić se kažnjava zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od 2 godine", naveli su iz Nogometnog saveza.
Predsjednik FK Velež, Šemsudin Hasić se kažnjava zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od 2 godine", naveli su iz Nogometnog saveza.
Nema opravdanja za ovo paljenje i upad navijaca na teren !
Ali ne treba se naslađivati jer cemo vec naredno kolo gledati sudije koje guraju Borac !
Ali ne treba se naslađivati jer cemo vec naredno kolo gledati sudije koje guraju Borac !
Mjau !
Jes to ljubomoran na mamu ?
Priznaj joj da si pedeercina nije tesko pa mozete i orgijat skupa.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Kazna 10 000, minus 3 boda i 2 godine suapenzije Hasicu.
Sta radi bagra lopovska
Sta radi bagra lopovska
Besmislena kazna, posebno za Hasića koji sada može iza kulisa voditi sve.
Čuj tri boda manje, haha, a vamo se trans ne vidi niti Ratko Mladić ne čuje.
Čuj tri boda manje, haha, a vamo se trans ne vidi niti Ratko Mladić ne čuje.
Malo se vi bosanci prekontavate gore sa tim zaključcima. Vi kao da ne znate kakvi su hercegovci kad se zainatevlakanje je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:41Znaci ipak je neko udarao nogom igrace na ulazu u tunel...
Evo imam i ja informaciju, nezvanicno, kao i onaj sto je bacio buvu za info iz mup-a, da je hasicu sve oko veleza dosadilo i preko godinu dana hoce da naguli... zato nece da daje pare za pojacanja, izasao bi i ranije da nisu slucajno zakacili evropu... ovako morao da se zadrzi jos malo pa sad pravi cirkus i kao sve mu dosadiloi u dogovoru sa jos nekim ljudima (imena nisu bitna, ali su poznata redakciji) rezira sran.ja...

Realno govoreći, ovo sinoć nas je samo ujedinili i dodatno stislo

Sad kad bude kazna za stadion, pa onda opet one akcije prodanih karata u hiljadama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Yebem li im majku lopovskuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:44FK Velež se kažnjava novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem 3 boda,
Ljudima iz saveza treba 100 godina staviti zabrane
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- RollingPaper
- Kontakt:
a ne kontam što su kaznili Hasića, šta je on kriv?
- Simpatizer
- Kontakt:
6 bodova i 6 utakmica bez "navijaca".
10.000 za klub i 2 godine suspenzije za podstrekaca.
Semsudine, cestitam!
10.000 za klub i 2 godine suspenzije za podstrekaca.
Semsudine, cestitam!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 22 sep 2021, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Zbog čega je Hasić dobio "kaznu"?
Doci ce i gicin kraj, pa ce vam biti jos zanimljivijeSimpatizer je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:466 bodova i 6 utakmica bez "navijaca".
Semsudine, cestitam!
Kad tad...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nisu izbačeni iz lige

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja