jos milan i marejjohnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:hoffen 1x 1.20 (premier ponuda)![]()
real - 1-1.15![]()
zaragoza-kp1-1.35![]()
igokea-1-1.40![]()
galatasaraj kp1-1.15![]()
murray-1-1.15
milan-1-1.20
4,15 kvota
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 23 jan 2011, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ovde samo milancicjohnnyHZ je napisao/la:danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra
milan - 1.20
igokea 1.40![]()
zaragoza - kp1 1.35![]()
hoffenhajm-kp1 1.15![]()
real m - 1.15![]()
galatasaraj kp 1 -1.10![]()
3.30ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam sedeportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda ovaj Corinthians da go do kraja 
adis.p je napisao/la:M'gladbach-Leverkusen (-3+).....x2
Milan-Cesena (-3+)................x2
Fiorentina-Lecce (-3+)............x2
Real Madrid-Mallorca (-3+).......x2
Villarreal-R.Sociedad (-3+).......x2
Gijon-Atl.Madrid (-3+).............1
Anderlecht-Standard (-3+).......x2
Roda-Excelsior (-3+).............x2
----------------------------------------------
Kvota: 41
Uplata 1
Dobitak 41Anderlecht - Standard...........ps1
Fiorentina - Lecce...............ps1
Milan - Cesena...................ps2
Bari - Napoli......................ps2
Real Madrid - Mallorca..........ps1
Villarreal - R.Sociedad..........ps1
Galatasaray - Sivasspor........ps2
------------------------------------------------
Kvota 47
Uplata 1
Dobitak 47
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
znal neko ove dance kolko su dali lindberg i Hansen i ako neko zna kolko je vujin dao ?
moze li ferer zvonareva i clijestr manje gemova
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Vujin 11$eLLa je napisao/la:znal neko ove dance kolko su dali lindberg i Hansen i ako neko zna kolko je vujin dao ?
Hansen 6
Lindberg
ma H.Lindberg pise da igra za danskumandraX je napisao/la:Vujin 11$eLLa je napisao/la:znal neko ove dance kolko su dali lindberg i Hansen i ako neko zna kolko je vujin dao ?
Hansen 6
Lindberg
Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe. 
Ferrera se nisam usudio na gemove, Zvonareva i Clijsters sam siguran da će biti više gemova.LFC_LAVOV je napisao/la:moze li ferer zvonareva i clijestr manje gemova
ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
Oni igraju drugu veče, ne znaju se još kvote, oni se još ne mogu igrati.$eLLa je napisao/la:ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
ma znam al onako tvoje misljenje ?Willy je napisao/la:Oni igraju drugu veče, ne znaju se još kvote, oni se još ne mogu igrati.$eLLa je napisao/la:ee willy kad si vec tu sta mislis za sutra dokovic , federer na li i ona wozniacki ??Willy je napisao/la:Ostao još teniski tiket, 6 puta z2, ko ga yebe.
Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra. 
1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako sam samo namirisao ovaj Espanyol 2. hm hm. Steta za Genou, imali su igraca vise 15-20 minuta.OTNYS_YNWA je napisao/la: Vece kvote na manji ulog [
Blackburn - West Brom 1 @ 2.15
Udinese - Inter Z2 @ 2.70
Chievo - Genoa 2 @ 2.55
Getafe - Espanyol 2 @ 2.90
Oko 42 KM dobitak, ha na markicu cu baciti.
Znaš li granice na broj gemova?$eLLa je napisao/la:1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
ma nisu jos staviliWilly je napisao/la:Znaš li granice na broj gemova?$eLLa je napisao/la:1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.