Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra. 

1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako sam samo namirisao ovaj Espanyol 2. hm hm. Steta za Genou, imali su igraca vise 15-20 minuta.OTNYS_YNWA je napisao/la: Vece kvote na manji ulog [
Blackburn - West Brom 1 @ 2.15
Udinese - Inter Z2 @ 2.70
Chievo - Genoa 2 @ 2.55
Getafe - Espanyol 2 @ 2.90
Oko 42 KM dobitak, ha na markicu cu baciti.
Znaš li granice na broj gemova?$eLLa je napisao/la:1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
ma nisu jos staviliWilly je napisao/la:Znaš li granice na broj gemova?$eLLa je napisao/la:1,3 je na noleta , a na fedexa 1,2 wozniacki protiv schiavone igraWilly je napisao/la:Mislim da će dobiti Đoković Berdych-a, ako kvota bude premala igraću na broj gemova, zavisi od granice, ali vjerovatno over. Vjerovatno će biti još manja kvota na Federera protiv Wawrinke, tu ću sigurno igrati dvojku na gemove, Stan će ga o jadu zabaviti. Za Karolinu ne znam ni sa kim igra.
Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad cesljam malo ove svoje postove i naletim na ovo.OTNYS_YNWA je napisao/la: -29,5+ Danska 2
-26,5+ Srbija 1
-5,5+ Hansen 2
-4,5+ Ekberg 2
Probacu Bahrain - Australija 2 [ 5,50 kvota ]
Pa Inter preko 3 gola najsigurnije .
Kako strasne prognoze !

Al me danas ka*aju radnice po kladionicama , odigram dance preko 31 stavila mi samo pobjedu 1 1.03 kvota
, u drugoj kladi igram edmonton manje golova stavi mi cistog keca 2.55 , a u trecoj igram Nadala ispod gemovi ona keca 1.07

ok , hvala onda cu schiavone hendikep odigratWilly je napisao/la:Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
Gledao sam danas treći set Kuznetsova - Schiavone, Italijanka me podsjetila na igre u Parizu, kad je ide baš je opasna. A Karolina je precijenjena igračica, hoće je zdravlje, nema povreda, pa redovno igra turnire i kupi bodove, pa je prva jer Belgijanke stalno muku muče s povredama, a i sestre Williams puno odsustvuju. Igraću na Schiavone, a OK je da igraš hendikep na Francescu.$eLLa je napisao/la:ok , hvala onda cu schiavone hendikep odigratWilly je napisao/la:Onda Noleta i Rogera over, kod žena tražiti duhove i igrati na Schiavone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ? 

Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?

10 tekmi sutra najzanimljivija po meni je Golden state - San antonioOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
88-89hodža je napisao/la:upravu si
evo nađoh nešto...ja ću staviti X2 da se osiguram :
Izrael 1. liga, košarka, 18:40
I. Ashkelon - Macc. Rishon LZ.......2@1,90
Ashkelon-u ozliheđeni Gur Porat (inače dobija oko 20-ak minuta po utamici), Ahiad Bukra, Lior Lifshitz ( također oko 20- ak minuta igra) a Rahson Turner je upitan jel je povrijedio gležanj ( on im je najbolji igrač)
Domaćini katastrofa zadnje vrijeme, zadnju utakmicu spušili sa 30 razlike, gosti skroz dobra forma i uz sve izostanke Askhelona ja igram 2

FORZA MARŠAL !!!

još jedan ...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ja. To sam prvo i mislio napisati, majkemi. Ali reko da ne bude kakve zabune.mandraX je napisao/la:Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?

100% ?
200OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja. To sam prvo i mislio napisati, majkemi. Ali reko da ne bude kakve zabune.mandraX je napisao/la:Prek'sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo jedna utakmica NBA, sutra bi trebalo da je masa utakmica ili se varam ?
100% ?

@ mandrax
probaj odigrati listić bez tog' jednog što bi te oborio

probaj odigrati listić bez tog' jednog što bi te oborio

FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:@ mandrax
probaj odigrati listić bez tog' jednog što bi te oborio![]()

još

Fluminense 1 : 2...prosao

vidiš, da si sa svakog izbacio taj koji si fulio, imao bi pare u džepu
cccc...sra.nje teško.... ja danas jedino dobitno imam ono iz NBA

cccc...sra.nje teško.... ja danas jedino dobitno imam ono iz NBA

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.