Nisam, bio sam uvijek na Jugu. Bukvalno svaki derbi - jug. Nikad na koševu nisam bio na drugoj trEbini osim juga. Ne pikam reprezentaciju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraaaaaajjjjjjj gaziiiiiiiii ruuuuusssiiii.Treba onog njihovog cupavog isprovocirat i Habibija tanki su na zivcima.Tu nam je sansa i Dupovca preskace ga lopta.Ostalo neznam kako dat go a primit hocemo.
- TheTruth34
- Kontakt:
Samo ne ne odigraju ko zadnje p.icke.
Ko prenosi?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pa dobro rođeni mangupski, kao latinosi svaka im čast. A pojedini klošari se prisjećaju kako su oni nama nekada nešto, kako smo i mi isto proživljavali, nama se isto dešavalo ali mi smo gospoda pa mi Bandića koji nam je** majku dočekamo sa cvijećem na Grbavici još nam se lik smije.. Gospoda haha e gospodo mi smo p***ice. U BL velikosrpske parole, transparent 1.5 x 10 “U krajiškoj ljepotici trobojka se vije, Republika Srpska dio je Srbije“, delegat nije vidio a niti jedne klub se nije pobunio, dao neku protesnu notu, saopštenju, bombaški napad
pa kada nam pošalju opet razne Bandiće i Gigoviće da se odmah na*uzimo i šutimo jer proći će jedna, dvije utakmice pa će na red doći TC, FKS...
Ima li ko kakav link za prenos, osim BH lige? 
ExBlueone jesi uzeo?
Raja zna li neko ima li karti za Jug da se uzme, nisam stigo ranije provjerit tek sad sa poslom zavrsio..
Na zvanicnoj je pisalo da je prodaja do 18h danas.

Navijači Željezničara prozvali su Nogometni savez BiH nakon najnovijih dešavanja.
"Saveze, stidi se. Sluga si politike", poručili su najvatreniji navijači Željezničara.
FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Oremuš, Ahmetović, Bodul, Ramić, Dupovac, Trako, Kapić, Kobiljar.
FK Željezničar: Bender, Malić, Crnčević, Kosorić, Subašić, Mujezinović, Juričić, Vrhovac, Blažević, Bojo, Mekić.
FK Željezničar: Bender, Malić, Crnčević, Kosorić, Subašić, Mujezinović, Juričić, Vrhovac, Blažević, Bojo, Mekić.
Jest nas Tomo iznenadio sastavom 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iznenadio je klupom, imamo 9 igraca na njoj.

Na klupi su: Muftić, Vištica, Zdunić, Hajdarević, Hrelja, Drina, Beća, Jaganjac, Bekrić.
Klupa beton.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, drzgemboadislic i 24 gosta.