FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pojedinci su bas zatucani ili su bash zlonamjerni.
Ne moze stojadin ici 150 na sat da ga ****! A mi smo trenutno stojadin.
Manijaci trenutno neprikosnoveni u svakom pogledu.
Procitah neki dan negdje: novac moze kupiti mnogo toga, ali ovakvu publiku NE!!!
Ne moze stojadin ici 150 na sat da ga ****! A mi smo trenutno stojadin.
Manijaci trenutno neprikosnoveni u svakom pogledu.
Procitah neki dan negdje: novac moze kupiti mnogo toga, ali ovakvu publiku NE!!!
Najbolje Ivkovica otjerat nazad u Hrvatsku i nek povede svoje polu amateri iz 2 hnl. Gadno je to vidjeti kako naši juniori bude izostavljeni dok neki anti fudbaleri imaju više prostor da bi napravili solidnu karieru nakon što su imali prosjećnu karieru. Edis Mulalic ili Admir Adzem bi za mene bilo sasvim zadovoljno
Ali mi meda ne mozemo, a ono pljuje Amara i raspravlja o njemu. I onda kaze navijac, podrzava, voli klub …
Fakat ne mogu shvatiti da neko prizeljkuje MulalicaVeteranSA je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:05Čovjek sa Mirom Stevnovićem nije uspio Europu izboriti, uz visoke plate i redovna primanja. Naguzio pokojnog Odu dok nije došao na njegovo mjesto. Kurchio se i glumio trenera, a da je neki potencijal, i nije. Pod njegovim vodstvom smo najčešće "ginuli". To i sada radimo, ali nije dovoljno bez kvaliteta. Sa ovakvom ekipom, i finansijskom situacijom, trener je najmanje bitan.Zeljo21 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:29A jbg nemamo igraca, Subasica ja nikad ne bi ubacio u početnoj postavi, covjek se ppgubi, ne moze so gola da dobaci sa šesnaest metara, a volio bi da nas Mulalic preuzme, ako se sjecate kad je on dosao tek je tada Tiago dobio minute i bio odlican, a prije toga stalno bio na klupi i cekao ovako ko Bekrić i Beca da udju u 70 min.

Ne treba govoriti da je trener najmanje bitan jer smo u financijskoj krizi. On je bitan i za atmosferu. U zadnjih nekoliko kola je uyebao to, iritira navijace svojim izjavama i svojom arogancijom kad god mu neki novinar uputi kritiku. Mi u subotu poslije prelijepe atmosfere morali smo pricati o njegovom nepostovanju kluba. Jucer na pressu pita ga novinar za ostavku smije se i ironicno mu govori: "Ti si moj ljubimac", i dodaje da ga kao ovaj ga novinar ne voli otkad je dosao, sa Meridian portala cini mi se je novinar. Yebo ti to kad trener gleda sve sa visine i tvrdoglav je, namjenski ide u kontru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NerminFatic
- Kontakt:
Sta je problem da Zec i nakon dvije sedmice treniranja ne dobije 10-15 minuta po utakmici jer je jedan od rijetkih, mozda i jedini u ovom rosteru koji moze napraviti razliku i dati toliko zeljeni gol? Pa rijec je o najlosijoj evropskoj ligi, majka mu stara. Zasto Ivkovic to ne pojasni?
- mamonelafo
- Kontakt:
Upravo to. Polako, svi smo bili spremni na ovakvu sezonu. Nadam se boljem preko zime i iduće sezone.SudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:38Ovo je tragedija ko nama igra u ofanzivnom dijelu ekipe za jubilarni 100.rodjendan. Oca mi mrtvog niko od njih 4 ne zna ošutati. U životu ovo nisam vidio. Pa njih 4 zajedno nemaju 20 postignutih golova u seniorskom fudbalu i to je suština.
Tomo, Edis, Amar, Tuchel, Nalić, Zidane... apsolutno je svejedno.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Jel moguce da od 27 utakmica imamo 3 pobjede
na sta nam je klub dosao strasno .

- lijevapolutka
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma Ljozee i ovi novinari su supci. zasto ti isti novinari nisu postavljali neka pitanja kad je Amar bio trener, a imalo se svasta pitati. nego im čitava pressica prođe u "njihovoj" analizi utakmice. a ovaj sa merdiana je isti novinar koji radi za sportskevijesti i malo je reci da je ogranicenLjoZee je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:33Ne treba govoriti da je trener najmanje bitan jer smo u financijskoj krizi. On je bitan i za atmosferu. U zadnjih nekoliko kola je uyebao to, iritira navijace svojim izjavama i svojom arogancijom kad god mu neki novinar uputi kritiku. Mi u subotu poslije prelijepe atmosfere morali smo pricati o njegovom nepostovanju kluba. Jucer na pressu pita ga novinar za ostavku smije se i ironicno mu govori: "Ti si moj ljubimac", i dodaje da ga kao ovaj ga novinar ne voli otkad je dosao, sa Meridian portala cini mi se je novinar. Yebo ti to kad trener gleda sve sa visine i tvrdoglav je, namjenski ide u kontru.
moSa ljoŽe
Pa pitali su i Amara u jednom momentu hoce li otici i razna pitanja pogotovo prosle polusezone. Ne treba to tako gledati jer niko od tih novinara ne psuje i ne vrijedja Ivkovica pa da kazemo. Sve sto on uradi oni ga pitaju direktno za objasnjenje, a on se naljuti.lijevapolutka je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:50ma Ljozee i ovi novinari su supci. zasto ti isti novinari nisu postavljali neka pitanja kad je Amar bio trener, a imalo se svasta pitati. nego im čitava pressica prođe u "njihovoj" analizi utakmice. a ovaj sa merdiana je isti novinar koji radi za sportskevijesti i malo je reci da je ogranicen
Evo i Faktor pise o smijehu sa Mujezinovicem:
A i @miky_hz kojeg smatram ozbiljnim forumasem kad su u pitanju komentari je napisao na PL - opcenito da je nakon utakmice aplaudirao njihovom istoku.Istinskim navijačima Želje sigurno neće dobro "leći" osmijeh hrvatskog trenera u trenutku kada je grlio Mujazinovića, kojeg je izveo iz igre, u trenutku kada je semafor pokazivao 2:0 za Sarajevo...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sa ovim igrackim kadrom ni Murinjo ne bi mogao ništa bolje napraviti.Ja ne znam sta ljudi ocekuju od limitirane ekipe u kojoj imamo samo jednog pravog napadaca.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Ma ovo je cista realnost, nije Ivkovic toliko kriv koliko je ova ekipa goli ****
Ivkovic ima priliku da pobjedi leotar i ostane na klupi jos par kola u slucaju remija ili poraza on mor odstupiti
-
- Kontakt:
Slazem se da trener ima visoko misljenje o sebi,ekipa se promijeni samo ako neko ima karton. Cemu onda dovodjenje nekakvih igraca,ako nemaju ni minute na terenu.LjoZee je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:33Ne treba govoriti da je trener najmanje bitan jer smo u financijskoj krizi. On je bitan i za atmosferu. U zadnjih nekoliko kola je uyebao to, iritira navijace svojim izjavama i svojom arogancijom kad god mu neki novinar uputi kritiku. Mi u subotu poslije prelijepe atmosfere morali smo pricati o njegovom nepostovanju kluba. Jucer na pressu pita ga novinar za ostavku smije se i ironicno mu govori: "Ti si moj ljubimac", i dodaje da ga kao ovaj ga novinar ne voli otkad je dosao, sa Meridian portala cini mi se je novinar. Yebo ti to kad trener gleda sve sa visine i tvrdoglav je, namjenski ide u kontru.
Sinoc kaze ovo je ocekivano,pa glupane sto nisi onda prekinuo utakmicu,da nas jos i kazne lakse bi bilo.
Ne razumijem da trener kaze ovo je ocekivano,misli li kako to utice na igrace?
Krajnje vrijeme je da Tomo ode. Pokazao nam je da je prosijecan.
Ali treba imati na umu kakav je ugovor potpisaosa upravom i sta su mu ublehe obecali.
Naravno da je bitan jer ovo je prije svega fudbal i trener je glavni i odgovorni za to što gledamo na terenu. Nismo mi jedini klub koji je u finansijskoj krizi u ovoj ligi. Ne samo sada nego od kada naša liga postoji većina klubova je u problemima. Ali i u takvim situacijama nekad neki treneri uspiju napraviti ok atmosferu, nametnuti svoj način igre, pa se iz kola u kolo vidi neki napredak, iskoči pokoji igrač. Ivković, osim što nas redovno podsjeća da smo u teškoj finansijskoj krizi, da imamo loše igrače, ništa nije napravio da se makar malo pomjerimo. Imali smo sada i mini pauzu, odrađene pripreme u Srbiji, nikakav napredak nakon toga nismo vidjeli. A u svemu tome vrlo arogantan, tvrdoglav, kao da iza njega stoje neki veliki trenerski uspjesi.LjoZee je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:33Ne treba govoriti da je trener najmanje bitan jer smo u financijskoj krizi. On je bitan i za atmosferu. U zadnjih nekoliko kola je uyebao to, iritira navijace svojim izjavama i svojom arogancijom kad god mu neki novinar uputi kritiku. Mi u subotu poslije prelijepe atmosfere morali smo pricati o njegovom nepostovanju kluba. Jucer na pressu pita ga novinar za ostavku smije se i ironicno mu govori: "Ti si moj ljubimac", i dodaje da ga kao ovaj ga novinar ne voli otkad je dosao, sa Meridian portala cini mi se je novinar. Yebo ti to kad trener gleda sve sa visine i tvrdoglav je, namjenski ide u kontru.
- lijevapolutka
- Kontakt:
znači glavni uslovi za trenera našeg kluba su: nesmije da se smije, nesmije da ima svoje ja, mora da klepi ušima i da se dodvorava novinarima i inim koji ga ruže, ekipu mora praviti po zeljama ljudi sa drustvenih mreza i raznoraznih menađera.
moSa ljoŽe
Gledam portali pp hrvatskoj i komentare navijaca na ivkovica nema niko ppzitivno misljenje o njemu
Da vidimo kako izgleda ovih 10 Tominih kola.
Samo dvije pobjede - loše i deprimirajuće.
Tri poraza - porazi u gostima od Tuzle, Zrinjskog i Sarajeva, ekipa koje su u ovom trenutku dosta bolje (bio Tomo tu ili neko drugi), tako da to nije nešto neočekivano.
Pet remija - nerješeni rezultati protiv Borca, Veleža i Širokog nisu nešto što nije očekivano i ranijih godina. Možda smo očekivali više u utakmicama protiv Radnika i Slobode.
Kada u 10 kola u BH ligi postigneš najmanje golova tj.samo 6 pogodaka govori da igraš dosadan i neučinkovit fudbal. Žalosno je za jednog Želju da u prvih 10 kola ima gol razliku -3. Međutim rezultati su sa obzirom kakve poluamatere od fudbalera imamo relativno realni. Već sam do sada 10 puta pisao da Bojo, Mustafa, Mekić, Subašić, Malić, Blažević ... nisu ni blizu igrači za Želje što se najbolje moglo vidjeti sinoć. A na klupi imaš jednog igrača koji je nekada znao igrati fudbal (Bekrić), dvojicu koji možda znaju osnovna pravila (Beća i Zdunić) i ostale koji i nisu fudbaleri osim u glavama njihovih menadžera koji i ovdje vrlo uspješno vode kampanju protiv Tome što ti "šetaći" ne igraju.
Naravno da je u fudbalu trener prvi na udaru, ali ja sa ovim igračima ne bih igrao ni na kakvom osrednjem malonogometnom turniru. Ivković je tu i mora biti spreman da se njemu sve fakturiše pošto naš narod ima kratku pamet, a onaj zbog koga smo osuđeni na ove poluamatere hoda Trebinjem i nije našao za shodno da dođe na utakmicu protiv Veleža a uz to je još na platnom spisku.
Tomo tebi su ove dvije naredne utakmice protiv Leotara i ova u kupu haman ključne pa vidi kako da ih završiš da doneseš potreban mir u ekipu.
Samo dvije pobjede - loše i deprimirajuće.
Tri poraza - porazi u gostima od Tuzle, Zrinjskog i Sarajeva, ekipa koje su u ovom trenutku dosta bolje (bio Tomo tu ili neko drugi), tako da to nije nešto neočekivano.
Pet remija - nerješeni rezultati protiv Borca, Veleža i Širokog nisu nešto što nije očekivano i ranijih godina. Možda smo očekivali više u utakmicama protiv Radnika i Slobode.
Kada u 10 kola u BH ligi postigneš najmanje golova tj.samo 6 pogodaka govori da igraš dosadan i neučinkovit fudbal. Žalosno je za jednog Želju da u prvih 10 kola ima gol razliku -3. Međutim rezultati su sa obzirom kakve poluamatere od fudbalera imamo relativno realni. Već sam do sada 10 puta pisao da Bojo, Mustafa, Mekić, Subašić, Malić, Blažević ... nisu ni blizu igrači za Želje što se najbolje moglo vidjeti sinoć. A na klupi imaš jednog igrača koji je nekada znao igrati fudbal (Bekrić), dvojicu koji možda znaju osnovna pravila (Beća i Zdunić) i ostale koji i nisu fudbaleri osim u glavama njihovih menadžera koji i ovdje vrlo uspješno vode kampanju protiv Tome što ti "šetaći" ne igraju.
Naravno da je u fudbalu trener prvi na udaru, ali ja sa ovim igračima ne bih igrao ni na kakvom osrednjem malonogometnom turniru. Ivković je tu i mora biti spreman da se njemu sve fakturiše pošto naš narod ima kratku pamet, a onaj zbog koga smo osuđeni na ove poluamatere hoda Trebinjem i nije našao za shodno da dođe na utakmicu protiv Veleža a uz to je još na platnom spisku.
Tomo tebi su ove dvije naredne utakmice protiv Leotara i ova u kupu haman ključne pa vidi kako da ih završiš da doneseš potreban mir u ekipu.