Navijacki izvjestaji (PL BIH)

edosalko

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la edosalko » 23 sep 2021, 14:02

.
Zadnja izmjena: edosalko, dana/u 31 okt 2021, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 sep 2021, 14:05

edosalko je napisao/la:
23 sep 2021, 14:02
napoleon72 je napisao/la:
23 sep 2021, 13:01
Pa ako je osmekana i ako ste znali sta ce pisat, i tri dana ste smisljali i na kraju smislili "Dizete nam parole na racun kluba, a vas jadne stvori UDBA", divim se vasoj inteligenciji. :rol: :rol: :rol:
Isto kad je Combe svunoc smisljao pjesmicu i smislio "Glasajte za nas". :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Osmekana je ta parola, dijete vam neko radilo i slikalo parolu, medjutim na slici se vidio samo dio iz ja mislim treceg reda parole a to je "dok vam klub" zato se nije moglo bolje odgovoriti. Uglavnom sam si sve rekao, da si neko i nesto na tribini znao bi :)
:D :D :D
Znaci pratite i Instagram story. Fino, finooo :D :D :D
Klasicni internet ultrasi :D :D :D
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 23 sep 2021, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 23 sep 2021, 14:06

23 sep 2021, 13:58
ExBlueone je napisao/la:
23 sep 2021, 10:27

Pa kad je bila ona naša sačekuša Ultrasima prije sad će 2 godine, kakve je samo tortura išla poslije toga.
Ljude su proganjali po gradu gdje su stigli.
I još poslije samo nekoliko dana nakon toga gostovanje Zrinjskom, nikad nas nisu toliko trkeljali prilikom ulaska u buseve. Murija baš bila nadrkana.
Pa koliko su vas satrali poslije derbija u kupu 2014., ja ne pamtim onakvo izivljavanje (mada mi je drug manijak pricao da je najavljena tortura nad navijacima radi februarskih protesta, par mjeseci kasnije su nas satrali na Grbavici). Zatim prije 3-4 gola pred Kosevom bila neka carka, skupise se sa svih strana da krpe. U Zenici su jos i gori...
Jeste, to je bila osveta za proteste, jer su na protestima i od nas i od vas bili donji. Tad su mlatili i obične prolaznike, ljude koji uopšte nisu bili na tekmi.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 sep 2021, 14:06

Pa koliko su vas satrali poslije derbija u kupu 2014., ja ne pamtim onakvo izivljavanje (mada mi je drug manijak pricao da je najavljena tortura nad navijacima radi februarskih protesta, par mjeseci kasnije su nas satrali na Grbavici). Zatim prije 3-4 gola pred Kosevom bila neka carka, skupise se sa svih strana da krpe. U Zenici su jos i gori...
Potiskivali nas do Skenderije,a znam za slučaj gdje su momka u Hrasnom razbili. Baš luđačka epizoda murije.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 sep 2021, 14:07

imekorisnicko je napisao/la:
23 sep 2021, 14:06

Potiskivali nas do Skenderije,a znam za slučaj gdje su momka u Hrasnom razbili. Baš luđačka epizoda murije.
A.K.( lija), u Parkiću ga nafatali, normalno hodao momak. Nije znao sta ga je snaslo, u maricu i udarali ga.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 sep 2021, 14:11

OsmaDolazi je napisao/la:
23 sep 2021, 14:07

A.K.( lija), u Parkiću ga nafatali, normalno hodao momak. Nije znao sta ga je snaslo, u maricu i udarali ga.
:thumbup:

edosalko

Post Postao/la edosalko » 23 sep 2021, 14:11

23 sep 2021, 14:05
edosalko je napisao/la:
Pa ako je osmekana i ako ste znali sta ce pisat, i tri dana ste smisljali i na kraju smislili "Dizete nam parole na racun kluba, a vas jadne stvori UDBA", divim se vasoj inteligenciji. :rol: :rol: :rol:
Isto kad je Combe svunoc smisljao pjesmicu i smislio "Glasajte za nas". :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Osmekana je ta parola, dijete vam neko radilo i slikalo parolu, medjutim na slici se vidio samo dio iz ja mislim treceg reda parole a to je "dok vam klub" zato se nije moglo bolje odgovoriti. Uglavnom sam si sve rekao, da si neko i nesto na tribini znao bi :)

Instagram story? Pricas nebuloze
Sljedeci put obratite paznju da vam djeca od 15 godina ne rade parole, i da dan pred derbi ne pustite jadnih 5 momaka da vam radi koreo, inace bude jalijanje.
Ne valja kad vas tucemo, ne valja kad ne tucemo... stvarno smo bezveze...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 sep 2021, 14:13

Mog druga iz pekare izvukli i glavu mu razbili. Ne pamtim vece orgijanje nego tad. Ko god je s bilo kakvim obiljezjem vidjen, dobio je pendrek.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 sep 2021, 14:15

edosalko je napisao/la:
23 sep 2021, 14:11
23 sep 2021, 14:05
edosalko je napisao/la:

Instagram story? Pricas nebuloze
Sljedeci put obratite paznju da vam djeca od 15 godina ne rade parole, i da dan pred derbi ne pustite jadnih 5 momaka da vam radio koreo, inace bude jalijanje.
Ne valja kad vas tucemo, ne valjda kad ne tucemo... stvarno smo bezveze...
Desi se, nepažnja je be ga... :thumbdown: Svaka cast za to...
Bilo bi glupo do bola da ste tukli momke sto su radili koreo.A da ste htjeli tuci, sinoc bi prihvatili bar jedan od 7-8 poziva. Ali nejse, zivi u zabludi dok se raspadate na svakom polju i vjesto izbjegavate pricu o tome da je GRO juga Amarovi placenici.

Mitomanija, Level PRO!

edosalko

Post Postao/la edosalko » 23 sep 2021, 14:18

Dobar si momak👍

Tiktaktoe
Kontakt:

Post Postao/la Tiktaktoe » 23 sep 2021, 14:19

A sto bi se neko tuko zbog fudbalskog kluba?
Vrabac kriminalac

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 sep 2021, 14:20

edosalko je napisao/la:
Ko kaze da sam ikakav faktor na tribini? :D Ne idem na sjever 10ak godina nit znam sta se radi, ovo pisem.prostom.logikom. Parola osmekana tri dana ranije, tri dana ste imali da smislite kako da uzvratite, na kraju napisali nesto sto nema veze s parolom. I ako je dijete slikalo jedan red parole, to nije osmekana parola nego provaljeno par rijeci u paroli.
Npr ovo sinoc je bilo puno logicnije, iako opet nije neki odgovor, ima puno vise smisla nego ta parola o UDBAi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 23 sep 2021, 16:39

23 sep 2021, 11:10
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 sep 2021, 09:47
“Vi dižete parole u vezi našeg kluba, a vas jadne stvorila je udba.” Zaboravili ovo¿

Šmekerske ****
I tu ste probali ucoravo, dignuto na parolu "Otpor sistemu parole i laži, kod vas ultra kodeks odavno ne važi. Od novinara primate nagrade i priznanja, a kazne za pirotehniku sva su vaša s*anja Prodajtete zastave, igrate se navijača, dok vam klub iz svoje kase vaše kazne plaća, pa je tako na jug stigla furka nova, navijačka policija, talovi i lova". Parola koja iskljucivo proziva navijacku grupu. Rijec "klub" se spominje na samo jednom mjestu i to ni blizu konteksta u kojem ste probali odgovorit. Ne brukajte se vise s ovim pokusajima, ucoravo napisete parolu koja se moze na 100 drugih odnosit i furate se da ste provalili nesta
Stvarno misliš da bi znali oni napisati odgovor na ovo?
ORIGINAL 1987

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 sep 2021, 17:06

slika

Oni levati na terenu koji ne znaju ni dodati loptu ne zaslužuju ovakve navijace, ali šta da se radi jbg :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 sep 2021, 17:26

Do zvanicnih :D

slika

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 sep 2021, 17:37

MAJORIZACIJA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 sep 2021, 18:09

let3 je napisao/la:
23 sep 2021, 17:06
slika

Oni levati na terenu koji ne znaju ni dodati loptu ne zaslužuju ovakve navijace, ali šta da se radi jbg :mrgreen:
Iskreno imali ste dosta boljih izdanja na Kosevu. Kontao sam da cete bas brutalno odraditi ovo gostovanje na atmosferi proslave i euforije. Moguce da vas je yedao rezultat na terenu.
- FKS -

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 sep 2021, 18:23

dejavu je napisao/la:
23 sep 2021, 06:48
nikad gore parole nisu bile na sjeveru, cini mi se da ste sveijednu pokupili sa ovog foruma i od rasprava svakakvih anonimusa.
Dobra brojka ali sam siguran da bi bilo bar 30% manje da se placala karta, to sa ulazom necu ni komentarisati. Uporedi kop i utakmicu sa Leotarom i ostalim prethodnim utakmicama i ovu sinoc. Vec sljedecu domacu tekmu mozete pokazati da ovo nije bilo sve zbog Zelje.
Kod nas odlican kop, vise raje od dozvoljenog, navijanje i sadrzaj sve top. Kritikovao bih i svoje za neke nepotrebne momente ali vec druga prica.

copy paste vas cest je gest
Ponovicu opet bila je mobilizacija takva da je karta bila 10 maraka bilo bi opet isto ovoliko ljudi i da naravno da je ovo bilo zbog Želje o cemu pricamo?

Šta zar neko zivi u nekoj zabludi da nam niste najveci rival i najjaca skupina u državi poslije nas?
Da se ne loziš ako ne ove sezone onda opcenito?

Nema grupe u ovoj državi osim nas koja vam može parirati sva ova dešavanja gdje ste imali poraze su splet okolnosti recimo ona ekipa ispred katedrale bi raznijela i ultrase, RA i lešinare da se izmješaju između sebe i pošalju najbolje što imaju i da su iste brojke.

Sto ti napisa lik vec sljedecu mozes pokazati da nije Velež zbog 100 godina što znaš i sam da jeste.

Parole su mi bezveze bile s obje strane.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 23 sep 2021, 18:32

1. FK ŽELJEZNIČAR

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 23 sep 2021, 19:21

90minut je napisao/la:
23 sep 2021, 18:23
recimo ona ekipa ispred katedrale bi raznijela i ultrase, RA i lešinare da se izmješaju između sebe i pošalju najbolje što imaju i da su iste brojke.
I jedni i drugi bi pobjegli kad bi se sastali, kao i uvjek.
23

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, ErosViverosViv, mnon46, Rule_hz, Vanja8, VolimBiH96 i 42 gosta.