Premijer liga BiH - aktuelno

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2021, 15:18

Zbog para i vjeru mjenjaju.

Mujic Elvis

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 24 sep 2021, 15:18

Balorda je napisao/la:
24 sep 2021, 15:13
Herero je napisao/la:
24 sep 2021, 15:11
PatriceKwedi je napisao/la:
24 sep 2021, 15:07
Likovi zapalili suce u automobilu, iz kola u kolo rigaju vatru po svima, doveli sve u situaciju da oni ne mogu posteno izgubit, svaki poraz je urota i kradja (a nigdje ne spominju da su rekorderi po broju dosudjenih penala), okrecu sve na nacionalizam i udar na drzavu i onda se cudom cude jer je netko za njihovo izbacivanje iz lige. Gdje prestaje logika, pocinju Vrapcici.
Nacionalni kompleks niže vrijednosti, nacionalni kompleks manje vrijednosti, nacionalni kompleks inferiornosti (eng. national inferiority complex) je stereotipizirajući pojam koji se koristi kod objašnjavanja manifestacija kompleksa niže vrijednosti na razini političkih elita naroda, te osjećaj inferiornosti pojedinih pripadnika nekog naroda u odnosu na neki drugi narod s obzirom, ali nije ograničeno na: kulturu, šport, tehnologiju, ekonomiju, itd.
Dobro si ti to iskopirao, ali ako ćemo biti realni i iskreni, znamo kome je narativ ugroženost, majorizacija, preglasavanje i slična shizofrena mantra. Doduše od tebe ne čudi da promašiš ceo fudbal.
Sudo Hasic vlasnik Hercegovina lijeka, koji je dobio tendera blizu milijardu maraka od države proteklih godina, a sve uz pomoć vlastite stranke, neće da plati dosvirani penal iz sezone prije.
Ko o čemu, pošteni Sudo o Rušenju države, Zrinjskom i Beusu u dopisu :crazy:
Pa samo retard može nasjesti ma ove objave i patetiku :bow:
Balorda vidi se da si medresu završio, vjeruj dragom vođi :salut:
HŠKZ

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 sep 2021, 15:20

Herero je napisao/la:
24 sep 2021, 15:18
Balorda je napisao/la:
24 sep 2021, 15:13
Herero je napisao/la:
24 sep 2021, 15:11

Nacionalni kompleks niže vrijednosti, nacionalni kompleks manje vrijednosti, nacionalni kompleks inferiornosti (eng. national inferiority complex) je stereotipizirajući pojam koji se koristi kod objašnjavanja manifestacija kompleksa niže vrijednosti na razini političkih elita naroda, te osjećaj inferiornosti pojedinih pripadnika nekog naroda u odnosu na neki drugi narod s obzirom, ali nije ograničeno na: kulturu, šport, tehnologiju, ekonomiju, itd.
Dobro si ti to iskopirao, ali ako ćemo biti realni i iskreni, znamo kome je narativ ugroženost, majorizacija, preglasavanje i slična shizofrena mantra. Doduše od tebe ne čudi da promašiš ceo fudbal.
Sudo Hasic vlasnik Hercegovina lijeka, koji je dobio tendera blizu milijardu maraka od države proteklih godina, a sve uz pomoć vlastite stranke, neće da plati dosvirani penal iz sezone prije.
Ko o čemu, pošteni Sudo o Rušenju države, Zrinjskom i Beusu u dopisu :crazy:
Pa samo retard može nasjesti ma ove objave i patetiku :bow:
Ali nacionalni kompleks niže vrijednosti, ugroženost, majorizacija, preglasavanje, ali inferiornost.

Btw. Hasić nije član nikakve stranke :kafa:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2021, 15:21

Sky9 je napisao/la:
24 sep 2021, 15:03
Simpatizer je napisao/la:
24 sep 2021, 14:46
Sky9 je napisao/la:
24 sep 2021, 14:38

Kao što pravi shizofrenik neće priznati da to i jeste, tako i vi poričete.

A poznato je da je prvi korak ka izlječenju takvih bolesti, priznanje i suočavanje s tim problemom. Međutim, to se izgleda nikad neće desiti. Nažalost, a najviše vašu žalost.
Tako je, kako je. Zao mi je sto se nece ispuniti tvoje zelje i ocekivanja. Vidim da ovdje nisi jedini takav strucnjak, tako da ipak ne odskaces iz mase slicnih.
Elem, ostaje ti da nesto preduzmes ili da nastavis kuckati na forumu, zavisno od kapaciteta koji posjedujes. U svakom slucaju, hvala na postavljenoj dijagnozi.
Ništa ja neću preduzimati, nema potrebe, beznadežan ste slučaj.
Znam da neces, nisam to slucajno napisao.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 sep 2021, 15:23

Citati jadikovanje Vicinih kujica i raje iz Međugorja. :ljepota:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2021, 15:24

miky_hz je napisao/la:

Mujic Elvis

slika
Tom treba degenek dat gdje ga god sretne ko pa nek ide onda ko onaj dilajla , samozvani strucnjak za terorizam Galijasevic cetaljima da prica mitove
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 sep 2021, 15:25

Ja mislim da su Zelju odabrali za ispadanje iz lige ove sezone
Al poslije ovog saopstenja Rođenih
Oni su sad umjesto Zelje
Prvi su kandidati za ispadanje
Trebali ste ovo mudrije napisat

Ovo se u mom selu naziva-bezpotrebno kurchenje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 sep 2021, 15:25

Kockoglavi je napisao/la:
24 sep 2021, 14:40
amypitar je napisao/la:
24 sep 2021, 14:24
Sta se ovo prica da bi Tomislav Ivković mogao nogu dobiti. :hmmmmm:
Najbolja uprava (zvana stabilizacija) se malo pogubila malo podrska malo otkaz.
Kakva stabilizacija, kako foliraju navijace malo je reci
Griješiš ne foliraju navijace oni su svjesni svega.Bez investitora njima je kraj na zimskoj pauzi.
Stabilizacija nije boriti se za opstanak,smanjiti plate,nemati deresove, ne placati reprogram itd.To moze svako,to je puko prezivljavanje,opstanak i produzenje agonije.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 sep 2021, 15:27, ukupno mijenjano 4 puta.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2021, 15:25

miky_hz je napisao/la:

Mujic Elvis

slika
Znaci kao nekad. :mrgreen:

Ako bude sudio korektno kao prosli put ne sumnjam u isti ishod.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2021, 15:27

Čovjek tražio izbacivanje ekipe iz lige, a njegovi ranije bacali kamen sa ramena sa tribine, pokušavajući ubiti igrača Veleža. Koja je to hinjska licemjernost, to nema nigdje na svijetu, ali kakav NDH klub, takvi i NDH ljudi oko njega.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 sep 2021, 15:28

Schlager je napisao/la:
24 sep 2021, 15:15
Convicts1988 je napisao/la:
23 sep 2021, 14:07
Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika :oops:
Tačno se vidi da ste im i vi,a pogotovo mi,par stotina kilometara zapadno,i da smo im na pola puta do Beča i zapadne civilizacije..

Otkad znam za sebe,Čelik i Borac "ratuju",ili u Drugoj Ligi Zapad SFRJ,ili u Prvoj Ligi SFRJ,ili u ovoj bosanskoj....ne sjećam se nijedne ovako bolesne riječi,ni sa vaše,ni sa naše strane....A svakakvih,teških,nepravdi je bilo....Ni kad smo mi izborili opstanak,a Čelik spašen za zelenim stolom,Borac administrativno izbačen....Ni obrnuto,kad je zbog korone,Čelik sjeban,najviše zbog Predsjednika iz BL,iako bi u ostatku sezone vjerovatno izborio opstanak....A kamoli da se zbog nepostojećeg penala,i "50-50" posto faula ovoliko ponižavaju....Ja se samo pomolim za njih,jer teško je ići kroz život sa ovakvom količinom mržnje i frustriranosti koju oni u sebi nose.
Ne komentarišem,naravno,ništa od ovih njihovih bolesnih upisa.
Ma mene je stid kao bosnjaka kada se skrivaju kriminalci iza naroda ili drzave. Znaci napravis takav propust na utakmici prekines, napadnes igrace, izvrsis atentat na sudije i onda ovo je napad na Bosnu. Hhh

Kad bi se Čelik sluzio bosnjastvom da tako pridobije simpatije i slicnim floskulama ja bi prvi bio protiv jer se ovo u vecim procentima desavalo kad su predstavnici mog naroda vodili savez.

Mi proglasimo sudiju javno ubicom kad nas Sarajevo pokrade i to je to. Yebo ih Frano Jelic neka pregledaju utakmicu da vide sta je kradja :plac:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 24 sep 2021, 15:28

Sutra tipujem na najsigurniji kec dana, plaćen već ljetos :bih:
slika

Ps. Kakva seljačka posla :urnebes:
HŠKZ

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 sep 2021, 15:31

avenija je napisao/la:
24 sep 2021, 15:28
Schlager je napisao/la:
23 sep 2021, 14:07
Kako ovi veležovci okupiraše ovu temu povratkom u PL, ovdje nikad više nacionalističkog vrijeđanja, pominjanja balija ustaša i četnika :oops:
Tačno se vidi da ste im i vi,a pogotovo mi,par stotina kilometara zapadno,i da smo im na pola puta do Beča i zapadne civilizacije..

Otkad znam za sebe,Čelik i Borac "ratuju",ili u Drugoj Ligi Zapad SFRJ,ili u Prvoj Ligi SFRJ,ili u ovoj bosanskoj....ne sjećam se nijedne ovako bolesne riječi,ni sa vaše,ni sa naše strane....A svakakvih,teških,nepravdi je bilo....Ni kad smo mi izborili opstanak,a Čelik spašen za zelenim stolom,Borac administrativno izbačen....Ni obrnuto,kad je zbog korone,Čelik sjeban,najviše zbog Predsjednika iz BL,iako bi u ostatku sezone vjerovatno izborio opstanak....A kamoli da se zbog nepostojećeg penala,i "50-50" posto faula ovoliko ponižavaju....Ja se samo pomolim za njih,jer teško je ići kroz život sa ovakvom količinom mržnje i frustriranosti koju oni u sebi nose.
Ma mene je stid kao bosnjaka kada se skrivaju kriminalci iza naroda ili drzave. Znaci napravis takav propust na utakmici prekines, napadnes igrace, izvrsis atentat na sudije i onda ovo je napad na Bosnu. Hhh

Kad bi se Čelik sluzio bosnjastvom da tako pridobije simpatije i slicnim floskulama ja bi prvi bio protiv jer se ovo u vecim procentima desavalo kad su predstavnici mog naroda vodili savez.

Mi proglasimo sudiju javno ubicom kad nas Sarajevo pokrade i to je to. Yebo ih Frano Jelic neka pregledaju utakmicu da vide sta je kradja :plac:
U principu, malo koga boli krasan qrac za Čelik, osim zeničane.

S te strane, s Veležom, koji je ipak klub značajno širih okvira, se ne može porediti situacija.

Vas par ovdje ima podanički mentalitet i defetistički stav po pitanju svega i to je ok, savijate leđa koliko treba da bi dobili šta vam treba i to je ok. Nekad vam se to odbije od glavu kao sa Kasumovićem, nekad dobijete travnjak kao sa Zeljkovićem i to je to.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 24 sep 2021, 15:34

Beduin je napisao/la:
24 sep 2021, 15:12
Sta nam ovo nas predobri insan, veliki vjernik, Azmir Husic se setka po carsiji sa napucanim picicem iz Inome? Inace, jaka riba, napucana, sve skupo na njoj, ja sve kontam otkud sve od plate. 😂

Nisam znao da je Azuka razveden u Americi. Ili nije?
Možeš li postaviti sliku te napucane iz Inome, da vidimo vrijedi li razvoda?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 sep 2021, 15:34

Neka neko ovim nesretnicima iz Mostara ,javi da je Dejton potpisan,ima mjesec i jace ! :mrgreen: A i Washingtonski sporazum sa Bracom Rvatima,ima i dva mjeseca. Rat je stao !!
Ubise sa ovom ratnom patetikom :puke: I nefudbalskim temama :facepalm:
Sutra se novo kolo igra,a oni u 2021-oj pricaju o 93-oj !!
Tuga,zaslost,bolest !!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 24 sep 2021, 15:36

Balorda je napisao/la:
24 sep 2021, 15:31
avenija je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

S te strane, s Veležom, koji je ipak klub značajno širih okvira, se ne može porediti situacija.

Vas par ovdje ima podanički mentalitet i defetistički stav po pitanju svega i to je ok, savijate leđa koliko treba da bi dobili šta vam treba i to je ok. Nekad vam se to odbije od glavu kao sa Kasumovićem, nekad dobijete travnjak kao sa Zeljkovićem i to je to.
Rece simpatizer kluba kojem vlada federacije na racun uplati 1.5 mil. narodnih para ..
Politički SDA projekt, Velež iz Mostara.

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 24 sep 2021, 15:37

FK SDA Velez.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 24 sep 2021, 15:38

Kakve bosnjacke picketine ovdje obitavaju, da je pravo cudo da uopce imamo drzavu :D

Kao sto smo i ocekivali, od 4R smo ostali samo mi. Sloboda i Zeljeznicar imaju ogromne dugove, i jednostavno su u saci Saveza, koji ih sutra moze nabit nogom u guzicu ako imalo zatalasaju.

Od FKS sam mozda i nesto ocekivao, doduse Mirvic nije vjerovatno upoznat s ovim, pa se takodjer odlucilo "ne zamjerati" nikome s vrha, naravno, dok ih Vico ne opece, mozda odmah ovo kolo.

Ali nema veze, imamo mi dovoljno muda za sve ostale, a i para, a i navijaca, tako da - sjedite Bosnjaci, uzivajte i dobro se sagnite da vam ga Vico umetne kao USB :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 sep 2021, 15:39

24 sep 2021, 15:36
Balorda je napisao/la:
24 sep 2021, 15:31
avenija je napisao/la:

Rece simpatizer kluba kojem vlada federacije na racun uplati 1.5 mil. narodnih para ..
Politički SDA projekt, Velež iz Mostara.
Gledaj, ako ćeš koristiti službene podatke, bar ih pročitaj precizno. Vlada Federacije nam nikada nije uplatila 1.5 miliona narodnih para.

A kako su ostali rekli više puta, više politički aktivnih individua se bavi Veležom, ne samo SDA nego i neke dijametralno suprotne stranke, no to tebi kao jednom neukom stvoru ne može biti jasno.

A kako sam i ja više puta govorio, sva ta budžetska sredstva koja su i data za izgradnju stadiona su premala s obzirom na štetu koju smo pretrpili u 30 godina ukradenim stadionom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 24 sep 2021, 15:41

killafrommanilla je napisao/la:
24 sep 2021, 15:38
Kakve bosnjacke picketine ovdje obitavaju, da je pravo cudo da uopce imamo drzavu :D

Kao sto smo i ocekivali, od 4R smo ostali samo mi. Sloboda i Zeljeznicar imaju ogromne dugove, i jednostavno su u saci Saveza, koji ih sutra moze nabit nogom u guzicu ako imalo zatalasaju.

Od FKS sam mozda i nesto ocekivao, doduse Mirvic nije vjerovatno upoznat s ovim, pa se takodjer odlucilo "ne zamjerati" nikome s vrha, naravno, dok ih Vico ne opece, mozda odmah ovo kolo.

Ali nema veze, imamo mi dovoljno muda za sve ostale, a i para, a i navijaca, tako da - sjedite Bosnjaci, uzivajte i dobro se sagnite da vam ga Vico umetne kao USB :)
Zar vi niste klub svih naroda i narodnosti?
HŠKZ

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 8 gostiju.