Pozdrav, jel bar krenulo?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čelik je dobio 0 KM svrakino ne jedi **** a svakog mjeseca mu se uzme od poslovnih prostora 20 000 KM+..svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:25Nije tacnoavenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:09GRAD OTIMA MJESEČNO 22 000 KM od Čelika i stavlja u budzet grada Čelikova sredstva od poslovnih prostora ispod stadiona. To su Čelikova sredstva bila 40 godina dok nije dosao najveci grobar Zenice i Čelika u historiji, migrant iz Gornjeg Vakufa i prisilno oteo.Convicts1988 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 08:16
Grad Zenica ? Porezni dug da, sve ostalo sam klub vraca moj svrakindolac.
Još nešto, znaš li ti da sem reprograma s poreznom cca. (30k) Grad Zenica ne daje Čeliku ni 1 KM već sigurno godinu dana ?
Zamisli to, najveći dušman kluba ti tvoj vlastiti grad i gradska uprava, a klub posluje nikad bolje !l To je GOLEMO
Ta sredstva sad Gradonacelnik daje i drugim klubovima-O.K.K.Celik koji umalo nije usao u ABA 2 ligu ili R.K Celik a dadne nesto i vama-N.K.
Od N.K.drugi klubovi ne mogu da funkcionisu
A sto ne kazete da ste od Ze-do Kantona dobili 5 000 maraka
Znam i ja ponesto
Dobar sam sa jednim od brace Sedic
Znaci grad otima a ne daje Čeliku.
Grad i ne krije da je neprijatelj broj 1 na celu sa migrantima iz Vakufa.
To kome on daje pare otete od NK Čelik mene ne zanima.
Ali neka borba se nastavlja, Čelik ima sada ono sto nikad nije imao. Do kraja sezone vec zaokružena finansijska konstrukcija iskljucivo od vlastitih prihoda i navijaca sponzora. Ima postenu upravu. Jedino je publika podbacila. Mozda veceras pod reflektorima ispravimo situaciju. 3 rang je ipak pa tesko privući gledaoce.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- forza_juve
- Kontakt:
Aman ispade ovaj Čelik na ranu stavit, a dole najveći belaj bio kada god dodje Željo ili Sarajevo. Uvijek neke scene i neredi sa navijačima Čelika, bombe se bacale na protivničke navijače.
Naosvajali se titula koje su se igrale u Zenici sa 4 tima i to se dici nečim, realno to je qrna klub.
Svako im kriv osim samih navijača koji su najviše uništili klub, ali ne bi trebalo o Čeliku da se piše dok se isti ne vrati u PLBiH, potrajat će neke 4 godine ako se uopće i vrati.
Naosvajali se titula koje su se igrale u Zenici sa 4 tima i to se dici nečim, realno to je qrna klub.
Svako im kriv osim samih navijača koji su najviše uništili klub, ali ne bi trebalo o Čeliku da se piše dok se isti ne vrati u PLBiH, potrajat će neke 4 godine ako se uopće i vrati.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
100%avenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:19Pa ovo je bio standard na Koševu dok su imali zastitu u savezu kao vi sad, oni se time hvale kazu Čelik i Sloboda ih nisu dobili 30 godina, pa nisu ni mogli dobiti kad je sudjenje 80-20...ovo je nista kakvih kradja se svake godine desavalo. Vi iz Banja Luke ste sada preuzeli ulogu jer imate Vicu ali ipak jos niste dosegli ovaj nivo..
Postojao je jedan period gdje je Zeljo 4-5 godina sa Amarom radio i 10 puta gore stvari( najcrnji dio PLBIH) od vas sada a mislim da je upravo Borac placao najvecu cijenu uvijek hhh.
Uglavnom niko objektivan, svi sute dok njihov klub krade kao sto i Banja Luka sada suti.
Zamisli koliko ste losi bili kad uz ovakvo sudjenje niste ni Europe izborili. Ima Boga! Nije se BiH dala tad od vas koji je napadate, ne damo je ni sad!huntingseason je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:39Toliko smo gurani te sezone od sudija... da cak ni Europu izborili nismo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zbog čega deluded komšije misle da ćemo istupiti iz takmičenja i tako učiniti uslugu i njima i još ponekome
Pa čime se ti mitomani hrane, od čega su ovakvi postali, je li neka anomalija u trokutu Međugorje-Široki-Ljubuški, kako ovo.

Pa čime se ti mitomani hrane, od čega su ovakvi postali, je li neka anomalija u trokutu Međugorje-Široki-Ljubuški, kako ovo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
U životu se nisam osjećao bjednije i bespomoćnije. Gledaš preko TV-a svoj klub, uništavaju ti igrače, sa ovim kriminalcem na čelu, a ne možeš ništa. Pa kad crk'o nisam poprijeko. Ovdje na forumu orgijanje pita, takmiče se ko će biti bahatiji.
Inače, ovo je ta sezona u kojoj smo imali "fer" šanse za titulu. Evo kako su bile fer.
Na kraju se nije moglo više od 2. mjesta, kad je sarajevsko-zapadnohercegovačka trula koalicija harala bh. fudbalom.
Inače, ovo je ta sezona u kojoj smo imali "fer" šanse za titulu. Evo kako su bile fer.
Na kraju se nije moglo više od 2. mjesta, kad je sarajevsko-zapadnohercegovačka trula koalicija harala bh. fudbalom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Kad seljacic iz Podvelezja dodje u Mostar ponasa se isto kao kad se drugoligaski klub napokon dokopa prve lige. Primitivno.
🔹
-
- Kontakt:
Ova inicijativa 4R najviše odgovara i tu je najprije zbog Sarajeva. Ne kao grada već FK Sarajeva. Da se zastite njihovi interesi i da imaju koga isturiti kao zivi stit kada se žale i protestvuju.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 07:03Zayebite Vi inicijativu 4R
Velez oplete po Zelji u svom saopstenju
Pitari nas pokrase u derbiju
I dobar Zeljo raspali tamo-vamo
Borac iskarinđa i Velez i Sarajevo
I sad hajmo zayedno protiv Borca i Vice
Evo Vam qurac
Ostalima samo stvara teret, posebno nama u TC jer od 10 utakmica barem u 7 nam se pokušalo naškoditi.
Svakako vjerujem da ćemo i dalje biti u 4R jer smatramo da je cilj plemenit, ali to se mora prosiriti barem na 10 od 12 klubova ker ovo sa 5 klubova nema ni smisao ni potrebnu snagu za promjene.
U ovoj sezoni došli su i na Tušanj sa sudijom Petrovićem u Kup-u, i pravili masakr. Ali smo bili toliko bolji da ni on nije mogao napraviti ništa. Pobijedili smo 2-1, ali jedva. Onda ih otresli na Koševu 0-3. Pa u prvenstvu 4-0.Madal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:52Zamisli koliko ste losi bili kad uz ovakvo sudjenje niste ni Europe izborili. Ima Boga! Nije se BiH dala tad od vas koji je napadate, ne damo je ni sad!huntingseason je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:39Toliko smo gurani te sezone od sudija... da cak ni Europu izborili nismo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Meni i dalje nije jasno kako Sloboda tad, sa takvom ekipom, nije uspjela ni kup osvojiti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treba odati i Zrinjskom priznanje, bili su i oni odlična ekipa te sezone. Osim ove dvije utakmice protiv pitara (prva u kupu i ovaj udar na državu na Koševu) ja se ne sjecam nekih kradja tako da se na sudije ne treba vaditi.
A Radnik nabrijan cijelu polusezonu se sprema za taj kup a mi istrošeni i fizički i psihički i ispušimo i tu. Sjecam se kako je Radnik dobar bio, na Tusnju od početka odličan bunker i nekako im uvalimo, ljudi se u Barcu pretvore sa pasovima i ofanzivom i izjednače 1-1. Igrali su i drugi ****, nismo samo mi.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- svrakino1921
- Kontakt:
Gosp.Husnija Arapovic kao strucni komentator rekao cist crvenizenicanin je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:49100%avenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:19Pa ovo je bio standard na Koševu dok su imali zastitu u savezu kao vi sad, oni se time hvale kazu Čelik i Sloboda ih nisu dobili 30 godina, pa nisu ni mogli dobiti kad je sudjenje 80-20...ovo je nista kakvih kradja se svake godine desavalo. Vi iz Banja Luke ste sada preuzeli ulogu jer imate Vicu ali ipak jos niste dosegli ovaj nivo..
Postojao je jedan period gdje je Zeljo 4-5 godina sa Amarom radio i 10 puta gore stvari( najcrnji dio PLBIH) od vas sada a mislim da je upravo Borac placao najvecu cijenu uvijek hhh.
Uglavnom niko objektivan, svi sute dok njihov klub krade kao sto i Banja Luka sada suti.
Pa evo jednog od primjera zašto. U gostima svaki put naginjali za domaćina, na Tušnju u najboljem slučaju 50-50 suđenje. Zato sam ja i govorio da boyac još ima fore da stigeno sarajevsko-herc. koaliciju u lopovluku.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ima i ovo kad im zabijes gol pa izmisle faul. Cuj prekršaj Smajića
Ovo bi i Gigović protiv Borca na centar pokazao. I onda idu statistike koliko ih nismo dobili na Koševu u prvenstvu. Kako da ih dobijes, cak i kad smo rijetko ravnopravni ili bolji sudije nas ubiju.

Ovo bi i Gigović protiv Borca na centar pokazao. I onda idu statistike koliko ih nismo dobili na Koševu u prvenstvu. Kako da ih dobijes, cak i kad smo rijetko ravnopravni ili bolji sudije nas ubiju.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kao neko ko je odgledao sve naše mečeve te sezone, mogu ti reći da griješiš.Madal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:04Treba odati i Zrinjskom priznanje, bili su i oni odlična ekipa te sezone. Osim ove dvije utakmice protiv pitara (prva u kupu i ovaj udar na državu na Koševu) ja se ne sjecam nekih kradja tako da se na sudije ne treba vaditi.
A Radnik nabrijan cijelu polusezonu se sprema za taj kup a mi istrošeni i fizički i psihički i ispušimo i tu. Sjecam se kako je Radnik dobar bio, na Tusnju od početka odličan bunker i nekako im uvalimo, ljudi se u Barcu pretvore sa pasovima i ofanzivom i izjednače 1-1. Igrali su i drugi ****, nismo samo mi.
Nije bilo ovako očiglednih krađa, ali zna se kako se to radi. Sitni nepostojeći fauli oko šesnaesterca, nepostojeći žuti kartoni, pa crveni, osakati te za naredni meč itd.
svinjski nije bio loš, ali mi smo sigurno bili bolji, i da smo imali fer uslove, za 10 bodova bismo bili ispred njih.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To nije istina i mit je cisti. Željezničar, Široki, Drina sve ciste pobjede gostiju na Tusnju. Zrinjski je imao protekciju ali bez prevelikog navlacenja za njih, bili su dobri pa im nije ni trebao. Dokaz je i da smo ih dobili na Tusnju u prvom dijelu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:02
Hjooj jesmo lopovi, jadna nam majka ako budemo ovako "krali" nekad u budućnosti![]()

Pogledam gore, pogledam dolje i ne znam sta mi je ljepše
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako se zvao onaj vaš pastir na čelu, ješić jel tako? Pa vi ste tad bili toliko loši da je i peto mjesto nezasluženo. Dno dna od ekipe i trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:02
Hjooj jesmo lopovi, jadna nam majka ako budemo ovako "krali" nekad u budućnosti![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.