Premijer liga BiH - aktuelno

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la avenija » 26 sep 2021, 11:50

Osttribine je napisao/la:
26 sep 2021, 11:42
avenija je napisao/la:
26 sep 2021, 10:19
Pa ovo je bio standard na Koševu dok su imali zastitu u savezu kao vi sad, oni se time hvale kazu Čelik i Sloboda ih nisu dobili 30 godina, pa nisu ni mogli dobiti kad je sudjenje 80-20...ovo je nista kakvih kradja se svake godine desavalo. Vi iz Banja Luke ste sada preuzeli ulogu jer imate Vicu ali ipak jos niste dosegli ovaj nivo..
Postojao je jedan period gdje je Zeljo 4-5 godina sa Amarom radio i 10 puta gore stvari( najcrnji dio PLBIH) od vas sada a mislim da je upravo Borac placao najvecu cijenu uvijek hhh.

Uglavnom niko objektivan, svi sute dok njihov klub krade kao sto i Banja Luka sada suti.
Ne s.eri sad zivota ti, ispade svaku tekmu vas sudije na Kosevu klali, a znali ste vi iz Zenice i 6 komada primiti, redovna musterija, pogledaj samo rezultate svih tih godina, nema par rezultata "tijesnih".
Niko ne spori da ste zasluzeno pobjedili 80% utakmica.
Ali onih 20% ili hajmo reci svaka 4-5 utakmica kada se poklopi da gosti dodju jaci i organizovaniji tu se desava ovo sto sad Borac radi. Znas ti to ko i ja pratimo ovu ligu 20 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 sep 2021, 11:50

Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 11:46
Madal je napisao/la:
26 sep 2021, 11:43
Ne trebam ja nista motati, imam i pamćenje i oči i jasno je bilo da smijemo igrati te sezone. Isto da sad čitaš sta pišu Velezovci, čovjek bi rekao svaku utakmicu ih sudija ubi i prošle i ove sezone, a ne moze dalje od istine. To je taj mentalitet sve nam drugi krivi za naše neuspjehe.
Jbg sad, pa beus mrtvi glavni i odgovorni za pl u to doba nije baš ništa učinio da svinjski osvoji titulu??? Pa to ni njihovi navijači ne bi tvrdili. Alal vera što bi rekli.
Mogao je i Covic biti u savezu mi smo opet imali posteno sudjenje u 3 poraza na Tusnju na proljece i te 3 utakmice smo izgubili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 sep 2021, 11:51

Zasto se Borac ne kazni zbog parole Kosovo je Srbija i tome slicno? Gonite ba vise u k krasni i vi i Dodik nacionalisti...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 26 sep 2021, 11:52

fukara87 je napisao/la:
26 sep 2021, 11:51
Zasto se Borac ne kazni zbog parole Kosovo je Srbija i tome slicno? Gonite ba vise u k krasni i vi i Dodik nacionalisti...
Ko će ih kazniti? Pa savez ti dođe ko DJL

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 sep 2021, 11:52

Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 11:23
MaroonBjelave je napisao/la:
26 sep 2021, 11:20
Ko o čemu, FK PRAZNA VITRINA o Sarajevu.
mogli ste bar kakvo heklanje staviti u vitrinu kad već nema trofeja.
Bolje i to nego FK KRIMINALAC / FK PROTEKTIRANI / FK DRŽAVNA SLUŽBA
FK važno je učestvovati a nikad ništa ne osvojiti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 sep 2021, 11:53

fukara87 je napisao/la:
26 sep 2021, 11:51
Kaznjeni su novcano prosli put, bit ce kaznjeni sada jos vise zbog ponavljanja preksaja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 26 sep 2021, 11:54

avenija je napisao/la:
26 sep 2021, 11:50
avenija je napisao/la:
Pa ovo je bio standard na Koševu dok su imali zastitu u savezu kao vi sad, oni se time hvale kazu Čelik i Sloboda ih nisu dobili 30 godina, pa nisu ni mogli dobiti kad je sudjenje 80-20...ovo je nista kakvih kradja se svake godine desavalo. Vi iz Banja Luke ste sada preuzeli ulogu jer imate Vicu ali ipak jos niste dosegli ovaj nivo..
Postojao je jedan period gdje je Zeljo 4-5 godina sa Amarom radio i 10 puta gore stvari( najcrnji dio PLBIH) od vas sada a mislim da je upravo Borac placao najvecu cijenu uvijek hhh.

Uglavnom niko objektivan, svi sute dok njihov klub krade kao sto i Banja Luka sada suti.
Ne s.eri sad zivota ti, ispade svaku tekmu vas sudije na Kosevu klali, a znali ste vi iz Zenice i 6 komada primiti, redovna musterija, pogledaj samo rezultate svih tih godina, nema par rezultata "tijesnih".
Ali onih 20% ili hajmo reci svaka 4-5 utakmica kada se poklopi da gosti dodju jaci i organizovaniji tu se desava ovo sto sad Borac radi. Znas ti to ko i ja pratimo ovu ligu 20 godina.
Ja nešto ne znam da se Sarajevo naosvajalo bodova na Bilinom, nekome djeca odrasla a Sarajevo nije imalo pobjede na Bilinom. Jel tako ili se varam?
Šta je onda tu uticalo, kvalitet Čelika, loše Sarajevo ili malo sudija?
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 sep 2021, 11:55

Madal je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 11:46
Madal je napisao/la:
26 sep 2021, 11:43
Ne trebam ja nista motati, imam i pamćenje i oči i jasno je bilo da smijemo igrati te sezone. Isto da sad čitaš sta pišu Velezovci, čovjek bi rekao svaku utakmicu ih sudija ubi i prošle i ove sezone, a ne moze dalje od istine. To je taj mentalitet sve nam drugi krivi za naše neuspjehe.
Jbg sad, pa beus mrtvi glavni i odgovorni za pl u to doba nije baš ništa učinio da svinjski osvoji titulu??? Pa to ni njihovi navijači ne bi tvrdili. Alal vera što bi rekli.
Mogao je i Covic biti u savezu mi smo opet imali posteno sudjenje u 3 poraza na Tusnju na proljece i te 3 utakmice smo izgubili.
Dobro, možemo ovako do u nedogled. Ti jedno, ja drugo.

Bila je to odlična sezona, sve bilo fer i korektno. Mi jedini odgovorni što nismo osvojili titulu, i to je to.

Da možemo lakše zaspati. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 26 sep 2021, 11:57

Dok se mi zayebavamo oko gluposti, ispod oka nam prolazi svima Tuzla. Jeste vidili ko je sve usao sa klupe jucer, ljudi bi hladno bilo u prvih 11 svake ekipe, stvarno dobra su ovo izdvajanja na igrace..
Ti si naša ljubav jedina!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 26 sep 2021, 11:59

Savez njih ne kaznjava godinama zbog takvih stvari, desavalo se slicno dok je i begic bio predsjednik

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 26 sep 2021, 12:00

Danas igra šesterostruki šampion :salut:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 sep 2021, 12:02

MrkiMedo je napisao/la:
26 sep 2021, 11:59
Savez njih ne kaznjava godinama zbog takvih stvari, desavalo se slicno dok je i begic bio predsjednik
Jest al dok je Begic bio presjednik oni su bili izbaceni u drugu ligu zbog duga, a i bili su kaznjavani zbog ulijetanja na teren protiv Zelje onda ako se ne varam?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 sep 2021, 12:02

fudbalfudbal je napisao/la:
26 sep 2021, 11:57
Dok se mi zayebavamo oko gluposti, ispod oka nam prolazi svima Tuzla. Jeste vidili ko je sve usao sa klupe jucer, ljudi bi hladno bilo u prvih 11 svake ekipe, stvarno dobra su ovo izdvajanja na igrace..
Tuzla City, Zrinjski, Borac i Sarajevo idu u Europu ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 26 sep 2021, 12:03

Kada kažeš nešto sa Azmira dobiješ drvlje i kamenje nazad. Odmah to je čovjek koji ulaze u sport, svaka čast, ljubomorne duse i tako dalje.
Lik hladno krade državu i ispade heroj, spasioc jer eto ulaze u sport hah. De premije ako Velež prodje Svede a zna i on sam da je to nemoguće ali eto lijepo od njega i to.
Zbog čega onda Sarajevo izmiri sve obaveze prema državi, bolje turiti ispod stola dobrom igraču a državi 300 KM uplatiti. To da se desi sipa bi sutradan pokucala na vrata i izbacili bi ih iz lige.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 26 sep 2021, 12:04

MortemHz je napisao/la:
26 sep 2021, 12:02

Ma dobro to dosta i od kupa zavisi, nego razmisljam glasno, ko ce onda tek doci kada izadju u Evropu..
Ti si naša ljubav jedina!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 26 sep 2021, 12:04

MortemHz je napisao/la:
26 sep 2021, 12:02
Po kvaliteti, i jest najpostenije :thumbup:

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 26 sep 2021, 12:06

:bih: Ma kod nas na klupi sjede, nemaju mjesta. Malo nas povrede "hasaju" Ali idemo korak po korak, nema "moranja" radise u miru, imamo utakmicu manje, sreca uz nas u ovom trenutku jer osvajamo bodove i kad odigramo lose, stoje je juce bio slucaj.
Tuzla City / Sloga Simin Han

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 sep 2021, 12:09

Zenicani su fenomen poceli se javljat kad sudijske lakrdije na stranu Borca treba opravdat a popljuvat Velez kakvi likovi. Srbi i dalje orgijaju ovdje bez opomene trebali bi pocet nove avatare stavljat Mladica i Karadzica jer im je dozvoljeno ovo je ipak multi kulti forum

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 sep 2021, 12:12

avenija je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Sa vama smo kao sto rekoh na Kosevu uvijek najmanje problema imali, nerijetko ste se i sami sprdali kako ste zijanili prije nego i dodjete do Sarajeva. Kako rekoh redovna musterija, nerijetko ste i debakle dozivljvali na Koševu, druga je stvar sto je nekoliko tih utakmica tijesno zavrseno pa odmah prica na sudije ili sto vi vidite neke situacije iz svog ugla, bilo je par tekmi bukvalno gdje mozes reci da je sudija nesto pogrijesio.

Uvijek neke teorije, evo ovaj tuzlak sad nekakve konstrukcije zavjere iznosi, pa nisam vidio te sezone da je iko napisao dok su vodeci bili da je Slobodi receno da "ne smije osvojiti kup i prvenstvo", pusti ba tu pricu, isto kao i ovih nekoliko pitara sto grmi na sudije, a ekipa nam igra za qrac uz stalno rotiranje formacije i pozicije igraca na sta ti i sinoc odgovorih i rekoh da se slazem s tobom po pitanju Sablića. Lik izasao protiv Borca kao da gostuje Realu, bez napadaca, svi iza lopte, ruku na srce u prvom poluvremenu su nas mogli rijesiti sa one dvije kolosalne sanse.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 26 sep 2021, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 sep 2021, 12:16

Kad su vec tako pametni ovi iz Zenice jel se svako kolo neko zalio na sudjenje protiv nas? Koliko se sjecam skoro svi su govorili zasluzena pobjeda jer ih natrpas,najbolji su,sirok roster itd dok protiv Borca se skoro svi zale. Necemo spominjat sto izudaraju redovno nekog u tunelu i prodju bez kazne ili parole i skandiranja sa tribina

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 8 gostiju.