Evo i ovaj izvještaj. Čitava perspektiva vatrometa, za one kompleksaše koji kažu da je samo Grbavica gorjela

"nosi te" se u picku materinu
Ma najjača im je ona rekli ste da nikad odustati nećete, a jedan na drugog sa utokama krećete. I nakon toga ide šetalica rahmetli Mirze.napoleon72 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:47"nosi te" se u picku materinu
Koma(N)dante, zivis i dalje??
Sad kad sve imate, pokazite DAL' (???) znate da igrate
Nemojte nam samo vi.o pismenosti![]()
![]()
![]()
Jesi i ti osnovnu pohađao u Grbavici II?
Jeste bas wam i ja to primjetio,po meni 2 milje minimum.Inace iako se naljutim na broj ulaznica na Grbavici bilo bi realno da vam we da cijeli jug na Kosevu.Ne vidim razlog za ovo sad sto se desava i ogranicenog broja karti.Isto tako bi trebalo da se omoguci navijacima sarajeva na istoku grbavice slova G i R.
Kao pjevaju ustani Sjever na poluvremenu ustane 10 momaka u vrh glave, i ovi ima zapjevase jbm u pm.. i sta dobise od Sjever aplauz. Jesu se potrudilu u pmMortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:37Zamisli tek osobe koje pjevaju yebemo vam mater u picku 5 puta u 15 minutaNAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Kaze ne biju nas kompleksi pa uradis ovo, uradis zastavu mrzim zeljeznicar, i najretardiranija pjesma koju sam imao priliku cuti je ova mrzim manijake, serem vam se na sto godina hahaha
Da li stvarno kontate da ste ujeli nekog sa tim?
Tacno se po ovim stvarima moze vidjeti prosjek godina koji vodi tribinu, prava balavurdija.![]()
Al su se sjebali kad su vidjeli preko 3 milje na sjeveru a ocekivali su milju u vrh glaveZagor je napisao/la: ↑26 sep 2021, 15:43Kao pjevaju ustani Sjever na poluvremenu ustane 10 momaka u vrh glave, i ovi ima zapjevase jbm u pm.. i sta dobise od Sjever aplauz. Jesu se potrudilu u pmMortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:37Zamisli tek osobe koje pjevaju yebemo vam mater u picku 5 puta u 15 minutaNAPADAJ je napisao/la: ↑25 sep 2021, 11:03Pa zamisli koliko moras biti ogranicen da uzmes crtati nekakve djecije zastave sa motivima druge grupe hahaha
Kaze ne biju nas kompleksi pa uradis ovo, uradis zastavu mrzim zeljeznicar, i najretardiranija pjesma koju sam imao priliku cuti je ova mrzim manijake, serem vam se na sto godina hahaha
Da li stvarno kontate da ste ujeli nekog sa tim?
Tacno se po ovim stvarima moze vidjeti prosjek godina koji vodi tribinu, prava balavurdija.![]()
![]()
Nismo se sjebali. Očekivali smo to obzirom da vam je džaba ulaz bio.mma_hz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:10Al su se sjebali kad su vidjeli preko 3 milje na sjeveru a ocekivali su milju u vrh glave
Dosta mojih strumfova mi je reklo da je prica bila "nece ih biti ni milja" dok niste dosli gore.
Hahahahah pa drug sta pokusavas sa ovom slikom?