Dobar

Imaš još neki?

Dobar
Ma bit će još karanja nad vama, ne boj se.
Gorštaci i trogloditi iz podveležja
Vidimo se u srijedu.
Nisam samo na nas mislio. Što započe milasmi, nastavi ssh, svinjski, tJeb.inje...
Ko smo mi
Vidiš kako znaš na šta mislim.
Ne sekiraj se, bit ce jos svasta , tek smo počeli utakmicuJohnCleese je napisao/la: ↑26 sep 2021, 14:44Mislio sam da ce Velez sa ili bez saradnje sa inicijativom 4R mnogo odlucnije djelovati.
Da li da ocekujemo nesto vise ili je to to?
Čisto da znaju imbecili režimski, koji nažalost vode FK Borac, da Borac ima svoju himnu, da je ovo bio grb Borca kada smo bili klub za respekt u bivšoj Jugoslaviji i cijeloj Evropi.
Da podsjetim imbecile režimske da je FK Borac bio pobjednik Kupa Maršala Tita i ponos našeg grada.
Igračima i upravi FK Sarajeva se izvinjavam, ali proći će i ova režimska lažna nacionalna šizofrenija, biće Borac ponovo gradski klub i ponos svog grada, a režimski imbecili u zatvoru gde im je i mjesto”, napisao je Mijatović.
Dobro, vjerovatno nemaš veze o poslovnom svijetu i svijetu poreza stoga i ne kontas. Druže sve ide čisto preko računa, samo sto za spotske kolektive imas stvari koje su neoporezive. Samo ti treba tim stručnih ljudi da to sve regulisu.forza_juve je napisao/la: ↑26 sep 2021, 12:03Kada kažeš nešto sa Azmira dobiješ drvlje i kamenje nazad. Odmah to je čovjek koji ulaze u sport, svaka čast, ljubomorne duse i tako dalje.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 11:57Dok se mi zayebavamo oko gluposti, ispod oka nam prolazi svima Tuzla. Jeste vidili ko je sve usao sa klupe jucer, ljudi bi hladno bilo u prvih 11 svake ekipe, stvarno dobra su ovo izdvajanja na igrace..
Lik hladno krade državu i ispade heroj, spasioc jer eto ulaze u sport hah. De premije ako Velež prodje Svede a zna i on sam da je to nemoguće ali eto lijepo od njega i to.
Zbog čega onda Sarajevo izmiri sve obaveze prema državi, bolje turiti ispod stola dobrom igraču a državi 300 KM uplatiti. To da se desi sipa bi sutradan pokucala na vrata i izbacili bi ih iz lige.
Moguce da je to sve tako,ali opet ostaje pitanje sta je slagao.?
Slagao ništa nije.