Bez obzira, nije lako u 1. ligi Federacije u gostima pobijediti... Doduše ima još 2. poluvrijeme, da vidimo od čega ste satkani.

Bez obzira, nije lako u 1. ligi Federacije u gostima pobijediti... Doduše ima još 2. poluvrijeme, da vidimo od čega ste satkani.
To su takve nebuloze i gluposti da valja imati hrabrosti to izjaviti i napisati. Pa sta misliš u slučaju spora koliko vrijedi taj dupli ugovor? Jel na sudu važan onaj koji je prijavljen u poreznoj ili taj neki sto čuvaš u džepu? Eto jedan Migi, Vojo, Suljo, Doffo će rizikovati da im se ostane dužno ili da budu krivi pred zakonom. To su ljudi profesionalci koji igraju na sigirno.fks74 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:21Azmir dok je bio u Slobodi sa igračima je imao duple ugovore. Vjerovatno je ista sada situacija, jedan ugovor se poturi državi a drugi u sehari. Azmir je veći lopov i od Vice.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:07Dobro, vjerovatno nemaš veze o poslovnom svijetu i svijetu poreza stoga i ne kontas. Druže sve ide čisto preko računa, samo sto za spotske kolektive imas stvari koje su neoporezive. Samo ti treba tim stručnih ljudi da to sve regulisu.forza_juve je napisao/la: ↑26 sep 2021, 12:03
Kada kažeš nešto sa Azmira dobiješ drvlje i kamenje nazad. Odmah to je čovjek koji ulaze u sport, svaka čast, ljubomorne duse i tako dalje.
Lik hladno krade državu i ispade heroj, spasioc jer eto ulaze u sport hah. De premije ako Velež prodje Svede a zna i on sam da je to nemoguće ali eto lijepo od njega i to.
Zbog čega onda Sarajevo izmiri sve obaveze prema državi, bolje turiti ispod stola dobrom igraču a državi 300 KM uplatiti. To da se desi sipa bi sutradan pokucala na vrata i izbacili bi ih iz lige.
Pa zi mislis da je recimo Doffo glup da mu u ugovoru piše da igra za 500 maraka? Da ostalo čeka na povjerenje i kako kazes ispod stola pa u slučaju da nešto kasni ne može ni tužiti jer u ugovoru stoji 500. Nema ovde ljubavi i povjerenja previse, oni zbog toga igraju imaju i oni porodice. Cuj Krpić čeka kad će mu neko donijeti razliku u koverti hahaha sta sve nećeš procitati.
I 1. Liga FBiH je multietnična, samo kažemsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:21ZELJEZNICAR IZ METROPOLE
Iz multietnickog grada
Iz olimpijskog grada
Sastav multietnicki
Sastav Željezničara izgleda ovako: Bender, Malić, Kosorić, Subašić, Mujezinović, Jurčić, Zdunić, Vrhovac, Bojo, Beća, Mekić.
JEDNOSTAVNO-SARAJEVSKI ZELJEZNICAR
Nk ZeljeznicarRauber33 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:50I 1. Liga FBiH je multietnična, samo kažemsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:21ZELJEZNICAR IZ METROPOLE
Iz multietnickog grada
Iz olimpijskog grada
Sastav multietnicki
Sastav Željezničara izgleda ovako: Bender, Malić, Kosorić, Subašić, Mujezinović, Jurčić, Zdunić, Vrhovac, Bojo, Beća, Mekić.
JEDNOSTAVNO-SARAJEVSKI ZELJEZNICAR
tu ćemo aBD Svinjski iskarat za 15-ak dana pred punom Grbavicom i bez picketina Nultrasa koji se nece usuditi doci !
Eto vidiš...
Tako je, kupljena tekma.
Ma ne bi to mušijaFirstDown je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:06Tako je, kupljena tekma.
U čemu je fazon? Ne pratim ih, pa ne znam.
Ok, pogledaj budžet kluba za koji navijaš i podijeli sa igračima i uposlenicima pa mi reci zašto su im tako niske plate.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:41To su takve nebuloze i gluposti da valja imati hrabrosti to izjaviti i napisati. Pa sta misliš u slučaju spora koliko vrijedi taj dupli ugovor? Jel na sudu važan onaj koji je prijavljen u poreznoj ili taj neki sto čuvaš u džepu? Eto jedan Migi, Vojo, Suljo, Doffo će rizikovati da im se ostane dužno ili da budu krivi pred zakonom. To su ljudi profesionalci koji igraju na sigirno.fks74 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:21Azmir dok je bio u Slobodi sa igračima je imao duple ugovore. Vjerovatno je ista sada situacija, jedan ugovor se poturi državi a drugi u sehari. Azmir je veći lopov i od Vice.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:07
Dobro, vjerovatno nemaš veze o poslovnom svijetu i svijetu poreza stoga i ne kontas. Druže sve ide čisto preko računa, samo sto za spotske kolektive imas stvari koje su neoporezive. Samo ti treba tim stručnih ljudi da to sve regulisu.
Pa zi mislis da je recimo Doffo glup da mu u ugovoru piše da igra za 500 maraka? Da ostalo čeka na povjerenje i kako kazes ispod stola pa u slučaju da nešto kasni ne može ni tužiti jer u ugovoru stoji 500. Nema ovde ljubavi i povjerenja previse, oni zbog toga igraju imaju i oni porodice. Cuj Krpić čeka kad će mu neko donijeti razliku u koverti hahaha sta sve nećeš procitati.
Zamisli pregovore:
- Hajde dođi iz Argentine ba potpisaćemo na 5 stoja ostalo znas donijeće neko u koverti.
- A sta ako mi ostanete duzni ili ne bude pravovremena isplata?
- Ma daj ba nismo mi takvi vjeruj nam, mi smo posteni svega mi. Hoćeš evo Bogom da se zakunem?
- Hmmm haj reci Allaha mi da me nećete prevariti?
- Allaha mi.
- Ok dogovoreno
Hhahah tacno ste cirkus. Pa nije on radnik u Bingu da mora pristati na sve sto gazda ponudi. Ljudi se za njeg bore, može da bira gdje će igrati stoga valjda ima i uslove koje postavlja.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Serha i 23 gosta.