Sakupljali plave dresove po mahali. Jedva nasli 16 istih, samo im fale jos sorcevi

Šta laprdaš ti??061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Smijurija teška.Kakvi su to likovi.
Ma bio je penal, više nego očit.061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Gleaj manijaka. Dosli sa 2 auta
Šta ovo igraču Goražda golman odbranio penal. Sudija ponovio, ovaj pucao preko gola. Što je sigurno, sigurno je.FirstDown je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:18Ma bio je penal, više nego očit.061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Kao sto sam ti rekao. Imaju neoporezive stvari, stručnjaci rade na tome. Nije sve u zivotu 2+2. Sportski klubovi nisu privredna drustva i nije dovoljno samo podijeliti dva obicna broja.fks74 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:14Ok, pogledaj budžet kluba za koji navijaš i podijeli sa igračima i uposlenicima pa mi reci zašto su im tako niske plate.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:41To su takve nebuloze i gluposti da valja imati hrabrosti to izjaviti i napisati. Pa sta misliš u slučaju spora koliko vrijedi taj dupli ugovor? Jel na sudu važan onaj koji je prijavljen u poreznoj ili taj neki sto čuvaš u džepu? Eto jedan Migi, Vojo, Suljo, Doffo će rizikovati da im se ostane dužno ili da budu krivi pred zakonom. To su ljudi profesionalci koji igraju na sigirno.
Zamisli pregovore:
- Hajde dođi iz Argentine ba potpisaćemo na 5 stoja ostalo znas donijeće neko u koverti.
- A sta ako mi ostanete duzni ili ne bude pravovremena isplata?
- Ma daj ba nismo mi takvi vjeruj nam, mi smo posteni svega mi. Hoćeš evo Bogom da se zakunem?
- Hmmm haj reci Allaha mi da me nećete prevariti?
- Allaha mi.
- Ok dogovoreno
Hhahah tacno ste cirkus. Pa nije on radnik u Bingu da mora pristati na sve sto gazda ponudi. Ljudi se za njeg bore, može da bira gdje će igrati stoga valjda ima i uslove koje postavlja.
Nije te stid reci da je penal ? Od kad je penal van 16 metara ? Uzgred, nije bio ni faul,,,čisti žuti za igrača ŠIROKOG za simuliranje. Posušje zaslužilo pobjedu 2-0.brig je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:16Šta laprdaš ti??061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Po čemu to nije penal?
Jesi gledao suđenje u prvom di je Široki oštećen? Nepostojeći ofsajdi, poništen gol itd
O čemu ti pa igraci Posusja se nisu ni bunili...Cisto sve061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:24Nije te stid reci da je penal ? Od kad je penal van 16 metara ? Uzgred, nije bio ni faul,,,čisti žuti za igrača ŠIROKOG za simuliranje. Posušje zaslužilo pobjedu 2-0.brig je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:16Šta laprdaš ti??061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Po čemu to nije penal?
Jesi gledao suđenje u prvom di je Široki oštećen? Nepostojeći ofsajdi, poništen gol itd
Čuj stid me. Pa eo piše ti 5 ljudi da je čist penal. Ne brukaj se. Nisu se ni bunili061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:24Nije te stid reci da je penal ? Od kad je penal van 16 metara ? Uzgred, nije bio ni faul,,,čisti žuti za igrača ŠIROKOG za simuliranje. Posušje zaslužilo pobjedu 2-0.brig je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:16Šta laprdaš ti??061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:11Mateo Musa po običaju oštećuje jednu od ekipa kad sudi. Sad izmislio penal i donio bod Širokom. Posušje drastično oštećeno. Inače, suđenje u ovoj ligi je postalo smiješno, vratili smo se 20 godina nazad. Mada, ni tada nije bio 1 klub koji je apasolutno privilegovan kao sad Borac,i jos jedan do njega, Zrinjski.
Po čemu to nije penal?
Nije on glup moj prijatelju, samo je cigan koji voli pare.GradKamena2 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:25Na utakmici Po-SB jedna greska bila zaleđe svirano Brekalu,sve ostalo cisto,jedino je neizmjerna glupoća Slavka Brekala-Lucija spasila SB realno vratio ih u utakmicu.