Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hocel bit kakvog vatrometa? Da prebacim na arsenal ako nece..
Ti si i gluh,osim sto si slijep. Trenar Posusja je jasno rekao. Izmisljen penal za Siroki. Ali nema sta ni reci,jasno se vidi da je izmisljotina od penala.Ali nista neobicno, Musa je sudac koji navija za Siroki.brig je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:29Čuj stid me. Pa eo piše ti 5 ljudi da je čist penal. Ne brukaj se. Nisu se ni bunili
- Tristan
- Kontakt:
Jel Amar na Grbavici navija za svoje ili za Zeljuu?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Off topic je, znam, ali jbg.
@brig a šta ti Bogati pokušavaš s tim Dalmatinskim (u trenucima)? Da mi kao pomislimo nešto? Drago dijete...
@brig a šta ti Bogati pokušavaš s tim Dalmatinskim (u trenucima)? Da mi kao pomislimo nešto? Drago dijete...
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
I sad bi trener Posusja trebao biti relevantan,pa 3 igraca domaćih su bili kraj lopte i nisu se bunili...ne mantaj061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:42Ti si i gluh,osim sto si slijep. Trenar Posusja je jasno rekao. Izmisljen penal za Siroki. Ali nema sta ni reci,jasno se vidi da je izmisljotina od penala.Ali nista neobicno, Musa je sudac koji navija za Siroki.
Mislim da će večeras više raje biti na Bilinom Polju na utamici Čelik - Mošćanica Sarajevo,nego na Grbavici...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Slazem se, s tim da je to bila baš loša procjena koja se iz aviona vidjela. Brekalo krampa, prekršaj na crti koja je sastavni dio šesnaestercaGradKamena2 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:25Na utakmici Po-SB jedna greska bila zaleđe svirano Brekalu,sve ostalo cisto,jedino je neizmjerna glupoća Slavka Brekala-Lucija spasila SB realno vratio ih u utakmicu.
audere est facere!
mi smo već podmazali gdje je trebalo...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kad su vas pokrali u Banja Luci onda ste kukali a kad sad vi pokradoste Posusje to je sve ok,,,,,treba biti realan i ovo suđenje ne treba ljubiteljima nogometa. Treba nam posteno suđenje a ne ove lakrdije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:47I sad bi trener Posusja trebao biti relevantan,pa 3 igraca domaćih su bili kraj lopte i nisu se bunili...ne mantaj
-
- Kontakt:
Odmakni se malo. Od Dodikovih stidnih dlaka nemozes vidjeti. Dok je SNSD bila partija socijaldemokrata bio je i Vojin. Ode Dodik i snsd u cetnike, Vojin osta srbin.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 26 sep 2021, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Da da, nemoj zaboraviti da je i Dodik nekad za "strane pare" priznavao da je bio genocid i odricao se vasih "heroja"samoposmatram je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:24Odmakni se malo. Od Dodikovih stidnih dlaka nemozes vidjeti. Dok je SNSD bila partija socijaldemokrata bio je i Vujin. Ode Dodik i snsd u cetnike, Vujin osta srbin.

spezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:25Da da, nemoj zaboraviti da je i Dodik nekad za "strane pare" priznavao da je bio genocid i odricao se vasih "heroja"samoposmatram je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:24Odmakni se malo. Od Dodikovih stidnih dlaka nemozes vidjeti. Dok je SNSD bila partija socijaldemokrata bio je i Vujin. Ode Dodik i snsd u cetnike, Vujin osta srbin.![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jbt s kim ovo zeljo igra sljedecu pa ih ovoliko kartonira??
Edit: Ahaaaa nista nista provjerio sam, i ja budala pa pitam...
Edit: Ahaaaa nista nista provjerio sam, i ja budala pa pitam...
Daleko najvjernija publika u BiH.Uporedit tekmu pitara i Leotara i ovu sto se tice navijanja apsurd.Hajmo uporedit ima li gdje slika sa hadisona.Moze i kop tribina zastave sta god hocete.I to nakon poraza u derbiju.Misevi daleko najbolje posjecen stadion.Mirni.
I nas moraju kartonirati da bi imali sigurnu pobjedu. Ne znam što se boje nas kada ni mi ne očekujemo bod/ove u BL.
Ne gubi seAlipasino je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:33Daleko najvjernija publika u BiH.Uporedit tekmu pitara i Leotara i ovu sto se tice navijanja apsurd.Hajmo uporedit ima li gdje slika sa hadisona.Moze i kop tribina zastave sta god hocete.I to nakon poraza u derbiju.Misevi daleko najbolje posjecen stadion.Mirni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO