Tako je plavi brateLeonProfessional je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:01Sport 1 obavio posao, ne znam šta čekaju i drugi portali.
Treba pisati o ovoj bahatosti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna netko ova pravila liga-kup
Mi imamo nijet ocistiti kartone u kupu protiv Rudara iz Han Bile

Mi imamo nijet ocistiti kartone u kupu protiv Rudara iz Han Bile

Oni jedini od pocetka udaraju po savezu i neustrucavaju se da kažu kako jeste,ovdje je od izbora Peteva bilo jasno u koju se tikvu puše.LeonProfessional je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:01Sport 1 obavio posao, ne znam šta čekaju i drugi portali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj cirkusa, tri zuta sva tri za suspenziju 
-
- Kontakt:
Čuj kakav? Pa oni više vole ovako milion puta, nego da bude normalno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A fazon haman svi igraci imali po 2 kartona 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma pusti ga, nama ovdje sad supljira i moralise kako je dodik smrad, a zaokruzi ga uredno i sve sto postoji iz njegove stranke... da ti nije tog "izdajnika srpskog naroda", borac bi evropu vidio jedino na televiziji
Smiješno burazeru,smiješno,ko god ima dva žuta uoči Borca znaj da će dobit i treći...
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- Tristan
- Kontakt:
Pa i Slobodi su kartonira 2 igraca pred Borac pa su Fukare rekle da su kartoni bili zasluzeni.
Daj da vidimo te startove za kartone danas, forumski puk hoce da kaze da ni jedan start nije bio za karton, a nisu ni gledali utakmicu kao ni ja.
Daj da vidimo te startove za kartone danas, forumski puk hoce da kaze da ni jedan start nije bio za karton, a nisu ni gledali utakmicu kao ni ja.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Jedino da ih ostavis na klupi ,ali onda riskiras crveni.haha.1921blue je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:12Smiješno burazeru,smiješno,ko god ima dva žuta uoči Borca znaj da će dobit i treći...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Zapita li se iko da li su zasluzili zuti?
Oh wait....ovo je forum sa random postovima protiv sudija i saveza zadnje 2 godine. Zaboravite.
Oh wait....ovo je forum sa random postovima protiv sudija i saveza zadnje 2 godine. Zaboravite.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:07Oni jedini od pocetka udaraju po savezu i neustrucavaju se da kažu kako jeste,ovdje je od izbora Peteva bilo jasno u koju se tikvu puše.LeonProfessional je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:01Sport 1 obavio posao, ne znam šta čekaju i drugi portali.

Kakvi god da su startovi, sigurno nisu ostriji od onih koje Vranjes i Zakaric izvedu po 3 puta svaku utakmicu, a nikad ne dobiju zuti
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoce li vam igrat Enver Kulasin protiv nas?
Hoce ba njima uvijek svi igraju, suspenzije ne vaze za borac... ocistit ce kartone vranjes i zakaric negdje u predzadnjem kolu protiv leotara
- Tristan
- Kontakt:
Klasicni forumas koji pretpostavlja, a nije ni vidio za sta su dobili karton. O tome pisem.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
quote=ZaNjuBoriSe post_id=8530919 time=1632676449 user_id=43137]
Ali druže nije normalno da uvijek se potrefi zuti kartoni onim igracima kojim prijeti suspenzija.
Volio bi da neko kome nije mrsko da potrazi koliko je suspendovano igraca koji sledecu utakmicu igraju sa Borcem.
Ali druže nije normalno da uvijek se potrefi zuti kartoni onim igracima kojim prijeti suspenzija.
Volio bi da neko kome nije mrsko da potrazi koliko je suspendovano igraca koji sledecu utakmicu igraju sa Borcem.
-
- Kontakt:
Veliko bravo Manijaci , VELIKO BRAVO! Pogotov za ono prozivanje Vice!!!
BRAVOOOOO!!!
BRAVOOOOO!!!