Boli.me **** za srbe,pricamo o BH ligi sta me boli **** sta komsiluk misli o svojimaTristan je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:43Izmislio fudbal za te vase Zinedine, Tine Svenove i ostale koje ste dizali u nebesa pa kasnije pljuvali.
Ma vi pljujete u reprezentaciji Dzeku, Pjanica, prije Ibisevica... vama niko ne valja. Sta tek onda mi da ocekujemo koji nismo u vasem toru.
Nadji mi Srbina koji pljuje npr. Baneta Ivanovica, Dusana Tadica...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa to je standardna ljudska priroda, pa englezi su razapinjali tri momka od 20 godina jer su fulili penal protiv italije, zasto bi mi ili bilo ko bili drugaciji?!RollingPaper je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:55U pravu je covjek, niko ne zna pljuvat svoje ko mi, pa ljudi i danas dan pisu za Dzeka da je kloc...spezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:51Ne znam boga mi, ne pratim sta srbi misle o kom fudbaleru nit me interesuje...Tristan je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:43
Izmislio fudbal za te vase Zinedine, Tine Svenove i ostale koje ste dizali u nebesa pa kasnije pljuvali.
Ma vi pljujete u reprezentaciji Dzeku, Pjanica, prije Ibisevica... vama niko ne valja. Sta tek onda mi da ocekujemo koji nismo u vasem toru.
Nadji mi Srbina koji pljuje npr. Baneta Ivanovica, Dusana Tadica...
A niko koga ja znam ne pljuje ni dzeku ni pjanica, a ni ibisevica, kad odigraju seriju losijih utakmica kritikuju se sto je normalno, ali niko pri zdravom razumu ti protiv tih svjetskih zvijezda nece reci ni rijec to ti garantujem![]()
Al nisu ni navijaci Srbije nista bolji, sta sve pisu za Jokica sto je odbio kvalifikacije za Olimpijadu, Boze sacuvaj
A to sto neko lijeci sopstvene frustracije govoreci da je Dzeko kloc, to ide toj osobi na obraz...
Ma od 6 kartona na tekmi, 5 je potpuno opravdano. Najveće greške u ovom kolu su dva nepostojeća faula Oremuša sinoć i to na signalizaciju Udovičića pa Demira.
Naredno kolo par zanimljivih tekmi, baš me zanima ko će suditi.
Borac zeljo idealna prilika za Elvisa Mujica da pokaze vodi li ga srce ili interes 
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad cekamo kaznu za skandiranja 
Cudi me da nije prekinuo utakmicu, ne znam da li se vidjelo na prenosu, al razmisljala je budala i o tome

Cudi me da nije prekinuo utakmicu, ne znam da li se vidjelo na prenosu, al razmisljala je budala i o tome
Jel onaj fakat zaustavio igru zbog skandiranja Vici.Meni se ucinilo da jeste.
Sjeverna Koreja jbt

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vici treba djecu **** svaku tekmu ako ih ima.Bakicu,dekicu,mamicu u pickicu.
FK SARAJEVO.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sloboda zadnjih 16 utakmica ne zna za pobjedu nad Zrinjskim.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Tristan
- Kontakt:
Sta se skandiralo?

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda je posljednji put pobijedila Sarajevo na Koševu u ligi 1981. godineAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:06Sloboda zadnjih 16 utakmica ne zna za pobjedu nad Zrinjskim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Isto važi i za tuzlansku Slobodu, koja nikada za vrijeme SFRJ nije slavila u Mostaru nad Veležom, a gostovala je 26 puta.MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:13Sloboda je posljednji put pobijedila Sarajevo na Koševu u ligi 1981. godineAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:06Sloboda zadnjih 16 utakmica ne zna za pobjedu nad Zrinjskim.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma "yebemo ti mater Bilbija", tad su nešto on i Petrović pričali.
Ili jesi ili nisi ...nema nazad ... Gicka je malo prenijelo ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne nego "saveze stidi se zrtva si politike" " Vico lopove" "Cetnicka picko" tek kasnije se sudiji skandiralo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pa zato jesu gdje jesu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:16Isto važi i za tuzlansku Slobodu, koja nikada za vrijeme SFRJ nije slavila u Mostaru nad Veležom, a gostovala je 26 puta.MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:13Sloboda je posljednji put pobijedila Sarajevo na Koševu u ligi 1981. godineAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:06Sloboda zadnjih 16 utakmica ne zna za pobjedu nad Zrinjskim.
100 godina igraju nizašta.
Mislim 1990. da je bila, došla Sloboda pod BB ..., napravili mi na zapadnoj tribini bakljadu i dobru dimnu zavjesu , izazvali prekid na desetak minuta kad eto ti kordona specijalaca SUP-a sa kacigama niz atletsku prema nama sa sjeverne strane.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:16
Isto važi i za tuzlansku Slobodu, koja nikada za vrijeme SFRJ nije slavila u Mostaru nad Veležom, a gostovala je 26 puta.
Odmah su počeli preskakat ogradu i udarat koga stignu. Tad sam i ja fasovao masnicu preko ledja iako sam bio vise dijete nego momak .
Dobili smo na kraju 1:0 , ali su nas istjerali s tribine negdje oko 70. minute drugog poluvremena.
Ostao mi je u sjecanju Forca i njegov punkerski rokez i union jack majica sa te utakmice i kako ga drotovi gonjaju što je upadljiv.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Stvarno se skandiralo "Cetnicka picko"?
Jbt dan, i takvi ovdje po forumu prosipaju pamet o skandiranjima u Mostaru ili BL.
Jbt dan, i takvi ovdje po forumu prosipaju pamet o skandiranjima u Mostaru ili BL.