Treba biti realan, zadnje tri utakmice ličimo na tim i imamo neku igru.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda trebalo bi i vise...momci se svaku tekmu trude bas, nema im se sta zamjeriti, i igra se fino ne nabijamo ali bas tesko dajemo golove i to je samo zbog nekvaliteta...Juricic je spic al sve tanji i tanji da se ne lazemo..Bojo ko Bojo nekad top nekad ga nema, ali mu se ne moze prigovoriti zelja i sve to ali dzaba ne mozemo od njega ocekivat da bude strijelac neki...Mustafa takodjer 3 godine 4 gola dao, Subasa 2 godine isto katastrofa ucinak...ofanziva nas koci, a to je sve manjak kvaliteta i treba se s tim pomiriti..
JUG, parola kratko i jasno...dusmani ****, malim koracima se gradi novi Zeljo i trebamo se drzati skupa
JUG, parola kratko i jasno...dusmani ****, malim koracima se gradi novi Zeljo i trebamo se drzati skupa

Ova ekipa sa stilicem, zecom i jos dva igraca moze da se bori za evropu
Pukao brat

Ja bih poslo drugu ekipu u srijedu
Igra kreće od golmana, odnosno napad se gradi od zadnje linije. Činjenica je da smo dosta tanki ofanzivno, što zbog nedostatka kvaliteta, ali i nedostatka igrača prema naprijed, pa nema ni konkurencije, a onda je sve na nižem nivou.
Sa druge strane nazad nekada stvarno djelujemo ko beton, a nekada i amaterski griješimo. Ekipa smo koja igra dosta tvrdo, ali pokušavamo igrati, koliko nam znanje i kvalitet dozvoljava. Na žalost nedovoljno bar u ovom momentu za nešto više od onoga gdje smo. To svi moramo shvatiti, jer je to u ovom momentu najbitnije za atmosferu u i oko kluba i ekipe da ne "pritišćemo" nerealno tamo gdje ne može bolje. Posebno da to ne radimo pred utakmice, kako se to bilo pred tekmu sa torpedom. Plaćenićki novinari i tekstovi koji samo štete Želji, i to kao od novinara koji su ko fol i navijači...
Izuzetna poruka sa JUGA danas, i nadam se da im je jasno, da svi sa dobrim namjerama mogu ući u klub, vrata su im otvorena, a banda sikter!!!
Slažem se sa trenerom, slijedeća najbitnija tekma je kup u srijedu. Borac je daleko. Takođe mi se sviđa i izjava oko suđenja, okreni se sebi, gledaj sebe. Vadi se iz bule, korak po korak, tekmu po tekmu...mi drugih pozitivnih opcija nemamo...
Sa druge strane nazad nekada stvarno djelujemo ko beton, a nekada i amaterski griješimo. Ekipa smo koja igra dosta tvrdo, ali pokušavamo igrati, koliko nam znanje i kvalitet dozvoljava. Na žalost nedovoljno bar u ovom momentu za nešto više od onoga gdje smo. To svi moramo shvatiti, jer je to u ovom momentu najbitnije za atmosferu u i oko kluba i ekipe da ne "pritišćemo" nerealno tamo gdje ne može bolje. Posebno da to ne radimo pred utakmice, kako se to bilo pred tekmu sa torpedom. Plaćenićki novinari i tekstovi koji samo štete Želji, i to kao od novinara koji su ko fol i navijači...
Izuzetna poruka sa JUGA danas, i nadam se da im je jasno, da svi sa dobrim namjerama mogu ući u klub, vrata su im otvorena, a banda sikter!!!
Slažem se sa trenerom, slijedeća najbitnija tekma je kup u srijedu. Borac je daleko. Takođe mi se sviđa i izjava oko suđenja, okreni se sebi, gledaj sebe. Vadi se iz bule, korak po korak, tekmu po tekmu...mi drugih pozitivnih opcija nemamo...
-
- Kontakt:
Realno s obzirom na ljetnu temperaturu i dobar termin, mogla je posjeta biti bolja
Zalaganje na nivou, dobra postava Ivkovica a i zamjene.
Cestitke Mekicu na golu..a i pored gola, vidi se da "zna lopte". Puno posla koji se ne primijeti on obavlja.
Subasic me stvarno razocarava, treba pod hitno dic glavu kad ima loptu, i pocet koristiti desnu nogu.
U drugom poluvremenu smo ih standardno podigli navijanjem. Zasluzena pobjeda, lako je moglo biti dva ili tri.

Zalaganje na nivou, dobra postava Ivkovica a i zamjene.
Cestitke Mekicu na golu..a i pored gola, vidi se da "zna lopte". Puno posla koji se ne primijeti on obavlja.
Subasic me stvarno razocarava, treba pod hitno dic glavu kad ima loptu, i pocet koristiti desnu nogu.
U drugom poluvremenu smo ih standardno podigli navijanjem. Zasluzena pobjeda, lako je moglo biti dva ili tri.
Subasic za ovih 11 kola ni cim nije zasluzio da bude starter, gasal je za 20 minuta vise pokazao
- imekorisnicko
- Kontakt:
Treba da krene sa klupe jednu da vidi da nije nezamjenjiv, mozda se trzneimekorisnicko je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:50Ne mora znacit da nece od njega biti igrac, ali def ne mora biti u prvih XI
Amar je od Subasicevog starog uzimao pare da bi uopste trenirao sa Zeljom a danas je Subasic nezamjenjiv... Subasic je antitalent koji ne moze nigdje igrati i to svako vidi. Mule takodjer ne bi smio igrati , covjek na osnovu prvih 5 kola prosle sezone i dan danas igra. Realno i Mule i Subasic su igraci za federacije.
Odlična utakmica danas, od rezultata, postavke na terenu, trenera i atmosfere. Možda ne vidimo rezultate ali da nam je neko rekao da ćemo u prvoj trećini sezone biti 6. vjerujem da bi svi objeručke prihvatili pogotovo zbog neizvijesnosti o početku priprema.
Igra zaista odlična od odbrane do napada iako nas realizacija zeza očigledno. Volio bih vidjeti Beća - Crnčević i Mekić ispred, mislim da može puno više pružiti na ofanzivnom veznom od Boje. Subašić se mora klupirati malo, prema izrazu lica, kretnjama izgleda kao da mu se neda živjeti a kamoli igrati fudbal. Bekrić definitivno zaslužuje više minuta ispred njega
Pohvalio bih i trenera odlična reakcija i formacija danas, trebali bi češće igrati 442 ; borbeni Luka i brzi Zduna, moraju se nadopunjavat Luka ne može sam iznijeti svih 90 minuta.
Nadam se da će se što prije riješiti situacija sa Štilićem i Ramovićem uz njih dvojicu i spremnog Zadre (u što sumljam da će ikad biti spreman, a i sa 30% je najbolji igrač na terenu ali eto) uz malo sreće se možemo umiješati u borbu za evropu iako je prioritet opstanak i stabilizacija.
Očekujem 4141 formaciju protiv Borca, moja neka želja za ponedjeljak ;
Bender - Malić, Drina, Kosorić, Blažević - Crnčević - Mujezinović, Bojo, Mekić, Gasal - Zdunić
Marenzi je danas na poluvremenu objasnio neke stvari kao pravi pomoćni trener a ne kao Fojnički Murinho ili Mema aka utaknica.
Hasagić ima problema sa plućima, zbog toga je Gušo kao trener golmana tu.
Manijaci i parola
Opet bi da se "spasioci" nameću kao rješenje, od kluba sve, klub samo u probleme !
Igra zaista odlična od odbrane do napada iako nas realizacija zeza očigledno. Volio bih vidjeti Beća - Crnčević i Mekić ispred, mislim da može puno više pružiti na ofanzivnom veznom od Boje. Subašić se mora klupirati malo, prema izrazu lica, kretnjama izgleda kao da mu se neda živjeti a kamoli igrati fudbal. Bekrić definitivno zaslužuje više minuta ispred njega
Pohvalio bih i trenera odlična reakcija i formacija danas, trebali bi češće igrati 442 ; borbeni Luka i brzi Zduna, moraju se nadopunjavat Luka ne može sam iznijeti svih 90 minuta.
Nadam se da će se što prije riješiti situacija sa Štilićem i Ramovićem uz njih dvojicu i spremnog Zadre (u što sumljam da će ikad biti spreman, a i sa 30% je najbolji igrač na terenu ali eto) uz malo sreće se možemo umiješati u borbu za evropu iako je prioritet opstanak i stabilizacija.
Očekujem 4141 formaciju protiv Borca, moja neka želja za ponedjeljak ;
Bender - Malić, Drina, Kosorić, Blažević - Crnčević - Mujezinović, Bojo, Mekić, Gasal - Zdunić
Marenzi je danas na poluvremenu objasnio neke stvari kao pravi pomoćni trener a ne kao Fojnički Murinho ili Mema aka utaknica.
Hasagić ima problema sa plućima, zbog toga je Gušo kao trener golmana tu.
Manijaci i parola

Opet bi da se "spasioci" nameću kao rješenje, od kluba sve, klub samo u probleme !
mosa lošmi stićko tit-ula!
@KANA, nemoj mi tih prozivanja ovdje bespotrebno. Ako zelis im nesto reci, odbraniti se prijavi se tamo. Nema potrebe da se ovdje zapocinje opet jedno te isto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako bi bilo fino vratit se neporazeno iz BL, pa onda na Grbavici u pozitivi docekat najbolju ekipu lige 

- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam prvi post na ovom forumu napisao 2008 ili 2009 godine, ne mogu se sad tacno sjetiti. Tad mi je nick bio @Zeljooooo. Od kad ti pratis forum?
Uvijek sam hvalio ono sto sam smatrao da je za pohvaliti a kritikovao ono sto sam mislio da je pogresno. To je vazilo za apsolutno sve i Amara kad smo osvajali duple krune u tom periodu, kad su mnogi zmirili i opravdavali da 1 covjek ima toliko funkcija i velikih obaveza na svojim ledjima. Tad je bilo sta ti znas, Amar zna. Hvalio sam i sve one dobre stvari i ukazivao na greske Misimovica i te uprave, tad su pisali da sam "opozicija" jer sam govorio da nije npr. normalno da nas Musija odere ko Musa jarca, da mi oprostimo naknadu za treniranje Hirosa i jos ako se ne varam 2 igraca a da nam on uvali pogrbljenog Arezinu i to na posudbu, a u tom trenutku mi imamo vec 3 ofanzivna veznjaka, koji su najplaceniji igraci u ekipi itd itd..
Ne mogu isto tako ja gledati kako Ivkovic stavlja sporog Subasica na desno krilo, Boju na ofanzivnog veznjaka itd i to hvaliti i aplaudirati mu kad radi takve gluposti. Mogu ga i to sam uradio, pohvaliti za ovu danasnju utakmicu, jer je sve odlicno uradio i nadam se da ce nastaviti ovako..
Ljudi koji prate moje pisanje i ljudi koji me poznaju privatno, znaju da mi je jedini cilj uvijek bio jak Zeljo i uvijek sam Zelju stavljao iznad pojedinaca koji su prolazni..
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 41 gost.