RS je u sklopu Bosne i Hercegovine. tj, genocidna tvorevina nastala silom.Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i HercegovineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:53MOLS: "Banja Luka je prelijep grad sa jako ljubaznim ljudima. Osjećam se odlično u ovom gradu, a što se tiče kluba, imam samo riječi hvale. Zaista me svi podržavaju, moji saigrači, treneri, navijači... Drago mi je što sam dio ove porodice".
Pametnom dovoljno.![]()
Hvala redakciji ss.ba za intervju sa ljudinom.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sarajevo ljubavi moja.
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam zasto repliciras kad sam bio jasan. Dakle, da ponovim: Banjaluka je najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.Bersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:05Ako je po tvom mišljenju najljepši grad u Bosni i Hercegovini logično je da je najljepši i u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, ako me razumiješ jer je to jedan od dva entiteta koji uz Distrikt Brčko čini državu Bosnu i Hercegovinu. Banja Luka sigurno spada u grupu najljepših gradova jedne nam jedineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05
Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine![]()
![]()
![]()
Mislim da svako ovo treba ponavljati dok ne bude u stanju da pjevusi u pola noci.
@Trebinjac
Ti ne moras. Trebinje je najljepsi mali grad u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj.

- Simpatizer
- Kontakt:
Republika Srpska je dio Bosne i Hercegovine, a ovo drugo je tvoje misljenje koje je za mene irelevantno, tj. zaboli me mudo. Mozes ga ponavljati na svakoj stranici.sonpenn je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:09RS je u sklopu Bosne i Hercegovine. tj, genocidna tvorevina nastala silom.Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.obrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:05
Pa čovjek je u pravu, Banja Luka i jeste jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine![]()
![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Trebinje je super, al one rupe prije njega Gacko i Bileća 

Koševo Zapad
Vrh je bio na utakmici protiv nas, odličan igrač. Disciplinovan, čita igru odlično, za razliku od Jovanovića koji je znao ispadati ko iz autobusa.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 28 sep 2021, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Tristan
- Kontakt:
Jos jedan od onih koji cita samo naslov.mostar_mo je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:24Upravo se ovakvim nepravdama i podiže atmosfera do usijanja pa može da padne i mrtva glava nedaj Bože ..Shategabri je napisao/la: ↑28 sep 2021, 11:11Nije delegat vidio, kakvo utrčavanje, bacilo se par petardi i baklji i tjt![]()
Rudarovi navijači, naravno, poznati huligani![]()
Znači , navijači Borca upali u teren , pobili se sa zaštitarima i nikakvu kaznu Borac nije dobio , s druge strane imaš ovu drakonsku kaznu praktično za istu stvar izrečenu za Velež.
Sa tribine su skocila 2-3 navijaca Rudara koje je obezbjedjenje pohvatalo. A i to nije bilo u terenu nego iza gola i na atletskoj stazi.
Navijaci Borca nisi bili ni u terenu ni pored terena, sa policijom su se sukobili na svojoj tribini sto se i vidi na slikama.
Vise mi je smor da vas stalno demantujem.
E cuj kaze ovo u Prijedoru je isto kao u Vrapcicima kad je 150 ljudi zaganjalo sudiju. Pa tu je negdje.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
ok, a kakvu ste ovdje kaznu dobili?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Shategabri
- Kontakt:
Al je kazna zato ko da je Velež imao bar triput neki prekršaj tog tipa i sad je tih 150 ljudi istuklo sudiju i gostujuće igrače zajedno sa stručnim štabom.
Koševo Zapad
Majku mu **** ono prica o nekoj civilizaciji, a prije neki mjesec cijeli stadion đikana skandirao noz zica, kad smo igrali gore, daj banuj te vise ove teletabise iz laktasa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Bersaga
- Kontakt:
Kažem ti da nema potrebe to pisati. Evo, vi ste sad prvaci Bosne i Hercegovine, ima li potrebe naglašavati i manjeg entiteta, ako taj entitet čini dio države? Rudar Prijedor je prvak manjeg bosanskohercegovačkog entieta i kao takav on se sad takmiči u najvišem rangu bosanskohercegovačke lige. Ako si najjači u školi nema potrebe naglašavati da si najjači u razredu, kopčaš?Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:12Ne znam zasto repliciras kad sam bio jasan. Dakle, da ponovim: Banjaluka je najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.Bersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:05Ako je po tvom mišljenju najljepši grad u Bosni i Hercegovini logično je da je najljepši i u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, ako me razumiješ jer je to jedan od dva entiteta koji uz Distrikt Brčko čini državu Bosnu i Hercegovinu. Banja Luka sigurno spada u grupu najljepših gradova jedne nam jedineSimpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:55
Nije "jedan od" vec najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.![]()
![]()
Mislim da svako ovo treba ponavljati dok ne bude u stanju da pjevusi u pola noci.
@Trebinjac
Ti ne moras. Trebinje je najljepsi mali grad u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj.![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- Shategabri
- Kontakt:
Ima posebno kup manjeg entiteta, ako si prvak RS, to znači da si prvak nižeg ranga od PLBersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:27Kažem ti da nema potrebe to pisati. Evo, vi ste sad prvaci Bosne i Hercegovine, ima li potrebe naglašavati i manjeg entiteta, ako taj entitet čini dio države? Rudar Prijedor je prvak manjeg bosanskohercegovačkog entieta i kao takav on se sad takmiči u najvišem rangu bosanskohercegovačke lige. Ako si najjači u školi nema potrebe naglašavati da si najjači u razredu, kopčaš?Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:12Ne znam zasto repliciras kad sam bio jasan. Dakle, da ponovim: Banjaluka je najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.Bersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:05
Ako je po tvom mišljenju najljepši grad u Bosni i Hercegovini logično je da je najljepši i u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, ako me razumiješ jer je to jedan od dva entiteta koji uz Distrikt Brčko čini državu Bosnu i Hercegovinu. Banja Luka sigurno spada u grupu najljepših gradova jedne nam jedine![]()
@Trebinjac
Ti ne moras. Trebinje je najljepsi mali grad u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj.![]()

Ovo je više naglašavanje kako smo jači od prvačića, a završna smo godina

Koševo Zapad
Iz prilozenog se vidi se da si bio "sportista" u al najnizem rangu....izgleda da si ostao jos u tom rangu....nego de ti nama reci hoces li nam dozvoliti da udjemo na Tusanj ili ostajes pri odluci da gledamo sa "brda" dok tvoji sjede na Tusnju...da ne kvarite sliku nase voljenje BiH....sisli divlji sa brda i istjerali pitome...najhebenija je situacija kad se opanak popapuci....da ne bude zabune svi smo mi odnekuda dosli, samo je razlika u par stotina godina....dug je proces asimilacije....elvirbaljic je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:36Nikad iz mojih usta neces cuti da treba ugasiti sportski kolektiv, ja kao sportista i covjek koji je u fudbalu preko 30 godina to nebih podrzao. Za Slobodu mogu reci da nefunkcionise kako treba, kao i vecina nasih klubova u BiH, jer nema uspijeha bez privatizacije i ulaganja kapitala. Naziv FK Reda Radi je samo iz razloga sto nikad nista nije osvojeno, mogu se zezati ali gasenje FK Sloboda kao i bilo kojeg drugog kluba nebih podrzao. A sto se tice baljenja, evo ima par godina redovno nam balite, cak i jaja obalite, ni njih ne ostavljate suha. Mozda vam "vecinski upravljac" tako naredjuje a vi neznate, doduse ni neznate koje kupio najvise "stolica" a bas ga navolite.runjerahmanove je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:52Da je klub reda radi, ne bi vas toliko mucio. A vama ni jedna recenica ne prodje a da Slobodu ne spomenete. Najgore sto takvi podrinjci ko vi dodju i kazu Slobodu treba ugasit, Sloboda je Tuzli teret itd itd. Vi bi kao nesto da se pitate. Nije smetala 100 godina, pa da je i najgora bila, Tuzlaci je cuvali i sam par seljacina se uzdiglo misle mogu nesto oni radit. Mozete, obalit ga dobro, da ne ostane nigdje suh
🔴⚫️
- Simpatizer
- Kontakt:
Rudar je prvak Republike Srpske i kao takav se sad takmici u najvisem rangu, tj. Premijer ligi Bosne i Hercegovine.Bersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:27Kažem ti da nema potrebe to pisati. Evo, vi ste sad prvaci Bosne i Hercegovine, ima li potrebe naglašavati i manjeg entiteta, ako taj entitet čini dio države? Rudar Prijedor je prvak manjeg bosanskohercegovačkog entieta i kao takav on se sad takmiči u najvišem rangu bosanskohercegovačke lige. Ako si najjači u školi nema potrebe naglašavati da si najjači u razredu, kopčaš?Simpatizer je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:12Ne znam zasto repliciras kad sam bio jasan. Dakle, da ponovim: Banjaluka je najljepsi grad Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.Bersaga je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:05
Ako je po tvom mišljenju najljepši grad u Bosni i Hercegovini logično je da je najljepši i u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, ako me razumiješ jer je to jedan od dva entiteta koji uz Distrikt Brčko čini državu Bosnu i Hercegovinu. Banja Luka sigurno spada u grupu najljepših gradova jedne nam jedine![]()
@Trebinjac
Kopcam ja da se tebi nesto ne svidja, ali jbg, tako je kako je.

- Tristan
- Kontakt:
0:3 za Zeljeznicar
10 000 KM
3 utakmice bez publike ako se ne varam
Opet lazete, skandiralo 100 ljudi na onom cosku istoka na koji su Horde ispalile signalnu raketu. A na stadionu bilo 9000 ljudi koji nisu skandirali. Na snimku se cuje kako Lesinari u tim momentima pjevaju neku svoju pjesmu.
Kad cete prestati lagati?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ovo je objektivno mnogo veći incident bio , a prosli ste s mnogo manjom kaznom ...a disciplinski pravilnik je bio isti .
Ubjeđen sam da će i nama kazna biti smanjena !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Koje lupanje gluposti. Ovaj incident je bio izmedju navijaca, sudije i igrace niko nije ni pogledao.
Savez mora stati u zastitu sudija i cipelarenja igraca.
- Simpatizer
- Kontakt:
Uzmi u obzir da su vasi napali nase igrace, cipelarili ih na izlazu, udarali naseg direktora na poluvremenu...
Dakle, napad na sluzbena lica. To se ipak malo drugacije boduje. Tj. boduje se oduzimanjem bodova.
Dakle, napad na sluzbena lica. To se ipak malo drugacije boduje. Tj. boduje se oduzimanjem bodova.

- Tristan
- Kontakt:
Ovo je fakticki bio ulazak na atletsku stazu, pri povratku se jedan dio navijaca vracao preko coska terena na kojem nije bilo nikog.
U Vrapcicima ulijetanje direktno u teren kao da je proslava titule. Mozda su vjezbali da vide kakav je osjecaj.
Za napad na igrace i sluzbena lica su kolege gore objasnile.
U Vrapcicima ulijetanje direktno u teren kao da je proslava titule. Mozda su vjezbali da vide kakav je osjecaj.
Za napad na igrace i sluzbena lica su kolege gore objasnile.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Trebinjac94
- Kontakt:
Pošto je tema Premijer liga, evo moje viđenje nakon 11 kola
Tuzla City - znalo se i prije početka prvenstva da imaju kvalitet i širinu, ali za mene je iznenađenje što su prvi nakon trećine prvenstva. Ne vjerujem da mogu do titule, top 4 ne bi trebalo doći u pitanje
Zrinjski - veliki broj promjena u igračkom kadru nije ih poremetilo, nego ih je poboljšalo. Sve derbije su riješili lagano u svoju korist, ali su kiksali protiv 'slabijih' ekipa i zbog toga su tek drugi. Po meni prvi favorit za titulu.
Sarajevo - kad se pogleda kroz koje su probleme prošli sa vlasnikom, upravom, trenerom, igračima, treće mjesto i nije neuspjeh. Veći je problem igra koja ni u jednoj utakmici (koje sam ja gledao) nije ličila da ovaj tim može da se bori za titulu prvaka.
Sloboda - iako su u seriji slabijih rezultata, četvrto mjesto nakon 11 kola je dobar rezultat. Po meni, ipak teško se mogu upustuti u borbu za evropu, ali mnogo će zavisiti i od konkurenata.
Borac - kako su igrali na početku sezone, peto mjesto je premija. Ono što je za njih najvažnije, da i igra napokon liči na nešto, tako da se vjerovatno opet upuštaju u borbu za evropu.
Željezničar - ovdje ne znam šta da napišem, niti je igra nešto, a ni kvalitet tima ne daje prostor za nadu o plasmanu u top 4.
Široki Brijeg - gledao sam ih prvi meč protiv Albanaca u evropi i mislio sam kako ovaj tim dobro igra. Nakon tog meča kao da su zaboravili igrati fudbal. Jesu mlad tim, ali očekivao sam bolji plasman.
Velež - najveće razočarenje nakon trećine prvenstva. Imaju dobar tim za BH uslove, čak im i igra nije toliko loša, tako da ne znam šta im se dešava. Nakon odlične evropske avanture, očekivao sam mnogo više u prvenstvu.
Rudar - dobili su dva meča kući protiv direktnih konkurenata za opstanak, tako da mogu biti zadovoljni nakon 11 kola
Leotar - ekipa kojoj se prognoziralo zadnje mjesto (doveli su nekoliko pojačanja, a ostatak tima je iz prve lige RS). Iskreno mene su iznenadili bodovnim saldom nakon 11 kola, igra je u skladu sa ekipom sa kojom trener raspolaže (nije nešto), ali i sa možda najslabijim rosterom u ligi trenutno odlično stoje na tabeli u odnosu na glavne konkurente za opstanak.
Posušje - od njih sam očekivao da budu možda i hit prvenstva. Iako su možda u nekim utakmicama pokazali da imaju kvalitet, to je bilo nedovoljno da se osvajaju bodovi. Nisu pobjedili nikog od direktnih konkurenata za opstanak.
Radnik - očekivano su ispod crte, ali dobili su novu upravu pa vidjećemo kakvi će biti u nastavku prvenstva.
Pozitivno iznenadili - Tuzla, Zrinjski, Sloboda, Leotar
Negativno iznenadili - Borac, Široki, Velež, Posušje
Realnost - Sarajevo, Željo, Rudar, Radnik
Tuzla City - znalo se i prije početka prvenstva da imaju kvalitet i širinu, ali za mene je iznenađenje što su prvi nakon trećine prvenstva. Ne vjerujem da mogu do titule, top 4 ne bi trebalo doći u pitanje
Zrinjski - veliki broj promjena u igračkom kadru nije ih poremetilo, nego ih je poboljšalo. Sve derbije su riješili lagano u svoju korist, ali su kiksali protiv 'slabijih' ekipa i zbog toga su tek drugi. Po meni prvi favorit za titulu.
Sarajevo - kad se pogleda kroz koje su probleme prošli sa vlasnikom, upravom, trenerom, igračima, treće mjesto i nije neuspjeh. Veći je problem igra koja ni u jednoj utakmici (koje sam ja gledao) nije ličila da ovaj tim može da se bori za titulu prvaka.
Sloboda - iako su u seriji slabijih rezultata, četvrto mjesto nakon 11 kola je dobar rezultat. Po meni, ipak teško se mogu upustuti u borbu za evropu, ali mnogo će zavisiti i od konkurenata.
Borac - kako su igrali na početku sezone, peto mjesto je premija. Ono što je za njih najvažnije, da i igra napokon liči na nešto, tako da se vjerovatno opet upuštaju u borbu za evropu.
Željezničar - ovdje ne znam šta da napišem, niti je igra nešto, a ni kvalitet tima ne daje prostor za nadu o plasmanu u top 4.
Široki Brijeg - gledao sam ih prvi meč protiv Albanaca u evropi i mislio sam kako ovaj tim dobro igra. Nakon tog meča kao da su zaboravili igrati fudbal. Jesu mlad tim, ali očekivao sam bolji plasman.
Velež - najveće razočarenje nakon trećine prvenstva. Imaju dobar tim za BH uslove, čak im i igra nije toliko loša, tako da ne znam šta im se dešava. Nakon odlične evropske avanture, očekivao sam mnogo više u prvenstvu.
Rudar - dobili su dva meča kući protiv direktnih konkurenata za opstanak, tako da mogu biti zadovoljni nakon 11 kola
Leotar - ekipa kojoj se prognoziralo zadnje mjesto (doveli su nekoliko pojačanja, a ostatak tima je iz prve lige RS). Iskreno mene su iznenadili bodovnim saldom nakon 11 kola, igra je u skladu sa ekipom sa kojom trener raspolaže (nije nešto), ali i sa možda najslabijim rosterom u ligi trenutno odlično stoje na tabeli u odnosu na glavne konkurente za opstanak.
Posušje - od njih sam očekivao da budu možda i hit prvenstva. Iako su možda u nekim utakmicama pokazali da imaju kvalitet, to je bilo nedovoljno da se osvajaju bodovi. Nisu pobjedili nikog od direktnih konkurenata za opstanak.
Radnik - očekivano su ispod crte, ali dobili su novu upravu pa vidjećemo kakvi će biti u nastavku prvenstva.
Pozitivno iznenadili - Tuzla, Zrinjski, Sloboda, Leotar
Negativno iznenadili - Borac, Široki, Velež, Posušje
Realnost - Sarajevo, Željo, Rudar, Radnik
Blue Train
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, Balorda, boki86, bordobijeli, Burberry46, bvsic, CAZIN, dark44, elSaik, fks74, Giuseppe1, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, Kaunas, Laznadevetka, leo1946, Lik, MikiPirs, Napapijri, pitara, r3m1, Ramirez, Rodman, Simi, torbica, Tuce11, tutankamon1905, UltraSa46 i 385 gostiju.