FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
De Jong jedino može igrati na defanzivnom veznom, on je taj igrač koji će oduzeti loptu ili primiti loptu od štopera i prenijeti je na protivičku polovicu, to najbolje radi. Upravo kao što @JoeBleck kaže stavi ga umjesto Rodrija u City i bit će najbolji na svijetu. Uostalom u Barci je odigrao najbolje partije na mjestu libera, što je nešto i najsličnije njegovoj pravoj poziciji.
Pedri mrtav skoro, njemu treba mjesec dana odmora da se restartuje.
Ma novi trener je Roberto Martinez, siguran sam u to. Da se razmišljalo o Xaviju, Koeman bi već bio zamjenjen, a zbog Martineza se čeka reprezentativna pauza, pa da on odradi utakmice sa Belgijom i eto ga, da se upozna sa ekipom par dana prije utakmice i nastavaka ritma srijeda-subota. Dakle, uništena još jedna sezona. Sjajni potezi koje je pravila uprava kluba čitavo ljeto dolaze do izražaja.
Pedri mrtav skoro, njemu treba mjesec dana odmora da se restartuje.
Ma novi trener je Roberto Martinez, siguran sam u to. Da se razmišljalo o Xaviju, Koeman bi već bio zamjenjen, a zbog Martineza se čeka reprezentativna pauza, pa da on odradi utakmice sa Belgijom i eto ga, da se upozna sa ekipom par dana prije utakmice i nastavaka ritma srijeda-subota. Dakle, uništena još jedna sezona. Sjajni potezi koje je pravila uprava kluba čitavo ljeto dolaze do izražaja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
On i Pedri su makar 3x bolji tehnicari od Halanda.Wanderson je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:28Weigl i Joao Mario se popisali po Busquetsu i Pedriju. Joao Mario bio vodonosa u Interu, to bi vjerovatno bio i Busquets da u zivotu nije sreo Xavija, Iniestu i Messija. Najgori igrac u historiji fudbala koji je napravio dobru karijeru, covjek koji nikad nije imao kvalitet ni za fenjerase Primere.
- jasonstatham
- Kontakt:
Podržavaju **** levata. Naravno.
Nadam se da Laporta ima muda. Makar ne imao viziju.
Nadam se da Laporta ima muda. Makar ne imao viziju.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
NisamInSajder je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:29
Nevjerovatno šta Laporta radi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovom je zakucaomessilla je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:22Ide još jača izjavaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:18Koeman: "The result is hard to accept, I think it does not reflect what we have seen on the pitch."![]()
![]()
Koeman: "I'm not going to discuss the level of this team. Everyone knows Barça's problem today. You can't comment on a team that is not the team of many years past." #fcblive![]()
Egoistična nakazaKoeman: "People just stare at the result. If you win, everyone is calm. If you lose, everyone looks at the coach. We live in a world like this..."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Laporta i muda 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
De ba @Rajaz ko je ba najbolji ?
Pisa te visak Intera i Dortmunda.O kakvim igracima pises.
Frenkie je kvalitet ali lik nema skim da igra ni nazad ni u sredini ni naprijed.Buskec i Pedri su 2 gurbeta koje bi ja i ti 2 na 2 razbili trkom.
Iniesta i Xavi su dva rudara i dva umjetnina bila , dva igraca koja su u svakom segmentu bila vrh. Ja ovdje kod ove dvojice ne vidim segment u kojem su dobri.Apsolutno nista , 0.Ispodprosjecni fudbaleri u ovom trenurku.
Frenkie je kvalitet ali lik nema skim da igra ni nazad ni u sredini ni naprijed.Buskec i Pedri su 2 gurbeta koje bi ja i ti 2 na 2 razbili trkom.
Iniesta i Xavi su dva rudara i dva umjetnina bila , dva igraca koja su u svakom segmentu bila vrh. Ja ovdje kod ove dvojice ne vidim segment u kojem su dobri.Apsolutno nista , 0.Ispodprosjecni fudbaleri u ovom trenurku.
Laporta je izgubio konce a to se odrazilo na klub stoga je smjena neminovna,no poznavajući one koji su ga izabrali to se neće desiti lakše je smjeniti Koemana i dovesti neku drugu ublehu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Opusti se,JoeBleck je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:34De ba @Rajaz ko je ba najbolji ?
napredne statistike kažu da su to 3 najbolja igrača Barce večeras.
To što tebe j'ebe Pedri tehnički > Haaland je druga stvar.
Šta kaže nismo u komplikovanoj situaciji. Moramo dobiti Dynama dvaput, uzdati se u Bayern protiv Benfice i onda nam Benfica dolazi kući. Mi ćemo imati šest bodova, a oni četiri. Sve držimo u svojim rukama.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Stručnjak još nije dobio otkaz? Šta se čeka?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Poslije retardiranog predsjednika, parazit je najzasluzniji za, situaciju u kojoj se nalazimo, hodao je i parazitirao dok je bilo para da muze, cim je ponestalo para otisao, je da hoda u parizu, da je bogdom prije dvije tri godine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Smatraj ovo riješenim. Mi vas nikad nismo iznevjerili drug.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Idite u **** krasni više.It is not ruled out that Koeman will still be the Barça coach during the game this weekend, and that decisions will be made from there. [rac1]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Može li neko evo bez ikakve zajebancije odgovoriti zar stvarno mislite da je u treneru problem? Stvarno mislite da bi neki drugi trener nešto promjenio nabolje i da imate roster za velika dostignuća? Ne provociram, najozbiljnije.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ti kao da nisi gledao tekmu. Ovaj tim nije u stanju uzeti šest bodova od Dynama. Nula šuteva u okvir u 180 minuta. Nula. Luuk de ti je uzdanica. Kompletan tim je Luuk de Jong!!
Uostalom nisu ni zaslužili. Kite su od trenera do igrača. I trebaju završiti zadnji u grupi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ovo je Koeman izjaviojasonstatham je napisao/la: ↑30 sep 2021, 00:02Ti kao da nisi gledao tekmu. Ovaj tim nije u stanju uzeti šest bodova od Dynama. Nula šuteva u okvir u 180 minuta. Nula. Luuk de ti je uzdanica. Kompletan tim je Luuk de Jong!!
Uostalom nisu ni zaslužili. Kite su od trenera do igrača. I trebaju završiti zadnji u grupi.
U kome je problem ako ne mozes dobiti Granadu i Cadiz i Benfica te osramoti? Svima je jasno da tim nije za velika dostignuca, ali nije ni za ovakvo sramocenje.
Catradio: Laporti se najvise svidja Pirlo, podsjeca ga na Rijkaarda. Martinez je Cruyffova ideja, ali postoje sumnje u njegov stil fudbala. Ostatak uprave je za Xavija, ali odnos izmedju Xavija i Laporte nije bas najbolji.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pirlo? Zamjena Koemanu? Korak, dva unazad, realno.
Pa čekaj jel ekipa imala Suareza, Vidala, Messija u ekipi kad ih je vodio Setien pa opet ništa. Sa Valverdeom, Messi, Rakitić, Suarez, Coutinho, Vidal, Dembele. Dosta jači sastavi bili sa drugim trenerima pa opet ništa.messilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 00:03Ovo je Koeman izjaviojasonstatham je napisao/la: ↑30 sep 2021, 00:02Ti kao da nisi gledao tekmu. Ovaj tim nije u stanju uzeti šest bodova od Dynama. Nula šuteva u okvir u 180 minuta. Nula. Luuk de ti je uzdanica. Kompletan tim je Luuk de Jong!!
Uostalom nisu ni zaslužili. Kite su od trenera do igrača. I trebaju završiti zadnji u grupi.![]()
U kome je problem ako ne mozes dobiti Granadu i Cadiz i Benfica te osramoti? Svima je jasno da tim nije za velika dostignuca, ali nije ni za ovakvo sramocenje.
Catradio: Laporti se najvise svidja Pirlo, podsjeca ga na Rijkaarda. Martinez je Cruyffova ideja, ali postoje sumnje u njegov stil fudbala. Ostatak uprave je za Xavija, ali odnos izmedju Xavija i Laporte nije bas najbolji.
Jest ovo sramota za jednu Barcelonu, ali ja ne vidim ko bi to mogao nešto ostvariti sa ovim timom. Ko god da dođe neće tu neku igru stvoriti. Jbt pa napad predvode De Jong neki i Depay kojeg su iz Uniteda nogirali. Busquets i Pique igraju a imaju po 100 godina, Dest neki, Roberto...
Ter Stegen, Alba, Araujo, Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Puig, Fati, Depay itd.
Niko ne ocekuje da napadaju titulu i slicno - ali ima tu igraca za solidnog tima, za solidne igre, ako ništa da se ne brukaju protiv Cadiza, Granade ili Benfice, da se pobjeđuju takve ekipe, ali sa neznalicom na klupi ta ekipa je za 50% lošija ! toliko je to loš trener da igrace pravim lošijim nego što oni jesu, pošto nema nikakav sistem igre, bukvalno nikakav
Međutim, on je izbor i Bartomeua i Laporte, dok se ne otjeraju takve amaterske uprave koje biraju i daju podršku takvom levatu, ne može se naprijed.
Niko ne ocekuje da napadaju titulu i slicno - ali ima tu igraca za solidnog tima, za solidne igre, ako ništa da se ne brukaju protiv Cadiza, Granade ili Benfice, da se pobjeđuju takve ekipe, ali sa neznalicom na klupi ta ekipa je za 50% lošija ! toliko je to loš trener da igrace pravim lošijim nego što oni jesu, pošto nema nikakav sistem igre, bukvalno nikakav
Međutim, on je izbor i Bartomeua i Laporte, dok se ne otjeraju takve amaterske uprave koje biraju i daju podršku takvom levatu, ne može se naprijed.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 sep 2021, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.