Juventus FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 30 sep 2021, 11:44

Neke novine kuju Rabiota na stub srama i proglasavaju ga najgorim sinoc, i to sve inercijom poslije prethodne dvije slabe tekme. A kao prvo, zapoceo je akciju kod gola sjajnim spustanjem lopte, a njegov pas za Cuadrada je nesto sto nisam vidio jos od Pirla u Juventusu. Steta sto slucaj Berna nije zabio na prazan gol, pricalo bi se o najljepsoj akciji sezone. I pored svega je imao jos nekoliko sjajno oduzetih lopti. A grijesio jeste, medjutim ni jedna njegova greska nije vodila do gol sanse.

A da podsjetim, Chelsea je imo 2 zicera na utakmici. Prvi je Lukakuov lijevom nogom, drugi je glavom imao Havertz. Pogodite ko je oba puta ispao?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 30 sep 2021, 11:48

pinki je napisao/la:
30 sep 2021, 10:36
Ne možemo očekivati isti nivo zalaganja protiv Torina to je sigurno, ali samo da ne bude u glavama lako ćemo i sve će biti ok...
Mislim da su konačno shvatili da smo jedna solidna grupa igrača koja tek treba da postane tim...
Pa mora biti zalaganje isto, i vise, jer su 3 yebena boda u igri.
Ako cemo birati utakmice onda cemo hladno,lagano postati inter i milan iz onih 9 sezona gdje su kuburili od 10.og do 3.mjesta i tako sve u krug, a onda se naloze jedni na druge i na nas i sl.
Pa sinoc su se po dvojica, trojica bacali na jedan centarsut, sut... i tako 30 puta na utakmici.

Samo tako se mogu osvajati 3 po 3 boda, a ne 3 pa 0 pa 1 pa 1 pa 3....
To ako samo jednom od njih 25 nije jasno onda dzaba igramo sezonu.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 30 sep 2021, 11:56

Have you found the right chemistry with Bentancur and Locatelli and therefore remain with 2 midfielders or will there also be a three-man midfield in the future?
Allegri: "We will see this, in the meantime let's try to recover Arthur who will return with the team after the break, hoping to have him available for half an hour already against Roma. Bentancur is struggling as a regista alone, Locatelli has always played in a two-man midfield, tonight he did better also in proposing and moving the ball from one side to the other, he was very good at shielding Lukaku, I would say that together they make a good couple. Rabiot started not well, then in the rest of the game it went better. Little by little we have to grow in that aspect as well, in terms of passing, but tonight we were facing the European champions and it was not easy ".
Po ovome će i po povratku Arthura vjerovatno i dalje biti veza od 2 umjesto 3 koju priželjkujemo. Vidjet ćemo, ako ne ove onda naredne sezone dolaskom proper mezzale.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 sep 2021, 12:48

dinoo je napisao/la:
30 sep 2021, 11:48
pinki je napisao/la:
30 sep 2021, 10:36
Ne možemo očekivati isti nivo zalaganja protiv Torina to je sigurno, ali samo da ne bude u glavama lako ćemo i sve će biti ok...
Mislim da su konačno shvatili da smo jedna solidna grupa igrača koja tek treba da postane tim...
Pa mora biti zalaganje isto, i vise, jer su 3 yebena boda u igri.
Ako cemo birati utakmice onda cemo hladno,lagano postati inter i milan iz onih 9 sezona gdje su kuburili od 10.og do 3.mjesta i tako sve u krug, a onda se naloze jedni na druge i na nas i sl.
Pa sinoc su se po dvojica, trojica bacali na jedan centarsut, sut... i tako 30 puta na utakmici.

Samo tako se mogu osvajati 3 po 3 boda, a ne 3 pa 0 pa 1 pa 1 pa 3....
To ako samo jednom od njih 25 nije jasno onda dzaba igramo sezonu.
ne govorim da neće, nego ne mogu, utakmica je za dva dana, ali opet kažem samo nek bude koncentracija na nivou bez poklanjanja golova protivniku a naprijed će se nešto desiti...

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 30 sep 2021, 13:07

BuffonGigi je napisao/la:
30 sep 2021, 09:13
Kakvu je defanzivnu rolu odigrao Locatelli, potencijalno savrsen fudbaler, nema kvaliteta koji ne posjeduje.
Davno sam pisao da mislim da će prekucati, može igrati sve u vezi sa 3 ili 2, Talijan, mlad, već je dobar, samo još da nastavi dalje sa napretkom. U Milanu mi je bio loš i mislio sam da nema igrača od njega, ali zadnje dvije sezone u Sassuolu je odličan, pogotovo prošlu. Treba nastaviti dovoditi mlade i kvalitetne Talijane.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 30 sep 2021, 14:11

30 sep 2021, 11:44
Neke novine kuju Rabiota na stub srama i proglasavaju ga najgorim sinoc, i to sve inercijom poslije prethodne dvije slabe tekme. A kao prvo, zapoceo je akciju kod gola sjajnim spustanjem lopte, a njegov pas za Cuadrada je nesto sto nisam vidio jos od Pirla u Juventusu. Steta sto slucaj Berna nije zabio na prazan gol, pricalo bi se o najljepsoj akciji sezone. I pored svega je imao jos nekoliko sjajno oduzetih lopti. A grijesio jeste, medjutim ni jedna njegova greska nije vodila do gol sanse.

A da podsjetim, Chelsea je imo 2 zicera na utakmici. Prvi je Lukakuov lijevom nogom, drugi je glavom imao Havertz. Pogodite ko je oba puta ispao?
Nas bonucci 😁
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba

Post Postao/la Pogba » 30 sep 2021, 14:50

:thumbup:

Max je rekao da će mahsuz imati 2 prijateljske u periodu repki da bi dobio na kondiciji i eventualno mogao protiv Rome biti na klupi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 sep 2021, 15:12

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 okt 2021, 12:07

Van de beek radio sranja na klupi Manchester nakon sto ga OGS nije ubacio u igru. Nekako mirise na idealan transfer, momak ogorcen, cijena mizerija. Igraci plafon jako visok...
Max Allegri

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 01 okt 2021, 15:52

Italia je napisao/la:
30 sep 2021, 10:40
Juventinisimo je napisao/la:
30 sep 2021, 03:36
Uvijek kritikujes onoga kojeg treba kritikovati, sve po zaslugama, sta se tu ima pametovati??
Ti si uvijek imao ta "velika" muda, kritikovao kiksera, Bernu, itd... :kafa:

Sta se tu treba znati? sta shvatati? kakva ti treba inteligencija?

To samo ti gledas i shvatas fudbal? Mi svi laici, glupi ljudi?

Zasto da ne kritikujem bilo koga? Treba da aplaudiram na deset centarsuteva koji idu na tribine? Treba da aplaudiram Dybali koji proturi loptu kroz noge i crkne nakon 20 minuta na terenu? Treba da aplaudiram kikseru kad ga okrenu k'o vola, kad okrenu guzicu?
Treba da aplaudiram Morati nakon desetog offsida na utakmici? Treba da aplaudiram Benti koji ne bi mogao ni mene stici? Treba da aplaudiram Berni dok je izgubljen, kad sam sebe iznese sa terena zajedno sa loptom, padne preko linije?
Ne, nisam ja to GLEDAO i VIDIO... :crazy:

Kad vec spominjes Ronalda, ti njega mrzis..on da je pobjedio sve utakmice u Juventusu, ti bi i dalje nasao manu...takva si osoba..ne mozes se promjeniti...ali ces isto tako nahvaliti svoje idole ako naprave obican pas...de razmisli...to branis bezkonacno... :crazy:
Ja sam prvi pohvalio kiksera na EP, zar ne? Sve po zasluzi...tako mi, neinteligentni ljudi ocjenjujemo..sta ces, za sve ostalo cekamo tebe da nas na pravi put izvedes... :roll:
A kada si ti Ronalda? Da nisi mozda protiv Atletica i tri gola? Ne, nisi, on nikada nije odigrao dobru utakmicu za Juve.. :kafa:
Danas se svi borili, zar ne? Prije im je smetao Ronaldo? Na koji nacin?
Pitanja koliko hoces, a na nijedno ne mozes odgovoriti...ukljuci inteligenciju, mozda pomogne...ne treba da mi kazes kako je Berna napravio dobar pas.

Da su Bogdom uzeli makar nesto od njega, profesionalizam, radnu naviku, glad za pobjedom...makar nesto...covjek najveci profesionalac koji je ikada hodao planetom, i ja/mi bi ga trebao/li kritikovati za sta? Sto je dosao da pobjedi? Sto ima ego za uspjehom?
Zbog cega je dosao u Juve? Da zabija golove? Valjda ti sama inteligencija kaze da je ganjao jos jednu individualnu nagradu koja bez CL ne dolazi...pogodi koju...nece ti biti tesko, ti sve znas... :kafa:

Ti si poceo i sa anti Allegri(cak si i mene tu stavljao) :shock: :crazy:
Pa i sa Ronaldo boy i ostalim glupostima...inteligencija stvarno na nivou...i onda cekas zavrsni cin...najveci si general poslije bitke...Dybala odigra pola utakmice, ti nama objasnjavas koliko je on vazan za Juventus...kako smo mi Ronaldoboys...kako ne shvatamo fudbal, nikad ni necemo...bla bla bla...

McKennie, kontra, faul?? Sta je to? Kako to mi mozemo znati, hvala ti na objasnjenju :pray: , mi(99%) nikad utakmice nismo ni pogledali...

Ovako kao ti, se ne ponasaju ni djeca u prvom razredu...zalosno..

Ponekad ja i capitano imamo razlicite stavove, ali niko od nas ne pokusava drugom reci da je glup, a ti to konstantno radis...inteligencija :puke:
A jel fakat ocekujes repliku na post gdje si pokrenuo 23 razlicite teme ? Treba elaborat napisati da ti se odgovori na sve ovo.
Inteligentno, nema sta...obicno odgovoris na jedno, i to samo ako ti pase...

Ako prestanes omalozavati sagovornike koji se ne slazu sa tobom, onda ce i diskusija krenuti pravim putem..

PS. cudo nisi spomenuo Ronalda u CL..spominjao si ga zadnje 2-3 utakmice...ili recimo kiksera, kako ga Lukaku okrenu u pola metra, ali zvijezda sretnica je bila na nasoj strani, promasio je... :mrgreen:
Ali sta se to ima vidjeti...vazno je vidjeti samo sta nam odgovara.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 01 okt 2021, 16:08

J1897 je napisao/la:
30 sep 2021, 14:11
30 sep 2021, 11:44

Nas bonucci 😁
:shh: to ide pod tepih... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 okt 2021, 16:37

01 okt 2021, 15:52
Italia je napisao/la:
30 sep 2021, 10:40
30 sep 2021, 03:36
Uvijek kritikujes onoga kojeg treba kritikovati, sve po zaslugama, sta se tu ima pametovati??
Ti si uvijek imao ta "velika" muda, kritikovao kiksera, Bernu, itd... :kafa:

Sta se tu treba znati? sta shvatati? kakva ti treba inteligencija?

To samo ti gledas i shvatas fudbal? Mi svi laici, glupi ljudi?

Zasto da ne kritikujem bilo koga? Treba da aplaudiram na deset centarsuteva koji idu na tribine? Treba da aplaudiram Dybali koji proturi loptu kroz noge i crkne nakon 20 minuta na terenu? Treba da aplaudiram kikseru kad ga okrenu k'o vola, kad okrenu guzicu?
Treba da aplaudiram Morati nakon desetog offsida na utakmici? Treba da aplaudiram Benti koji ne bi mogao ni mene stici? Treba da aplaudiram Berni dok je izgubljen, kad sam sebe iznese sa terena zajedno sa loptom, padne preko linije?
Ne, nisam ja to GLEDAO i VIDIO... :crazy:

Kad vec spominjes Ronalda, ti njega mrzis..on da je pobjedio sve utakmice u Juventusu, ti bi i dalje nasao manu...takva si osoba..ne mozes se promjeniti...ali ces isto tako nahvaliti svoje idole ako naprave obican pas...de razmisli...to branis bezkonacno... :crazy:
Ja sam prvi pohvalio kiksera na EP, zar ne? Sve po zasluzi...tako mi, neinteligentni ljudi ocjenjujemo..sta ces, za sve ostalo cekamo tebe da nas na pravi put izvedes... :roll:
A kada si ti Ronalda? Da nisi mozda protiv Atletica i tri gola? Ne, nisi, on nikada nije odigrao dobru utakmicu za Juve.. :kafa:
Danas se svi borili, zar ne? Prije im je smetao Ronaldo? Na koji nacin?
Pitanja koliko hoces, a na nijedno ne mozes odgovoriti...ukljuci inteligenciju, mozda pomogne...ne treba da mi kazes kako je Berna napravio dobar pas.

Da su Bogdom uzeli makar nesto od njega, profesionalizam, radnu naviku, glad za pobjedom...makar nesto...covjek najveci profesionalac koji je ikada hodao planetom, i ja/mi bi ga trebao/li kritikovati za sta? Sto je dosao da pobjedi? Sto ima ego za uspjehom?
Zbog cega je dosao u Juve? Da zabija golove? Valjda ti sama inteligencija kaze da je ganjao jos jednu individualnu nagradu koja bez CL ne dolazi...pogodi koju...nece ti biti tesko, ti sve znas... :kafa:

Ti si poceo i sa anti Allegri(cak si i mene tu stavljao) :shock: :crazy:
Pa i sa Ronaldo boy i ostalim glupostima...inteligencija stvarno na nivou...i onda cekas zavrsni cin...najveci si general poslije bitke...Dybala odigra pola utakmice, ti nama objasnjavas koliko je on vazan za Juventus...kako smo mi Ronaldoboys...kako ne shvatamo fudbal, nikad ni necemo...bla bla bla...

McKennie, kontra, faul?? Sta je to? Kako to mi mozemo znati, hvala ti na objasnjenju :pray: , mi(99%) nikad utakmice nismo ni pogledali...

Ovako kao ti, se ne ponasaju ni djeca u prvom razredu...zalosno..

Ponekad ja i capitano imamo razlicite stavove, ali niko od nas ne pokusava drugom reci da je glup, a ti to konstantno radis...inteligencija :puke:
A jel fakat ocekujes repliku na post gdje si pokrenuo 23 razlicite teme ? Treba elaborat napisati da ti se odgovori na sve ovo.
Inteligentno, nema sta...obicno odgovoris na jedno, i to samo ako ti pase...

Ako prestanes omalozavati sagovornike koji se ne slazu sa tobom, onda ce i diskusija krenuti pravim putem..

PS. cudo nisi spomenuo Ronalda u CL..spominjao si ga zadnje 2-3 utakmice...ili recimo kiksera, kako ga Lukaku okrenu u pola metra, ali zvijezda sretnica je bila na nasoj strani, promasio je... :mrgreen:
Ali sta se to ima vidjeti...vazno je vidjeti samo sta nam odgovara.. ;)
Haha sta ce mi "pasati" u odgovorima prema tebi. Naravno da cu biti bezobrazan, kada si i ti i tebi slicni jednako bezobrazni. Pa kako te nije stid napisati kikser, kako te nije stid spomenuti ga, kako te nije stid ista prokomentarisati nakon doktorske disertacije u defanzivi. Kako te bolan nije sramota tih tvojih nebitnih rijeci. I onda kaze nemoj vrijedjati, bezobrazan si.

Stavljas nekakve nadimke, kilometarske postove sa tri tackice, mah :lol: Svasta bi ti se dalo napisati, ali nisi vrijedan tolike paznje i konstantnih replika. Ne znam ni sto ti odgovaram i sto sam se nakacio na tebe. Pojavio se prije 3 mjeseca i davis me nekakvim glupostima, o boze.. A tamo fol sa fufnom razradjuje nekakve odnose, bilanse, ekonomske pravce, pozitive, hahahah :rol: :urnebes:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 01 okt 2021, 17:45

Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim.... :kafa:
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...

Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera... :rol:
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos... :thumbup:

Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 okt 2021, 18:28

01 okt 2021, 17:45
Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim.... :kafa:
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...

Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera... :rol:
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos... :thumbup:

Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
Pronadjes post koji sam editovao, brisao ili sta god, ja nakon 12 godina odlazim sa foruma
Ne pronadjes li, obratno.

Jel smijes i jel jos uvijek stojis pri tom stavu.

Za ovo posljednje. Kada si dio neke zajednice, valjda moras znati ljude, njihovo ponasanje, stavove. A ne lupati ko maksim po diviziji, samo da bi nesto napisao. Bolan ti najvecem "kontrasu" ove teme pises da mijenja postove. Dok sam ja ovdje vodio bitke oko Giovinco/Marchisio, Diego, Beppe/Conte, Allegri, Berna, Ronaldo tebe nije ni bilo na forumu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 01 okt 2021, 18:43

Jebote Cristina
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 01 okt 2021, 18:46

Bonni nikad nece biti doktor ove igre. Jedan je Kelini. Barza je isto doktor za njega. Tehnicki potkovaniji od ostalih, da.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 okt 2021, 21:49

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2021, 09:49

slika

Danas pobjeda protiv Torina je imperativ. Iako nece biti lako protiv Jurica, a i ekipa se istrosila protiv Chelsia i psihicki i fizicki.

Nakon pauze pobjediti Zenit i uzeti 9-10 bodova u ove 4 utakmice i mozemo reci da smo se vratili u igru.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 okt 2021, 10:12

Protiv Celzija je sve top izgledalo. Danas u 18:00 Stream da gori.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 02 okt 2021, 11:13

Danas bi mogli uvezati 4 pobjede zaredom, kad smo to zadnji put ostvarli?

Bit ce tesko ali mislim da dobivamo ovo veceras. Igraci su vidjeli da mogu kad hoce i to je to. Vrijeme je i da i prekinemo taj crni niz protiv Jurica.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []