Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Neke novine kuju Rabiota na stub srama i proglasavaju ga najgorim sinoc, i to sve inercijom poslije prethodne dvije slabe tekme. A kao prvo, zapoceo je akciju kod gola sjajnim spustanjem lopte, a njegov pas za Cuadrada je nesto sto nisam vidio jos od Pirla u Juventusu. Steta sto slucaj Berna nije zabio na prazan gol, pricalo bi se o najljepsoj akciji sezone. I pored svega je imao jos nekoliko sjajno oduzetih lopti. A grijesio jeste, medjutim ni jedna njegova greska nije vodila do gol sanse.
A da podsjetim, Chelsea je imo 2 zicera na utakmici. Prvi je Lukakuov lijevom nogom, drugi je glavom imao Havertz. Pogodite ko je oba puta ispao?
A da podsjetim, Chelsea je imo 2 zicera na utakmici. Prvi je Lukakuov lijevom nogom, drugi je glavom imao Havertz. Pogodite ko je oba puta ispao?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa mora biti zalaganje isto, i vise, jer su 3 yebena boda u igri.
Ako cemo birati utakmice onda cemo hladno,lagano postati inter i milan iz onih 9 sezona gdje su kuburili od 10.og do 3.mjesta i tako sve u krug, a onda se naloze jedni na druge i na nas i sl.
Pa sinoc su se po dvojica, trojica bacali na jedan centarsut, sut... i tako 30 puta na utakmici.
Samo tako se mogu osvajati 3 po 3 boda, a ne 3 pa 0 pa 1 pa 1 pa 3....
To ako samo jednom od njih 25 nije jasno onda dzaba igramo sezonu.
Po ovome će i po povratku Arthura vjerovatno i dalje biti veza od 2 umjesto 3 koju priželjkujemo. Vidjet ćemo, ako ne ove onda naredne sezone dolaskom proper mezzale.Have you found the right chemistry with Bentancur and Locatelli and therefore remain with 2 midfielders or will there also be a three-man midfield in the future?
Allegri: "We will see this, in the meantime let's try to recover Arthur who will return with the team after the break, hoping to have him available for half an hour already against Roma. Bentancur is struggling as a regista alone, Locatelli has always played in a two-man midfield, tonight he did better also in proposing and moving the ball from one side to the other, he was very good at shielding Lukaku, I would say that together they make a good couple. Rabiot started not well, then in the rest of the game it went better. Little by little we have to grow in that aspect as well, in terms of passing, but tonight we were facing the European champions and it was not easy ".
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ne govorim da neće, nego ne mogu, utakmica je za dva dana, ali opet kažem samo nek bude koncentracija na nivou bez poklanjanja golova protivniku a naprijed će se nešto desiti...dinoo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:48Pa mora biti zalaganje isto, i vise, jer su 3 yebena boda u igri.
Ako cemo birati utakmice onda cemo hladno,lagano postati inter i milan iz onih 9 sezona gdje su kuburili od 10.og do 3.mjesta i tako sve u krug, a onda se naloze jedni na druge i na nas i sl.
Pa sinoc su se po dvojica, trojica bacali na jedan centarsut, sut... i tako 30 puta na utakmici.
Samo tako se mogu osvajati 3 po 3 boda, a ne 3 pa 0 pa 1 pa 1 pa 3....
To ako samo jednom od njih 25 nije jasno onda dzaba igramo sezonu.
Davno sam pisao da mislim da će prekucati, može igrati sve u vezi sa 3 ili 2, Talijan, mlad, već je dobar, samo još da nastavi dalje sa napretkom. U Milanu mi je bio loš i mislio sam da nema igrača od njega, ali zadnje dvije sezone u Sassuolu je odličan, pogotovo prošlu. Treba nastaviti dovoditi mlade i kvalitetne Talijane.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 09:13Kakvu je defanzivnu rolu odigrao Locatelli, potencijalno savrsen fudbaler, nema kvaliteta koji ne posjeduje.
Nas bonucciBuffonGigi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:44Neke novine kuju Rabiota na stub srama i proglasavaju ga najgorim sinoc, i to sve inercijom poslije prethodne dvije slabe tekme. A kao prvo, zapoceo je akciju kod gola sjajnim spustanjem lopte, a njegov pas za Cuadrada je nesto sto nisam vidio jos od Pirla u Juventusu. Steta sto slucaj Berna nije zabio na prazan gol, pricalo bi se o najljepsoj akciji sezone. I pored svega je imao jos nekoliko sjajno oduzetih lopti. A grijesio jeste, medjutim ni jedna njegova greska nije vodila do gol sanse.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Max je rekao da će mahsuz imati 2 prijateljske u periodu repki da bi dobio na kondiciji i eventualno mogao protiv Rome biti na klupi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Van de beek radio sranja na klupi Manchester nakon sto ga OGS nije ubacio u igru. Nekako mirise na idealan transfer, momak ogorcen, cijena mizerija. Igraci plafon jako visok...
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Inteligentno, nema sta...obicno odgovoris na jedno, i to samo ako ti pase...
Ako prestanes omalozavati sagovornike koji se ne slazu sa tobom, onda ce i diskusija krenuti pravim putem..
PS. cudo nisi spomenuo Ronalda u CL..spominjao si ga zadnje 2-3 utakmice...ili recimo kiksera, kako ga Lukaku okrenu u pola metra, ali zvijezda sretnica je bila na nasoj strani, promasio je...
Ali sta se to ima vidjeti...vazno je vidjeti samo sta nam odgovara..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
J1897 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:11Nas bonucciBuffonGigi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:44Neke novine kuju Rabiota na stub srama i proglasavaju ga najgorim sinoc, i to sve inercijom poslije prethodne dvije slabe tekme. A kao prvo, zapoceo je akciju kod gola sjajnim spustanjem lopte, a njegov pas za Cuadrada je nesto sto nisam vidio jos od Pirla u Juventusu. Steta sto slucaj Berna nije zabio na prazan gol, pricalo bi se o najljepsoj akciji sezone. I pored svega je imao jos nekoliko sjajno oduzetih lopti. A grijesio jeste, medjutim ni jedna njegova greska nije vodila do gol sanse.
A da podsjetim, Chelsea je imo 2 zicera na utakmici. Prvi je Lukakuov lijevom nogom, drugi je glavom imao Havertz. Pogodite ko je oba puta ispao?![]()
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Haha sta ce mi "pasati" u odgovorima prema tebi. Naravno da cu biti bezobrazan, kada si i ti i tebi slicni jednako bezobrazni. Pa kako te nije stid napisati kikser, kako te nije stid spomenuti ga, kako te nije stid ista prokomentarisati nakon doktorske disertacije u defanzivi. Kako te bolan nije sramota tih tvojih nebitnih rijeci. I onda kaze nemoj vrijedjati, bezobrazan si.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:52Inteligentno, nema sta...obicno odgovoris na jedno, i to samo ako ti pase...
Ako prestanes omalozavati sagovornike koji se ne slazu sa tobom, onda ce i diskusija krenuti pravim putem..
PS. cudo nisi spomenuo Ronalda u CL..spominjao si ga zadnje 2-3 utakmice...ili recimo kiksera, kako ga Lukaku okrenu u pola metra, ali zvijezda sretnica je bila na nasoj strani, promasio je...![]()
Ali sta se to ima vidjeti...vazno je vidjeti samo sta nam odgovara..![]()
Stavljas nekakve nadimke, kilometarske postove sa tri tackice, mah
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim....
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...
Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera...
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos...
Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera...
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos...
Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pronadjes post koji sam editovao, brisao ili sta god, ja nakon 12 godina odlazim sa forumaJuventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:45Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim....![]()
Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera...![]()
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos...![]()
Ne pronadjes li, obratno.
Jel smijes i jel jos uvijek stojis pri tom stavu.
Za ovo posljednje. Kada si dio neke zajednice, valjda moras znati ljude, njihovo ponasanje, stavove. A ne lupati ko maksim po diviziji, samo da bi nesto napisao. Bolan ti najvecem "kontrasu" ove teme pises da mijenja postove. Dok sam ja ovdje vodio bitke oko Giovinco/Marchisio, Diego, Beppe/Conte, Allegri, Berna, Ronaldo tebe nije ni bilo na forumu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bonni nikad nece biti doktor ove igre. Jedan je Kelini. Barza je isto doktor za njega. Tehnicki potkovaniji od ostalih, da.
- IlCapitano
- Kontakt:
Protiv Celzija je sve top izgledalo. Danas u 18:00 Stream da gori.
Danas bi mogli uvezati 4 pobjede zaredom, kad smo to zadnji put ostvarli?
Bit ce tesko ali mislim da dobivamo ovo veceras. Igraci su vidjeli da mogu kad hoce i to je to. Vrijeme je i da i prekinemo taj crni niz protiv Jurica.
Bit ce tesko ali mislim da dobivamo ovo veceras. Igraci su vidjeli da mogu kad hoce i to je to. Vrijeme je i da i prekinemo taj crni niz protiv Jurica.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.