Bravo LaportaFC Barcelona has already decided: Koeman will be the team's coach in the next league match against Atlético de Madrid at the Wanda Metropolitano.
Valja istrpiti još i ponižavanje na Wandi, pretpostavljam od strane Suareza i Griezmanna
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Bravo LaportaFC Barcelona has already decided: Koeman will be the team's coach in the next league match against Atlético de Madrid at the Wanda Metropolitano.
Boldirano je ključ.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:43Barsa bi bolje prošla sa La Masijcima nego što je dovodila Coutinhe, Dembele, Griezmanne i tako tu bratiju.Rajaz je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:32Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.Sveti je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:58
Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.
Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
La masia je super,
evo i sada su izbacili Fatija. Prije toga Thiaga, koja škola bolje radi ?
Skupo ih je koštala utrka u transferima s Realom po principu ako je skupo i dobro je.
Ne kažem da su tu bili novi Xaviji, Inieste i Messiji, ali ne bi bili sigurno u finansijskoj dubiozi u kojoj su sad.
Iako s druge strane, sviđala mi se ta priča koju je imala Barsa dok se nije promijenila politika kluba.
Ok, škola i dalje dobro radi, ali transfer politika je baš otišla u drugom smjeru.
Valverde i Casemiro nisu domaći igrači.emir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Sad ove sezone izbacili Miguela Gutiereza.
To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.
Plus u zadnjih 10 godina, La Fabrica donijela 300 mil€ klubu od prodaje igrača.
Slabo li je, svake sezone se izbaci po jedan vrhunski projekat.
Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
Pola igraca koje si nabrojao nisu realova skola, a oni koji jesu nisu ni natprosjecnog kvaliteta u direktnin poredjenjima. Bombe prosipaj negdje drugo, imas skolu ili one gasulhane il kako se zove tamo gdje pusite ona crijeva, ovdje non pasaranemir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.
Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
Tako je, suština istine: pogrešan put industrijalizacije. Da su ostali ko i uvijek isti, mimo svijeta, niko im nikad ne bi zamjerio niti bi se blamiraliShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:43Barsa bi bolje prošla sa La Masijcima nego što je dovodila Coutinhe, Dembele, Griezmanne i tako tu bratiju.Rajaz je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:32Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.Sveti je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:58
Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.
Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
La masia je super,
evo i sada su izbacili Fatija. Prije toga Thiaga, koja škola bolje radi ?
Skupo ih je koštala utrka u transferima s Realom po principu ako je skupo i dobro je.
Ne kažem da su tu bili novi Xaviji, Inieste i Messiji, ali ne bi bili sigurno u finansijskoj dubiozi u kojoj su sad.
Iako s druge strane, sviđala mi se ta priča koju je imala Barsa dok se nije promijenila politika kluba.
Ok, škola i dalje dobro radi, ali transfer politika je baš otišla u drugom smjeru.
Koji bolan pola igrača.salkan je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Pola igraca koje si nabrojao nisu realova skola, a oni koji jesu nisu ni natprosjecnog kvaliteta u direktnin poredjenjima. Bombe prosipaj negdje drugo, imas skolu ili one gasulhane il kako se zove tamo gdje pusite ona crijeva, ovdje non pasaranemir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Ja zamišljala u svoj glavi da ti otišla sa ovog pdf i nekom drugom probala prosipat havdiku.emir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:51Koji bolan pola igrača.salkan je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Pola igraca koje si nabrojao nisu realova skola, a oni koji jesu nisu ni natprosjecnog kvaliteta u direktnin poredjenjima. Bombe prosipaj negdje drugo, imas skolu ili one gasulhane il kako se zove tamo gdje pusite ona crijeva, ovdje non pasaranemir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15
Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Hakim i Llorente vrijede sada ko suho zlato.
Dani Carvajal najbolji RB zadnji 5-6 godina.
A Fede i Casemiro su igrači koje skoro pa možeš nazvati domaćim igračima jer su počeli u Castilli.
Kakvu školu moj prika, ja sam školu završio sad će skoro decenija...a crijeva me zanimaju jer vodim normalan život daleko od toga što ti zamišljala u svoj glavi.
Nema. Rangnick će želiti da vodi čitav sportski segment, a Laporta to neće vjerovatno dozovliti, jer ima Cruyffa, Planesa, Alemanya.. A i Nijemci su čudni po tom pitanju izbora i mijenjanja klubova, sumanjam da on želi napustiti svoj novi projekat nakon samo par mjeseci.
Iskljucivo zbog Laporte i njegovog neznanja, njegove pasivnosti da otjera holandsko smeće sa klupe - Barcelona ce igrati u nižerazrednom takmičenju, u Europa ligiFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:52
Vidim neki smjenjuju Lamportu vec, pa cekaj malo lik nije i odigrao prvi potez do kraja, jos ovdje puno igraca treba da ode i stvaranje novog tima sa pogotovo ovakvim mladim igracima ce trajati godinama,,,,
Ma nije on ni mako qrcem da dovede nekogaxaviesta je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:08Ma i na ljeto ne bi imao neki izbor, jedino da je prevario nekog pa ga doveo prije nego sto se riješio Messija i Greizmana.![]()
U ovako jadnu ekipu možeš nekog privoliti samo dobrim parama a ljetos ih nije imao nikako, sada ima 4 miliona za novog trenera. Za te pare realno je da dovede Pirla. Znači možeš slobodno otpisati i Martineza.
Najveća misterija su katalonci, Laportu otjerali **** motkom, jedva živu glavu izvlačio sa stadiona. Prođe nekoliko godina, sve zaborave.FCB1986 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:11Kako covijek na staru slavu i lazima preko noci baci u zaborav Fonta koji je bio jedno vrijeme svima glavni favorit za predsjednika. Ja nevijerujem da Laporta uopste kakav plan, nego sve radi nesto spontano, a na kraju ce ispasti katastrofalno. I nije mu dosta ovoga sarlatana, vec opet razmisljaju kako ce postaviti novog na klupu. Xavi je neiskusan, a Pirlo sama krema trenerska
Daj nekog iz B tima nek vodi do kraja sezone, ovoga tjeraj pa cak i kad bi sami igraci se birali![]()
Ako mislis da zbog Laporte Barcelona ima 0 bodova a ne zbog Bartomeu onda razmisli opet ili pitaj nekog drugog, Ova danasnje Barcelona je rezultat Bartomeuovog rada, Laportovu Barcelonu necemo vidjeti ni iduce godine nego tek mozda za dvije godine,let3 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:57Iskljucivo zbog Laporte i njegovog neznanja, njegove pasivnosti da otjera holandsko smeće sa klupe - Barcelona ce igrati u nižerazrednom takmičenju, u Europa ligiFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:52
Vidim neki smjenjuju Lamportu vec, pa cekaj malo lik nije i odigrao prvi potez do kraja, jos ovdje puno igraca treba da ode i stvaranje novog tima sa pogotovo ovakvim mladim igracima ce trajati godinama,,,,
ako to tebi nije poniženje za ovaj klub, onda ne znam šta jest.
Pogledaj malo tabelu i bodovno stanje, 0 bodova, 0 dati golova, 6 primljenih![]()
To se nije desilo ni pod vodstvom onog bandita Bartomeua. Sve ove godine unazad 20 godina se igrala Liga prvaka, prolazile grupe,... dođe Laporta, Barca ode u ELako i to uspije.
Koji potez da povuce ? pa nije fudbal šah...nema se šta povlaciti, što je povlacio, povlacio je...sad u po sezone da povlaci poteze, kad su svi treneri zauzeti...imao je citavo ljeto da povlaci poteze, tad se trebalo povlaciti, a ne sad.
Ronald Koeman naredne sedmice više neće biti trener Barcelone.
Pa Laporta je dobio izbore na raznim obecanjima, između ostalog da ce zadržati Messija.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:23
Ako mislis da zbog Laporte Barcelona ima 0 bodova a ne zbog Bartomeu onda razmisli opet ili pitaj nekog drugog, Ova danasnje Barcelona je rezultat Bartomeuovog rada, Laportovu Barcelonu necemo vidjeti ni iduce godine nego tek mozda za dvije godine,
Previse je bitnijeg sranja bilo za rijesiti nego smjenivati trenera u sezoni gdje znamo da necemo imati nikakav rezultat... Pobogu Messija nisu mogli zadrzati i zamjenili ga De Jongom i ti mislis da bi bilji trener mogao nesto bolje izvuci,,, nisam za Kumana ali moje misljenje da u ovom trenutku niti jedan trener puno toga nebi mogao poboljsati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.