FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 30 sep 2021, 16:20

FC Barcelona has already decided: Koeman will be the team's coach in the next league match against Atlético de Madrid at the Wanda Metropolitano.
Bravo Laporta :clap:

Valja istrpiti još i ponižavanje na Wandi, pretpostavljam od strane Suareza i Griezmanna :lol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 sep 2021, 16:27

Shategabri je napisao/la:
30 sep 2021, 14:43
Rajaz je napisao/la:
30 sep 2021, 14:32
Sveti je napisao/la:
30 sep 2021, 12:58

Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.

Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.

La masia je super,

evo i sada su izbacili Fatija. Prije toga Thiaga, koja škola bolje radi ?
Barsa bi bolje prošla sa La Masijcima nego što je dovodila Coutinhe, Dembele, Griezmanne i tako tu bratiju.
Skupo ih je koštala utrka u transferima s Realom po principu ako je skupo i dobro je.
Ne kažem da su tu bili novi Xaviji, Inieste i Messiji, ali ne bi bili sigurno u finansijskoj dubiozi u kojoj su sad.
Iako s druge strane, sviđala mi se ta priča koju je imala Barsa dok se nije promijenila politika kluba.
Ok, škola i dalje dobro radi, ali transfer politika je baš otišla u drugom smjeru.
Boldirano je ključ.

Transfer Neymara je sve poremetio.
emir18 je napisao/la:
30 sep 2021, 15:15
Rajaz je napisao/la:

Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Sad ove sezone izbacili Miguela Gutiereza.
To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.
Plus u zadnjih 10 godina, La Fabrica donijela 300 mil€ klubu od prodaje igrača.
Slabo li je, svake sezone se izbaci po jedan vrhunski projekat.

Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
Valverde i Casemiro nisu domaći igrači.

Adama, Olmo, Grimaldo, Luis Alberto, Icardi, Deulofeu ..

Nije problem u školi. Problem je upravo u tome što kažeš, zaokretu u politici.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 30 sep 2021, 16:41

emir18 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.

Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
Pola igraca koje si nabrojao nisu realova skola, a oni koji jesu nisu ni natprosjecnog kvaliteta u direktnin poredjenjima. Bombe prosipaj negdje drugo, imas skolu ili one gasulhane il kako se zove tamo gdje pusite ona crijeva, ovdje non pasaran
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 30 sep 2021, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Džeri Drejk

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 30 sep 2021, 16:43

Shategabri je napisao/la:
30 sep 2021, 14:43
Rajaz je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
30 sep 2021, 12:58

Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.

Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.

La masia je super,

Barsa bi bolje prošla sa La Masijcima nego što je dovodila Coutinhe, Dembele, Griezmanne i tako tu bratiju.
Skupo ih je koštala utrka u transferima s Realom po principu ako je skupo i dobro je.
Ne kažem da su tu bili novi Xaviji, Inieste i Messiji, ali ne bi bili sigurno u finansijskoj dubiozi u kojoj su sad.
Iako s druge strane, sviđala mi se ta priča koju je imala Barsa dok se nije promijenila politika kluba.
Ok, škola i dalje dobro radi, ali transfer politika je baš otišla u drugom smjeru.
Tako je, suština istine: pogrešan put industrijalizacije. Da su ostali ko i uvijek isti, mimo svijeta, niko im nikad ne bi zamjerio niti bi se blamirali
Džeri Drejk

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 sep 2021, 16:51

salkan je napisao/la:
30 sep 2021, 16:41
emir18 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Pola igraca koje si nabrojao nisu realova skola, a oni koji jesu nisu ni natprosjecnog kvaliteta u direktnin poredjenjima. Bombe prosipaj negdje drugo, imas skolu ili one gasulhane il kako se zove tamo gdje pusite ona crijeva, ovdje non pasaran
Koji bolan pola igrača.
Hakim i Llorente vrijede sada ko suho zlato.
Dani Carvajal najbolji RB zadnji 5-6 godina.
A Fede i Casemiro su igrači koje skoro pa možeš nazvati domaćim igračima jer su počeli u Castilli.

Kakvu školu moj prika, ja sam školu završio sad će skoro decenija...a crijeva me zanimaju jer vodim normalan život daleko od toga što ti zamišljala u svoj glavi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 30 sep 2021, 16:52

Kaj se sekirate,,,,
Ok neki krive trenera, to i mogu razumjeti ali malo sta bi bilo koji drugi trener mogao promjeniti...barem ne ove sezone. I sad ni jedan kvalitetan trener ne bi dosao u ovu BArcelonu sa ovakvim igrackim kadrom, mozda da iduce sezone kad budes mogao dovesti 2-3 pojacanja...
Vidim neki smjenjuju Lamportu vec, pa cekaj malo lik nije i odigrao prvi potez do kraja, jos ovdje puno igraca treba da ode i stvaranje novog tima sa pogotovo ovakvim mladim igracima ce trajati godinama,,,,
Nije toliko velik problem sto su otisli Messi i Grizman, problem je sto nam je 75% napadaca ozljedjeno....

primjer:

startni napad:
Fati (ozlijedjen godinu dana)
Memphis (OK)
Dembele (ozlijedjen pola godine)

zamjena napad:
Aguero (ozlijedjen pola godine),
Coutinho (ozlijedjen godinu dana)
Braithwaite (ozlijedjen pola godine)
De Jong (OK)

Znaci od 7 napadaca samo 2 od njih su zdravi, znaci jedva mozes formaciju sastaviti a da ne pricam o izmjenama...
Tek za nekih mjesec dana mozemo ocekivati Coutinha i Fatia u punoj snazi... Jos kad se oporave Aguero i Dembele imat ce vise opcija...

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 30 sep 2021, 17:33

Čitam neki pišu, kako FCB ne može sa ovim igračima ništa postići, nemamo igrače, itd.......
Ne treba ići daleko u prošlost. Chelsea sa Lampard-om i Chelsea sa Tuchel-om. Isti igrači, a rezultati kao nebo i zemlja.
Ja sam pristalica, kad je dobro pohvali, kad ne valja kritiziraj. Ovo sad ne valja ništa. RK mora ići, ovo sve je noćna mora.
Sa ovim igračima je proveo 2 pripremna ciklusa i nije uočio katastrofalnu fizičku pripremu i nikakve muskulature, gdje se igrači FCB
odbijaju od igrača, ali baš svih ekipa. Izuzetak Mingueza i Araujo. Nevjerovatno. To se pravim treningom i teretanom da popraviti.
Benfica sinoć bukvalno pretukla duel igrom Barcelonu. Sudac je dozvolio igračima Benfice bezobraznu igru, ovi gledali snimke
utakmica La Lige. U Španiji se protiv Barcelone može komotno igrati prljavo, bezobrazno i grubo sa milion malih nekažnjenih faulova.
Benfica sinoć probala, vidjeli sudija dozvolio, ali ono što mene brine je već 4 sezona nikakve fizičke spreme igrači FCB nemaju.
Prva dva gola su pala bukvalno iz dva šuta na gol. Onu ATS glupost i stativu ne računam, jer to protiv jakih i pametnih ekipa nije moguće.
Udarac Otamendija iz daljine uz prije navedene situacije je sve što je Benfica sinoć napravila.
I nije mi to problem. Igra FCB je problem. Igrali smo sa 2 igrača manje (LDJ i SR). Zašto je to tako? Nemamo trenera koji zna reći
igračima šta moraju igrati u svakom momentu utakmice. Protiv Levantea je stajao neko drugi pored linije i to se vidjelo.
Na svakoj utakmici je poslije promjena raspad sistema, za nepovjerovati. Počinje utakmicu bez 2 najbolja igrača protiv Levantea.
Bez Mingueze i Gavija. Tri nazad da, ali sa FDJ na liberu, inače 4 nazad ( 2 stopera + 2 beka).
Mene niko ne može ubijediti da je roster FCB loš. 6 reprezentativaca Španije, jedan bivši, 4 prvotimca sa zadnjeg EP, ušli u polufinale, izgubili na penale.
Njemački br. 2 golman. 2 francuska reprezentativca, jedan bivši. 3 nizozemska reprezentativca. Reprezentativac Urugvaja+Argentine+SAD+3 mlada reprezentativca Španije+reprezentativac Brazila, Danske. I svi oni više-manje dobro igraju za svoje reprezentacije, pa nije vrag, da ne znaju u klubu.
Problem sa fizičkom spremom počeo još kod Valverdea, iz sezone u sezonu su padali, protivnici sve duže i duže počeli držati loptu, mada, nešto što sam i prije napisao, da ćemo uspjehe po Valverdeom iz blata praviti. Stvar je pogoršana kod Setiena, a kulminirala kod RK uz dodatak, da ovaj nekad odličan igrač očito nije za trenera. Čovjek jednostavno ne zna. Lani kad sam vidio malu naznaku, da je RK uočio problem, vrlo brzo se iskazalo da nije. Da ne govorim o psihološkoj provaliji u kojoj je FCB od utakmice iz prošle sezone sa Granadom, kad su trebali preuzeti 1-o mjesto na tabeli. Radili 20 kola na tome i kad su došli pred cilj, pali u provaliju protiv suparnika koji nije pošteno udario na gol i prešao centar.
Samo jedan mali primjer. Sinoć nakon ulaska Gavija, RK ga stavi na lijevu stranu igrališta a Pedrija prešalta desno. Zašto pobogu?
Pa Gavi protiv Levantea upravo na desnoj strani odigrao odlično, a za Pedrija se zna, da kod Enriquea najbolje partije pruža polulijevo i lijevo.
Za Minguezu sam već napisao. Jedinog igrača koji je i moćan i žustar u duelu i brz (uz Arauja) RK ostavi na klupi. Da ne govorim o postavci odbrane na povratne lopte, kad igrači jednostavno ne prate, da li su pogrešno savjetovani za netačnim zadaćama, nevjerovatno.
Šta igra LDJ, šta će nam on u igri? Rezerva Sevilje, ne razumijem. Kad Fatija ne možeš zbog trenutne nespremnosti za cijelu utakmicu koristiti od početka, počni sa 541 ili 4411 ili 451, a ne sa LDJ. Čovjek je nekorisniji od MB. On ne zna ništa . Koji duel glavom je dobio? Nijedan. Koji dribling je napravio? Nijedan. Koliko golova? 0. Promašio zicer na 1 0 za Benficu. Bila bi to druga priča, da je tad izjednačeno. Neko dodavanje? Ništa.
A ko je tog čovjeka stavio u ekipu?
Pa RK. Protiv Levantea odigramo 442, a RK 3 dana poslije promijeni taktiku. Ne mjenjaj ekipu koja dobiva. Barem taktiku ne mjenjaj.
Mora RK otići i odnijeti sa sobom ovu negativnu energiju gubitnika. Nema druge. Sve drugo je nastavak agonije.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 sep 2021, 17:46

Šta mislite da li ima šanse za Rangnicka ? Iako sam uvjeren da je Bob novi trener ali eto neko mišljenje o Ralfu ?
Brko iz druge galaksije!

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 30 sep 2021, 18:31

emir18 je napisao/la:
30 sep 2021, 16:51
salkan je napisao/la:
30 sep 2021, 16:41
emir18 je napisao/la:

Koji bolan pola igrača.
Hakim i Llorente vrijede sada ko suho zlato.
Dani Carvajal najbolji RB zadnji 5-6 godina.
A Fede i Casemiro su igrači koje skoro pa možeš nazvati domaćim igračima jer su počeli u Castilli.

Kakvu školu moj prika, ja sam školu završio sad će skoro decenija...a crijeva me zanimaju jer vodim normalan život daleko od toga što ti zamišljala u svoj glavi.
Ja zamišljala u svoj glavi da ti otišla sa ovog pdf i nekom drugom probala prosipat havdiku.
Ali hvala na savjetima, izmedju redova desifrujemo iskrenu i cistu ljubav
Džeri Drejk

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 30 sep 2021, 18:34

1921boy je napisao/la:
30 sep 2021, 17:46
Šta mislite da li ima šanse za Rangnicka ? Iako sam uvjeren da je Bob novi trener ali eto neko mišljenje o Ralfu ?
Nema. Rangnick će želiti da vodi čitav sportski segment, a Laporta to neće vjerovatno dozovliti, jer ima Cruyffa, Planesa, Alemanya.. A i Nijemci su čudni po tom pitanju izbora i mijenjanja klubova, sumanjam da on želi napustiti svoj novi projekat nakon samo par mjeseci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 sep 2021, 19:00

Toni Juanmarti tvrdi da je Gallardo odbio Laportu. Xavi, Bob i Pirlo su potvrdili da žele biti treneri Barcelone, slijede novi pregovori !
Brko iz druge galaksije!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 sep 2021, 19:57

FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:
30 sep 2021, 16:52

Vidim neki smjenjuju Lamportu vec, pa cekaj malo lik nije i odigrao prvi potez do kraja, jos ovdje puno igraca treba da ode i stvaranje novog tima sa pogotovo ovakvim mladim igracima ce trajati godinama,,,,
Iskljucivo zbog Laporte i njegovog neznanja, njegove pasivnosti da otjera holandsko smeće sa klupe - Barcelona ce igrati u nižerazrednom takmičenju, u Europa ligi :oops: ako to tebi nije poniženje za ovaj klub, onda ne znam šta jest.
Pogledaj malo tabelu i bodovno stanje, 0 bodova, 0 dati golova, 6 primljenih :oops:
To se nije desilo ni pod vodstvom onog bandita Bartomeua. Sve ove godine unazad 20 godina se igrala Liga prvaka, prolazile grupe,... dođe Laporta, Barca ode u EL :oops: ako i to uspije.

Koji potez da povuce ? pa nije fudbal šah...nema se šta povlaciti, što je povlacio, povlacio je...sad u po sezone da povlaci poteze, kad su svi treneri zauzeti...imao je citavo ljeto da povlaci poteze, tad se trebalo povlaciti, a ne sad.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 sep 2021, 20:08

Ma i na ljeto ne bi imao neki izbor, jedino da je prevario nekog pa ga doveo prije nego sto se riješio Messija i Greizmana. :mrgreen:
U ovako jadnu ekipu možeš nekog privoliti samo dobrim parama a ljetos ih nije imao nikako, sada ima 4 miliona za novog trenera. Za te pare realno je da dovede Pirla. Znači možeš slobodno otpisati i Martineza.
Don't hate what you don't understand.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 30 sep 2021, 20:11

Kako covijek na staru slavu i lazima preko noci baci u zaborav Fonta koji je bio jedno vrijeme svima glavni favorit za predsjednika. Ja nevijerujem da Laporta uopste kakav plan, nego sve radi nesto spontano, a na kraju ce ispasti katastrofalno. I nije mu dosta ovoga sarlatana, vec opet razmisljaju kako ce postaviti novog na klupu. Xavi je neiskusan, a Pirlo sama krema trenerska :crazy:
Daj nekog iz B tima nek vodi do kraja sezone, ovoga tjeraj pa cak i kad bi sami igraci se birali :mrgreen:
⚽FK Garaže⚽

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 30 sep 2021, 20:14

Ilaix je bolji igrač od Gavija, Enrique opasno favorizuje Katalonce. Jel opet pozvao šarlatana Garciu?

Real Madrid je vazda imao bolju školu od Barcelone.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 sep 2021, 20:19

xaviesta je napisao/la:
30 sep 2021, 20:08
Ma i na ljeto ne bi imao neki izbor, jedino da je prevario nekog pa ga doveo prije nego sto se riješio Messija i Greizmana. :mrgreen:
U ovako jadnu ekipu možeš nekog privoliti samo dobrim parama a ljetos ih nije imao nikako, sada ima 4 miliona za novog trenera. Za te pare realno je da dovede Pirla. Znači možeš slobodno otpisati i Martineza.
Ma nije on ni mako qrcem da dovede nekoga :mrgreen: o tome je rijec.
Vjerovao ublehašu Koemanu, kao nadoci ce, on ce to dobro izhendlati, pa evo vidimo kako mu ide.
Onda ponudi klupu Jordi Krojfu :o dakle, Xavi po njemu još nije spreman, još je zelen, treba prvo da se kali u B timu, ali je zato yebeni Jordi Krojf spreman da preuzme Barcu :tokralju: grob te ne yebo, takve stvari ni Barti nisu padale na pamet.

Sreca pa Jordi odbi :lol: pa zna i on da bi tamo zalutao.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 sep 2021, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 sep 2021, 20:19

FCB1986 je napisao/la:
30 sep 2021, 20:11
Kako covijek na staru slavu i lazima preko noci baci u zaborav Fonta koji je bio jedno vrijeme svima glavni favorit za predsjednika. Ja nevijerujem da Laporta uopste kakav plan, nego sve radi nesto spontano, a na kraju ce ispasti katastrofalno. I nije mu dosta ovoga sarlatana, vec opet razmisljaju kako ce postaviti novog na klupu. Xavi je neiskusan, a Pirlo sama krema trenerska :crazy:
Daj nekog iz B tima nek vodi do kraja sezone, ovoga tjeraj pa cak i kad bi sami igraci se birali :mrgreen:
Najveća misterija su katalonci, Laportu otjerali **** motkom, jedva živu glavu izvlačio sa stadiona. Prođe nekoliko godina, sve zaborave.
Mada je i onaj Font tupav, čitavo vrijeme pričao o Xaviju a ni njegovu podršku nije imao.
Don't hate what you don't understand.

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 30 sep 2021, 20:23

let3 je napisao/la:
30 sep 2021, 19:57
30 sep 2021, 16:52

Iskljucivo zbog Laporte i njegovog neznanja, njegove pasivnosti da otjera holandsko smeće sa klupe - Barcelona ce igrati u nižerazrednom takmičenju, u Europa ligi :oops: ako to tebi nije poniženje za ovaj klub, onda ne znam šta jest.
Pogledaj malo tabelu i bodovno stanje, 0 bodova, 0 dati golova, 6 primljenih :oops:
To se nije desilo ni pod vodstvom onog bandita Bartomeua. Sve ove godine unazad 20 godina se igrala Liga prvaka, prolazile grupe,... dođe Laporta, Barca ode u EL :oops: ako i to uspije.

Koji potez da povuce ? pa nije fudbal šah...nema se šta povlaciti, što je povlacio, povlacio je...sad u po sezone da povlaci poteze, kad su svi treneri zauzeti...imao je citavo ljeto da povlaci poteze, tad se trebalo povlaciti, a ne sad.
Ako mislis da zbog Laporte Barcelona ima 0 bodova a ne zbog Bartomeu onda razmisli opet ili pitaj nekog drugog, Ova danasnje Barcelona je rezultat Bartomeuovog rada, Laportovu Barcelonu necemo vidjeti ni iduce godine nego tek mozda za dvije godine,
Previse je bitnijeg sranja bilo za rijesiti nego smjenivati trenera u sezoni gdje znamo da necemo imati nikakav rezultat... Pobogu Messija nisu mogli zadrzati i zamjenili ga De Jongom i ti mislis da bi bilji trener mogao nesto bolje izvuci,,, nisam za Kumana ali moje misljenje da u ovom trenutku niti jedan trener puno toga nebi mogao poboljsati

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 sep 2021, 20:27

Napokon :tokralju: :tokralju:
Ronald Koeman naredne sedmice više neće biti trener Barcelone.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 sep 2021, 20:27

30 sep 2021, 20:23

Ako mislis da zbog Laporte Barcelona ima 0 bodova a ne zbog Bartomeu onda razmisli opet ili pitaj nekog drugog, Ova danasnje Barcelona je rezultat Bartomeuovog rada, Laportovu Barcelonu necemo vidjeti ni iduce godine nego tek mozda za dvije godine,
Previse je bitnijeg sranja bilo za rijesiti nego smjenivati trenera u sezoni gdje znamo da necemo imati nikakav rezultat... Pobogu Messija nisu mogli zadrzati i zamjenili ga De Jongom i ti mislis da bi bilji trener mogao nesto bolje izvuci,,, nisam za Kumana ali moje misljenje da u ovom trenutku niti jedan trener puno toga nebi mogao poboljsati
Pa Laporta je dobio izbore na raznim obecanjima, između ostalog da ce zadržati Messija.
Zar ne ?

I šta bi ? ode Messi uplakan, a ovaj dobi finu izvlakušu u slucaju neuspjeha...moci ce reci, jbg otišao nam Messi.

Ne kažem da ga je mogao zadržati, ali što je javno obecavao nešto što ne može ispuniti - da ce ga zadržati. To Font nije radio...tako se dobijaju izbori, cisti populizam.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.