Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
Po svemu dosad vidjenom lahko bi mogao doc kec u Posusju. Sudija da se osveti, savez ce ga ispratit. Posusju da malo vrate i pomognu nakon sto su ih realno pokrali proslu. Na kraju dodaj da Velezu na naplatu dolazi lose poslozena ekipa i neozbiljna igra oko u21 igraca ..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
zasad 5 ili 6 sudija dobija smajli jer ne odgovaraju svojim sudijskim kvalitetima smatra objektivna publika.dodajmo tu i peljtu koji je takodje popljuvan i kleli su ga.postavlja se pitanje koga zapravo zeli objektivna publika?
-
- Kontakt:
Bas suprotno imam mišljenje. Prije da ce se iskupljivat za greske protiv Borcafeniksptica je napisao/la: ↑30 sep 2021, 23:17Po svemu dosad vidjenom lahko bi mogao doc kec u Posusju. Sudija da se osveti, savez ce ga ispratit. Posusju da malo vrate i pomognu nakon sto su ih realno pokrali proslu. Na kraju dodaj da Velezu na naplatu dolazi lose poslozena ekipa i neozbiljna igra oko u21 igraca ..
Dobar jutar, jesul istupili?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
ma kakav nema to obraza najvece p.l.a.c.i.p.i.c.k.e samo nesto kmece zale se neka majorizacija a evropu su uredno igrali i uzeli pare od nje tad im je vico dobar.a da ne govorimo o scenama iz planete majmuna na velez borac.najgori sljam
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Hoće li ovi iz auta platiti kaznu za pokušaj polukružnog u tunelu nakon što su shvatili da su se udaljili od policijske pratnje ?
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Novo jutro al tu sve isto...Velez glavna i udarna tema.
Hm..isto ko u Spaniji ili bilo gdje...niko ne pise ni tamo o Granadama..Vicenzama i drugim nebitnim klubovima.
Hm..isto ko u Spaniji ili bilo gdje...niko ne pise ni tamo o Granadama..Vicenzama i drugim nebitnim klubovima.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
velez i njegovi navijaci su kao iz nekog tamo rijalitia neka zadruga farma a oni svi kao da ih je zmaj od sipova pravio pocevsi od vrhovnog poglavara semse.svi im se smiju kakvi su to paori i seljacine a oni i dalje misle da im neko nesto zavidi i da su bitan faktor.u zoni ispadanja sa ekipom polovnjaka hahahhahaha
Novi mis je rodjenVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 08:55velez i njegovi navijaci su kao iz nekog tamo rijalitia neka zadruga farma a oni svi kao da ih je zmaj od sipova pravio pocevsi od vrhovnog poglavara semse.svi im se smiju kakvi su to paori i seljacine a oni i dalje misle da im neko nesto zavidi i da su bitan faktor.u zoni ispadanja sa ekipom polovnjaka hahahhahaha
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Shategabri
- Kontakt:
Ni kaVa se ne može popiti bez Veleža

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nek im pomogne,a oni nek svako kolo pale i napadaju sudije i ostale koga stignu pa kad hasicu dosadi da placa kazne sto ove seljacine naprave,zabranice im i da postoje i navijaju jednako kako im je zabranio da pale baklje.He he
" "!
1926
1926
Rekoh li ja merhaba

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- Shategabri
- Kontakt:
Bog ti pomogo sinkomostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 09:27Rekoh li ja merhaba![]()

Koševo Zapad
Svaka cast za Velez! Trn u oku laznih velikana i protivnika Bosne i Hercegovine. To znaci da valja 100% 

Puna podrska Velezu i Rodjenim ! A ovi nasi bosnjaci izdajnici pusik*rci i prodane duse neka se zapitaju
Slijedi teška borba za opstanak Slobodi iz Mostara
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
-
- Kontakt:
Nije da ih branim ili nesto posebno volim. Ali zadnji koji im imaju za to nesto reci ste vi. Pa vi kako ste krenuli pred izbore cete skupljat glasace za odredjene ljude i vodit ih da glasaju.
O suradnji s murijom ne zelim.
Pogledaj u svoju avliju prije neko komentarises drugog.