Vrabac?

Pokušavam se prisjetiti odakle rivalitet između vas i zeničana i nema šanse da se sjetim jer nikada nije bilo nekih napetosti. Najvjerovatnije je kompleks manjeg prema većem
Jesi glup, isto kao da gledas razliku izmedju Tottenhema i Norwicha
Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
niko brate samo sam se vratio s prisilnog odmora pa reko da vidim jeste jos ugrozeni ili se stanje popravilo.koga biste izabrali da vam sudi utakmice da se vas pita?jedan sudija jednu polusezonu drugi drugu?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:21niko brate samo sam se vratio s prisilnog odmora pa reko da vidim jeste jos ugrozeni ili se stanje popravilo.koga biste izabrali da vam sudi utakmice da se vas pita?jedan sudija jednu polusezonu drugi drugu?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
Bujrum uporedit i vitrine. Dobro si rekao da je velez totenhem: 1 trofej u 100 godina.
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
ma necu brate ja da odlucujem pa da i meni auto palite ebes to.necu da se zamjeram.nego ajmo po redu pa mozda zajedno izaberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:27Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudi![]()
Ostaje jedino Fadil NovalicVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:39ma necu brate ja da odlucujem pa da i meni auto palite ebes to.necu da se zamjeram.nego ajmo po redu pa mozda zajedno izaberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:27Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudi![]()
Grbic-cetnik treba ga ubiti
maric-majmuncina treba ga ubiti
Sivac-lopovcina treba ga ubit
Topalovic-musliman al prodani treba mu zapalit auto i ebat zenu a auto je vec zapaljeno
Sehovic-lopov
Njegomirovic -lopovski cetnik
Jelic-samo smajli je dovoljan
Peljto-kretencina majmunska nesposobna ne znam ko mu dade da sudi Ls
Gigovic-ubiti
ko nam je ostao?mora bar jedan da ostane ziv da odsudi velezu da bude zadovoljan i ne place
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.