bolje nemoj odgovarati svaki put kad odgovoris svojim retardiranim provincijskim humorom jedna panda umreBalorda je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:38Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO![]()
Dobro si, kontam evo još jedan nepismeni indijanac kojem neću odgovarati na gluparije, kada ono već postojeći nepismeni indijanac kojem ne odgovaram na gluparije.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Al bez zezanja sad pitam najozbiljnije ima li IJEDAN sudija bh lige da bi navijaci veleza , pardon seoskog Reala, bili zadovoljni da im sudi?bilo koji?
Mogu li biti Bosnjak iako ne volim Velež? Pitam radi posla i stranke?
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Možeš biti član ugašene navijačke grupe i ne voliti Velež. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
🔹
-
- Kontakt:
Pusteni su na slobodu, cuvaj sebe i svoje auto.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
-
- Kontakt:
uhapsiti semsudina kao nalogodavca i finansijera.monstrum kvari omladinu i onda na kraju budu ko ovi pokvareni forumasiPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
-
- Kontakt:
Sad je na sudstvu da odradi svoj dio posla i ekstreme zatvori na duze vremensko razdoblje. Za ovakve obicaje s Bliskog istoka ovdje nema mjesta.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:36Pusteni su na slobodu, cuvaj sebe i svoje auto.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
🔹
-
- Kontakt:
Morat cu te razocarat sudstvom koje te tvoje ekstreme nece zatvorit. U to ces se uvjerit u narednim danima, slobodni kao pticicePatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:48Sad je na sudstvu da odradi svoj dio posla i ekstreme zatvori na duze vremensko razdoblje. Za ovakve obicaje s Bliskog istoka ovdje nema mjesta.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:36Pusteni su na slobodu, cuvaj sebe i svoje auto.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.

- Tristan
- Kontakt:
Onaj iz Domanovica propjevao, odmah odao sve drugove.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ovi idioti nikako da skontaju da svaki atak na Velež kao simbol Bosne i Hercegovine na jugu jedine nam domovine rađa još jednu novu , još jaču, stameniju generaciju Veležovaca punih prkosa , ponosa i snage da se suprostave svakom onom ko udara na našu svetinju jer za nas u Hercegovini je Velež uz Stari Most najjači i najreprezentativniji simbol Bosne i Hercegovine !
Garantujem životom da su moj sinovi od kojih najstariji ima 14 godina , do onog najmladjeg od 7 godina 10x veći fanatici za Veležom od mene u njihovim godinama , a ja sam zapamtio početke RA !
Izbacili ste nas na livadu , ukrali stadion, pehare bacili u smeće, a mi smo odgovorili tako sto smo napravili novI stadion i dvadeset pet godina poslije 130 kilometara od Mostara obojili Grbavicu u crveno u jednoj večeri u kojoj smo srusili za nase okvire, ogromni AEK.
Velež , Mostar i BIH su vječni , koliko god vam to paralo oči dušmani i plaćenici ...koliko god puta se natjerate na njega ,toliko ćete puta dobit po nosu !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !!!
Garantujem životom da su moj sinovi od kojih najstariji ima 14 godina , do onog najmladjeg od 7 godina 10x veći fanatici za Veležom od mene u njihovim godinama , a ja sam zapamtio početke RA !
Izbacili ste nas na livadu , ukrali stadion, pehare bacili u smeće, a mi smo odgovorili tako sto smo napravili novI stadion i dvadeset pet godina poslije 130 kilometara od Mostara obojili Grbavicu u crveno u jednoj večeri u kojoj smo srusili za nase okvire, ogromni AEK.
Velež , Mostar i BIH su vječni , koliko god vam to paralo oči dušmani i plaćenici ...koliko god puta se natjerate na njega ,toliko ćete puta dobit po nosu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
sve vi znateTristan je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:03Onaj iz Domanovica propjevao, odmah odao sve drugove.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kako misliš ĆE SE UPALITI?
Pa on je upaljen non stop, ko Sabrija.
Pa on je upaljen non stop, ko Sabrija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:07Ovi idioti nikako da skontaju da svaki atak na Velež kao simbol Bosne i Hercegovine na jugu jedine nam domovine rađa još jednu novu , još jaču, stameniju generaciju Veležovaca punih prkosa , ponosa i snage da se suprostave svakom onom ko udara na našu svetinju jer za nas u Hercegovini je Velež uz Stari Most najjači i najreprezentativniji simbol Bosne i Hercegovine !

nego de mi ti vatreni fanatiku reci koji vam sudija odgovara da ga pokusamo srediti sa vicom?ima li ijedan da moze proci da sudi VELIKOM velezu
-
- Kontakt:
Uzdrmati javnost jhhahahahahahhahahahahhahahahahahahahha KAKO JE TEKTONCIkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:07sve vi znateTristan je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:03Onaj iz Domanovica propjevao, odmah odao sve drugove.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
- Beduin
- Kontakt:
Treba ih uhapsiti i suditi im kao i onim teroristima iz Sirokog sto su.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Shategabri
- Kontakt: