font je davno govorio da nema plan i ovo je samo jedna od mnogih potvrda togalet3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 21:11Frajer je došao u Martu na ćelo Barce i trebalo mu je 7 mjeseci da otkrije i skonta kako žuti levat trenira ekipuVíctor Navarro (španski novinar): "Laporta je otkrio da tim trenira otprilike četiri sata manje svake nedelje u odnosu na druge evropske klubove. On je vrlo uznemiren zbog toga i sada je otvorio poziciju direktora visokih performansi, koji bi taj problem trebao rešiti."sedam mjeseci ! i sad se ganjaju neki direktori visokih performansi
![]()
Majke mi, ovom cirkusu nikad kraja.
7mj mu je trebalo i da finalizira kljucne ljude oko sebe
istina, dogovorio si smanjenje placa nekim igracima, al to je font najavio kao prioritet, a laportina glavna stavka je bila ostanak messija, poslo mu za rukom i to
a za treniranje ekipe i to, ne znam sta je tu trebao istrazivati, pogledas koliko treniraju prva 2 tjedna posla, usporedi s drugim klubovima i imas i dokaze zasto igraci barcelone izgledaju inferiorno u odnosu na apsolutnu svaku drugu ekipu liga petice u fizickom aspektu
puno je toga trulo u klubu i puno ce vremena trebati da se to rijesi, al laporta nije imao pojma gdje dolazi i sta ga ceka i definitivno se nije priredio, a ovo sto s radi s koemanom, nek mu je bog na pomoci
rangnick se spominjao samo kao interim opcija, a ja iskreno ne vidim ragnicka ni u kakvoj ulozi u klubu, pogotovo ne kao nekog jadnog interim trenera, pogotovo kad su mu rusi sada dali vrecu para da preuzme razvoj Lokomotiva iz Moskve.
Zasto napustiti takvu poziciju za neku pisljivu u Barci, sorry al takva pozicija se napusta samo ako ti se ponudi bolja pozicija.
Uostalom rangnick koliko ja znam, nije spominjao zelju da se vrati treniranju, tako da mislim da je to jedna od onih glasina jos pred izbore kad su govorili da se laporta lozi na svabe