Chicago Bulls

lbj06miami
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la lbj06miami » 24 jan 2011, 17:54

alfarouqaminu je napisao/la:Kraljica James,najveci kandidat za MVP-a u WNBA! :lol: :lol:
hajmo se sada svi smijati ovom izuzetno intelektualnom mladicu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aa1
Kontakt:

Post Postao/la aa1 » 24 jan 2011, 18:51

Što se nešto dimi oko Rose-a

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2011, 19:08

kad sam ja reko jos davno da ti je Rose bio geng beng :)...ovdje ipak ne vidis jeli dimi bas to na sta mislis, a vjeruj mi da dimi za svakim kosarkasem :)...ovo je ono dok je isao u srednju skolu slika i zavrsio je srednju skolu koja je bila najgora moguca skola u Ilinoisu...oni su samo tamo imali vrijedan pomena kosarkaski tim i nista vise :)....danas ti je Rose drugaci naravno i taj zivot iz dijetinstva je iza njega, kao i vjerovatno vecini sportista danas .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 19:11

SaltCityAttack je napisao/la:kad sam ja reko jos davno da ti je Rose bio geng beng :)...ovdje ipak ne vidis jeli dimi bas to na sta mislis, a vjeruj mi da dimi za svakim kosarkasem :)...ovo je ono dok je isao u srednju skolu slika i zavrsio je srednju skolu koja je bila najgora moguca skola u Ilinoisu...oni su samo tamo imali vrijedan pomena kosarkaski tim i nista vise :)....danas ti je Rose drugaci naravno i taj zivot iz dijetinstva je iza njega, kao i vjerovatno vecini sportista danas .
ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 jan 2011, 19:25

SaltCityAttack je napisao/la:joj strucnjaka sa foruma majko draga :)... rose nije medju 5 strijelaca isistenta ali je u svakoj kategoriji medju najboljim :)....covjek nije odlucio utakmicu kada pa kako samo de mi recite?... covjek u svakoj utkamici postize u zadnjem periodu 10-15 poena kada ekipi najvise treba kako to ne svatite... evo ove zadnje utkamice gdje smo se patili covjek uzme loptu i postigne zadnjih 10p i donese pobjedu ekipi normalno...jeli to mora biti trica u zadnjim sekundama?... nismo ni imali puno utkamica da se desio taj slucaj izuzev protiv Bobcatsa kuci,pa onda ona slobodna bacanja i td....Dovoljno je pogledat onaj video od neku nac sa NBA TV i vidjeti sta ljudi misle o Rosu... eto jesu li oni glupi a vi pametni?....vi pratite NBA preko TV, a oni je prate uzivo i jos vise bave se tim statistickim podatcima... dajte molim vas pa dosadni ste vise sa tim...Rose nije i niti ce biti MVP, ali on je kandidat i bice tu do kraja sezone i pokazao je mnogo vise od mnogih, a to sto vi necete priznati boli nas taki....

Dema de ziv bio ne spominji i ne pisi vise sa njima o Rosu ignorisi svaki njihov ba komentar ebe se mene sta oni pisu jeli on dobar ili nije i ko ga je ustvari bolji.... meni i tebi je dobar, jer nam je ekipu doveo do 30 pobjeda i to u ekipi koja jos nije kompletna tokom citave sezone...meni tebi i ostalim navijacima je dovoljno sto za nas igra kao MVP i ebe me se sto nece biti MVP i reko sam da nam ne ide u prilog i da bude, jer ako bude ovako blizu toga, on ce se potruditi slijedece sezone da bude jos bolji.
Ma ja ipak vise vjerujem strucnjacima s ESPN i NBA o tome ko ce bit MVP,isto tako vise vjerujem Barkley,Kobe,Phil i ostali cak vise cijenim misljenje Jamesa.Wade itd.

MVP nece bit iz Miamia da budu imali po 40 poena,to sam citao na vise mjesta od strucnjaka s NBA i ESPN,posebno je nece dat Jamesu koji i sam tvrdi i zagovara da je dobije Wade,znaci ak bude Miami onda Wade prvi izbor.

Spursi su najvise zasluzili MVP iz svoje ekipe ali njima kao zamjeraju sto su bili zdravi i nisu imali problema pa svi igraju manje minuta.

Howard,Rose,Dirk ostali su u tom izboru,Kobe podize formu ali po meni nije na toj razini.
Paul bi trebao bit u izboru visoko ali nije zasto pitajte te koji prate i ocjenjuju igrace.

Salt mene je Rose pozitivno iznenadio i uopste Bullsi ocekivao sam da budu dobri ali ovoliko nisam.

Uskoro bi mogli imat najbolju odbranu i skok,tj cim se vrati Noah ,mnogi predvidjaju da ce kad se kompletiraju Bullsi u Martu,biti jos bolji i ocekuju ih s boljim igrama cak neki tvrde da mogu do konferencijskog finala,ja mislim da jos ne mogu ali vidjecemo.

Rose je jedini NBA igrac s preko 24 poena i 8 asista.To oce li on bit MVP nije mi bitno koliko uspjeh ekipe,meni je bitno i drago to sto je on u toj konkurenciji i kad nauci se lopovlucima NBA lige,pritisku na sudije,motivaciji suigraca,jos bolje citanje odbrana,iznudjivanje faulova onda ce tek bit opasan,procitah jedan tekst gdje jedan NBA znalac kaze da bi Rose trebao vise ic na ulaz da iznudi vise faulova umjesto da kaze on suta trice,eto i ti koji ni jednom ne pogledaju utakmicu ga komentarisu,nek pogledaju bar 10 utakmica pa ocjenjuju bilo kojeg igraca.

aa1
Kontakt:

Post Postao/la aa1 » 24 jan 2011, 19:31

alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
Za ove sam poprilicno siguran da nisu:
Nowitzki,Nash,Gasol,M.Gasol,Fernandez,Calderon,Ming,Vujačić,Dragić,Udrih,,Bargnani,Belinelli,Gallinari,Ilglauskas,Kleiza,Songaila,Kofus,Fesenko,Scola,Ginobili,Mbah A Moute,Tim Duncan...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 jan 2011, 19:35

aa1 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
Nowitzki,Nash,Gasol,M.Gasol,Fernandez,Calderon,Ming,Vujačić,Dragić,Udrih,,Bargnani,Belinelli,Gallinari,Ilglauskas,Kleiza,Songaila,Kofus,Fesenko,Scola,Ginobili,Mbah A Moute,Tim Duncan...
sve samo europljani pa mislis da nisu imas li kakav dokaz,ko da si prove sve vrijeme s njima ,mnogi i nisu ali kakve to sad veze ima s bilo cim molim te de mi reci

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 19:40

aa1 je napisao/la:
da im nisi mozda kum, jer vidim bas im poznajes pozadine privatnih zivota :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2011, 19:54

aa1 je napisao/la:

jesil bas siguran da nisu?...daj nemoj majketi samo zato sto su b bijelci oni ne puse ahaha...sta je to lose i da puse travu ba?,,,pa vazno je da nisu na dopinzima i da ne koriste druge stvari koje im unistavaju zivot, a sto travu neko pusi ebo to

Ja ti kazem sto se tice Rosa kakvu je skolu zavrsio bogami mene ne iznenadjuje nista :)...da znas gdje je zivio i kakva je to skola bila nebi se ni cudio ovoj slci, z akoju ja znam ima 3-4 godine
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 jan 2011, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aa1
Kontakt:

Post Postao/la aa1 » 24 jan 2011, 19:57

SaltCityAttack je napisao/la:
jesil bas siguran da nisu?...daj nemoj majketi samo zato sto su b bijelci oni ne puse ahaha...sta je to lose i da puse travu ba?,,,pa vazno je da nisu na dopinzima i da ne koriste druge stvari koje im unistavaju zivot, a sto travu neko pusi ebo to
ma pusti to, ja sam to nako bezveze poredo internacionalne igrace ;)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 19:58

SaltCityAttack je napisao/la:
aa1 je napisao/la:

ma siguran je da ne puse,kum im je... :lol: :lol: :lol: :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2011, 20:01

ma da vidis samo kakva je eria gdje je Rose zivio i pogotov skola ...ja prepostavljam da je bio geng beng, ali znam da kazu, kako je bio lud skroz :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 20:03

SaltCityAttack je napisao/la:ma da vidis samo kakva je eria gdje je Rose zivio i pogotov skola ...ja prepostavljam da je bio geng beng, ali znam da kazu, kako je bio lud skroz :)
kakav u skoli takav na terenu :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 jan 2011, 20:04

Sportista bilo koji nebi trebao da ima veze s bilo cim sto nije zdravo za tijelo i inace dobro,trava,tuce,alkohol,prostitucija,silovanja,pistolji a doping da ne spominjem ma bilo sta jer su uzor djeci,medjutim i oni pogrijese i to svi rade ali treba cijenit kad ljudi skontaju gresku i u potpunosti se posvete sportu,a ne da propadnu kao npr Kemp i mnogi drugi.

A inace ako ista od ovog ima pri sebi ili nece postic puni potencijal ili nece uopste postic ono sto zeli,neki su tako propali neki ko mladici sam probali i izvukli se na vrijeme,a s obzirom iz kakvih sredina znaju doc u NBA oni su i dosta dobri.

Kazu od Amare citava skoro porodica u zatvoru,ako sam dobro cuo,ili ova situacija s Jamesom kad ga mati onako osramoti a ima ih u NBA ocevi im dileri,majke prostitutke tako da je on do NBA lige morao svasta proc.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2011, 20:07

ma kakvi Rose vise nije takav ba...on je batalioo sve i preselio se cak otisao iz one mahale gdje je zivio ranije...sada samo trenira igra i to je to...mislim cisto sumnjam da jos uvjek ne pusi travu, ali eto ko zna mozda i ne pusi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 jan 2011, 20:09

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Rose vise nije takav ba...on je batalioo sve i preselio se cak otisao iz one mahale gdje je zivio ranije...sada samo trenira igra i to je to...mislim cisto sumnjam da jos uvjek ne pusi travu, ali eto ko zna mozda i ne pusi :)
ma kakvi pa vidis kako igra ,kazu da trenira ko lud pa cijelo ljeto je treniraio nije se zabavljao,da sad ista radi od tog nebi bio ovoliko dobar

salt sta mislis kad ce wizardsi dobit prvu u gostima 0-20 do sad

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 20:10

dema je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Rose vise nije takav ba...on je batalioo sve i preselio se cak otisao iz one mahale gdje je zivio ranije...sada samo trenira igra i to je to...mislim cisto sumnjam da jos uvjek ne pusi travu, ali eto ko zna mozda i ne pusi :)
ma kakvi pa vidis kako igra ,kazu da trenira ko lud pa cijelo ljeto je treniraio nije se zabavljao,da sad ista radi od tog nebi bio ovoliko dobar

salt sta mislis kad ce wizardsi dobit prvu u gostima 0-20 do sad
znam,kada wall odigra na triple double nivou :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2011, 20:29

ja nisam ni imao pojma do sada da Washington nije dobio ni jednu na gostovanju :shock: ...samo dobise ljudi bostona i to Wall slomi Ronda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2011, 21:13

SaltCityAttack je napisao/la:ja nisam ni imao pojma do sada da Washington nije dobio ni jednu na gostovanju :shock: ...samo dobise ljudi bostona i to Wall slomi Ronda :)
Al vas @Paja pati samo tražite dlaku u jajetu jbt :roll: :twisted: :lol: :mrgreen: :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 21:20

LBJ MVP je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ja nisam ni imao pojma do sada da Washington nije dobio ni jednu na gostovanju :shock: ...samo dobise ljudi bostona i to Wall slomi Ronda :)
Al vas @Paja pati samo tražite dlaku u jajetu jbt :roll: :twisted: :lol: :mrgreen: :|
ajde to ali likovi se bas napale,ovaj ih bocne i ode a ovi se ubise od svadje...znas kako kazu ZAVADI PA VLADAJ :lol:

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.