hajmo se sada svi smijati ovom izuzetno intelektualnom mladicu!!!!alfarouqaminu je napisao/la:Kraljica James,najveci kandidat za MVP-a u WNBA!![]()

hajmo se sada svi smijati ovom izuzetno intelektualnom mladicu!!!!alfarouqaminu je napisao/la:Kraljica James,najveci kandidat za MVP-a u WNBA!![]()
ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?SaltCityAttack je napisao/la:kad sam ja reko jos davno da ti je Rose bio geng beng...ovdje ipak ne vidis jeli dimi bas to na sta mislis, a vjeruj mi da dimi za svakim kosarkasem
...ovo je ono dok je isao u srednju skolu slika i zavrsio je srednju skolu koja je bila najgora moguca skola u Ilinoisu...oni su samo tamo imali vrijedan pomena kosarkaski tim i nista vise
....danas ti je Rose drugaci naravno i taj zivot iz dijetinstva je iza njega, kao i vjerovatno vecini sportista danas .
Ma ja ipak vise vjerujem strucnjacima s ESPN i NBA o tome ko ce bit MVP,isto tako vise vjerujem Barkley,Kobe,Phil i ostali cak vise cijenim misljenje Jamesa.Wade itd.SaltCityAttack je napisao/la:joj strucnjaka sa foruma majko draga... rose nije medju 5 strijelaca isistenta ali je u svakoj kategoriji medju najboljim
....covjek nije odlucio utakmicu kada pa kako samo de mi recite?... covjek u svakoj utkamici postize u zadnjem periodu 10-15 poena kada ekipi najvise treba kako to ne svatite... evo ove zadnje utkamice gdje smo se patili covjek uzme loptu i postigne zadnjih 10p i donese pobjedu ekipi normalno...jeli to mora biti trica u zadnjim sekundama?... nismo ni imali puno utkamica da se desio taj slucaj izuzev protiv Bobcatsa kuci,pa onda ona slobodna bacanja i td....Dovoljno je pogledat onaj video od neku nac sa NBA TV i vidjeti sta ljudi misle o Rosu... eto jesu li oni glupi a vi pametni?....vi pratite NBA preko TV, a oni je prate uzivo i jos vise bave se tim statistickim podatcima... dajte molim vas pa dosadni ste vise sa tim...Rose nije i niti ce biti MVP, ali on je kandidat i bice tu do kraja sezone i pokazao je mnogo vise od mnogih, a to sto vi necete priznati boli nas taki....
Dema de ziv bio ne spominji i ne pisi vise sa njima o Rosu ignorisi svaki njihov ba komentar ebe se mene sta oni pisu jeli on dobar ili nije i ko ga je ustvari bolji.... meni i tebi je dobar, jer nam je ekipu doveo do 30 pobjeda i to u ekipi koja jos nije kompletna tokom citave sezone...meni tebi i ostalim navijacima je dovoljno sto za nas igra kao MVP i ebe me se sto nece biti MVP i reko sam da nam ne ide u prilog i da bude, jer ako bude ovako blizu toga, on ce se potruditi slijedece sezone da bude jos bolji.
Za ove sam poprilicno siguran da nisu:alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
sve samo europljani pa mislis da nisu imas li kakav dokaz,ko da si prove sve vrijeme s njima ,mnogi i nisu ali kakve to sad veze ima s bilo cim molim te de mi reciaa1 je napisao/la:Za ove sam poprilicno siguran da nisu:alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
Nowitzki,Nash,Gasol,M.Gasol,Fernandez,Calderon,Ming,Vujačić,Dragić,Udrih,,Bargnani,Belinelli,Gallinari,Ilglauskas,Kleiza,Songaila,Kofus,Fesenko,Scola,Ginobili,Mbah A Moute,Tim Duncan...
da im nisi mozda kum, jer vidim bas im poznajes pozadine privatnih zivotaaa1 je napisao/la:Za ove sam poprilicno siguran da nisu:alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
Nowitzki,Nash,Gasol,M.Gasol,Fernandez,Calderon,Ming,Vujačić,Dragić,Udrih,,Bargnani,Belinelli,Gallinari,Ilglauskas,Kleiza,Songaila,Kofus,Fesenko,Scola,Ginobili,Mbah A Moute,Tim Duncan...
aa1 je napisao/la:Za ove sam poprilicno siguran da nisu:alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
ma pusti to, ja sam to nako bezveze poredo internacionalne igraceSaltCityAttack je napisao/la:
jesil bas siguran da nisu?...daj nemoj majketi samo zato sto su b bijelci oni ne puse ahaha...sta je to lose i da puse travu ba?,,,pa vazno je da nisu na dopinzima i da ne koriste druge stvari koje im unistavaju zivot, a sto travu neko pusi ebo to
ma siguran je da ne puse,kum im je...SaltCityAttack je napisao/la:aa1 je napisao/la:Za ove sam poprilicno siguran da nisu:alfarouqaminu je napisao/la: ma pusti ga salt, bas bih voleo da mi nabroji kosarkase kojima nije dimilo u detinjstvu?
jesil bas siguran da nisu?...daj nemoj majketi samo zato sto su b bijelci oni ne puse ahaha...sta je to lose i da puse travu ba?,,,pa vazno je da nisu na dopinzima i da ne koriste druge stvari koje im unistavaju zivot, a sto travu neko pusi ebo to
kakav u skoli takav na terenuSaltCityAttack je napisao/la:ma da vidis samo kakva je eria gdje je Rose zivio i pogotov skola ...ja prepostavljam da je bio geng beng, ali znam da kazu, kako je bio lud skroz
ma kakvi pa vidis kako igra ,kazu da trenira ko lud pa cijelo ljeto je treniraio nije se zabavljao,da sad ista radi od tog nebi bio ovoliko dobarSaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Rose vise nije takav ba...on je batalioo sve i preselio se cak otisao iz one mahale gdje je zivio ranije...sada samo trenira igra i to je to...mislim cisto sumnjam da jos uvjek ne pusi travu, ali eto ko zna mozda i ne pusi
znam,kada wall odigra na triple double nivoudema je napisao/la:ma kakvi pa vidis kako igra ,kazu da trenira ko lud pa cijelo ljeto je treniraio nije se zabavljao,da sad ista radi od tog nebi bio ovoliko dobarSaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Rose vise nije takav ba...on je batalioo sve i preselio se cak otisao iz one mahale gdje je zivio ranije...sada samo trenira igra i to je to...mislim cisto sumnjam da jos uvjek ne pusi travu, ali eto ko zna mozda i ne pusi
salt sta mislis kad ce wizardsi dobit prvu u gostima 0-20 do sad
Al vas @Paja pati samo tražite dlaku u jajetu jbtSaltCityAttack je napisao/la:ja nisam ni imao pojma do sada da Washington nije dobio ni jednu na gostovanju...samo dobise ljudi bostona i to Wall slomi Ronda
ajde to ali likovi se bas napale,ovaj ih bocne i ode a ovi se ubise od svadje...znas kako kazu ZAVADI PA VLADAJLBJ MVP je napisao/la:Al vas @Paja pati samo tražite dlaku u jajetu jbtSaltCityAttack je napisao/la:ja nisam ni imao pojma do sada da Washington nije dobio ni jednu na gostovanju...samo dobise ljudi bostona i to Wall slomi Ronda
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.