Ma ja ba, tako pisu ponekad i navijaci Brightona kad im se omakne pa pobjede nekog iz vrha ili igraju nerijeseno...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:57Volimo mi te prevelike, samo nekako čine se mali pred nama. Slave otkinuti bod. Ne znam lijepo je igrati sa velikim a oni te se plaše.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:45Ma pusti podrinjac Sarajevo, prevelik je to klub za vas...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:35
Nemam oraha u džepu pa mogu svakom od njih da odgovorim ali ja fin način. Naravno duga je sezona pred nama, ima još jedna s njima za koju se nadam da će biti na Koševu pa da ih ponovo tamo pobjedimo. Tako je slađe. Husref će naučiti iz grešaka pa valjda taj put bez milosti napuni do vrha.
Nego,jesi li mi poselamio @antisisoja,prenesi mu da mi je duzan cevape,zbog onog selama od ranije ja zavrsih u Banovicima![]()
![]()
Nisam ga poselamio, nema ga. Il je još u Banovićima ili su mu isključili internet, pardon komsiji mu pa nema od koga da se grebeili me možda traži
![]()
![]()

Vala si to pogrijesio, on se ne grebe od komse za internet,on ima svu opremu,obecao je da ce tebe locirati,pa ti sad malo vodi racuna sta pises...