Najjaci su mi likovi koji donose zakljucke nakon jedne tekme ili recimo nakon 20min kad igrac odigra prvi put,odmah kazu nema od njega nista.
Recimo za Tonalija je pola ovdje govorilo da je promasaj,a sad svi stavljaju ovaj smajli kad napisu Tonali
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Najjaci su mi likovi koji donose zakljucke nakon jedne tekme ili recimo nakon 20min kad igrac odigra prvi put,odmah kazu nema od njega nista.
Mislim da su Diaz i Leao prerasli U21, prošli ciklus im je bio zadnji.rope11 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 23:40I Tonali pozvan u A selekciju nakon što je Tomori sredio Pessinu.![]()
Ovo me raduje i iz razloga što vjerovatno neće puno igrati, a tamo su ga u mladoj reprezentaciji cijedili svaku utakmicu po 90 minuta. Dobiti će bar malo predaha.
Ne znam kakva je situacija sa Diazom i Leom, vjerovatno su i oni dobili pozive za U21, a najradije bih da nisu.
Dobro , ali Balo Toure ima već 24 godine brate, ne vjerujem da će on biti vau za Milan mozda neki nivo Rodrigueza. Ovo dosad sto je odigrao je baš loše.
35M je bilo previše. Ali nisam nikad govorio da dijete nema talenat. Mene je više iznenadio njegov mentalitet. Jer je trpio žestoke kritike, nosio ogroman pritisak. Ali je šutio i radio, rezultati su vidljivi. Najvažnije od svega, voli Milan! Isto važi za Calabriu.rope11 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:40Ti Romagnoli šuti, ti si prvi pričao kako je precjenjen.
Da ne bude da se ograđujem od toga, isto sam mislio i ja na osnovu sezona u Bresciji i prve sezone u Milanu. Zato mi je i nevjerovatan ovaj preokret kod njega, da se od onakvog kilavog Tonalija u roku od par mjeseci dobio maltene wc veznjak, a skoro da ništa nije nagovještavalo da će doći do ovoga.
Isto se i po Leu seruckalo bar 90% vremena (i kad treba i kad ne treba, uvijek je bio dežurni krivac za sve), pa je i on fino začepio usta svim kritičarima. Ali molim lijepo da se zapiše u tekicu da sam jedan od rijetkih ovdje koji ga nije kudio.![]()
Lekcija za sve nas da se niko nikad ne smije unaprijed otpisati, a pogotovo ne mladi igrači. I ja sam griješio i nije mi problem to priznati.
Kod mene je odnedavno, doduse malo je to uredjeno
Pa nisam ni tvrdio da si mislio da nema talenta, već da je precjenjen. Što sam uostalom i ja mislio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:52
35M je bilo previše. Ali nisam nikad govorio da dijete nema talenat. Mene je više iznenadio njegov mentalitet. Jer je trpio žestoke kritike, nosio ogroman pritisak. Ali je šutio i radio, rezultati su vidljivi. Najvažnije od svega, voli Milan! Isto važi za Calabriu.
Hajd budite posteni pa priznajte da sam ja od prvog dana tvrdio da imamo WC igraca u njemurope11 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:28Pa nisam ni tvrdio da si mislio da nema talenta, već da je precjenjen. Što sam uostalom i ja mislio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:52
35M je bilo previše. Ali nisam nikad govorio da dijete nema talenat. Mene je više iznenadio njegov mentalitet. Jer je trpio žestoke kritike, nosio ogroman pritisak. Ali je šutio i radio, rezultati su vidljivi. Najvažnije od svega, voli Milan! Isto važi za Calabriu.
Reputaciju talenta je uvijek imao, to niko nije mogao osporiti, samo je izgledao zabrinjavajuće prosječno prošle sezone, pa i u Bresciji godinu prije. Za Lea se bar odmah moglo vidjeti da zna fudbala i da posjeduje strašan potencijal dok mi je Tonali bio diskutabilan, pogotovo jer mi je u nekim momentima djelovao toliko tromo i sporo (i kretnjom i reakcijama) što je samoubistvo za moderni fudbal. Ali baš zato je i nevjerovatna ova transformacija, kao da su dva različita igrača u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.