Premijer liga BiH - aktuelno

CroCop
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2021, 17:03

Pijacari su tražili da osudimo, kako su rekli, pokušaj ubojstva pod BB kad je ubacen kamen.

Pripisat cemo to huliganizmu :kafa:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2021, 17:16

Kako je prošlo kolo sudija Bilbija osakatio Želju sa kartonima :puke: đubre bezobrazno.
Ionako smo tanki ko bašlija, još nam izbaci za danas Juričića, Vrhovca i Blaževića :evil:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2021, 17:23

let3 je napisao/la:
04 okt 2021, 17:16
Kako je prošlo kolo sudija Bilbija osakatio Želju sa kartonima :puke: đubre bezobrazno.
Ionako smo tanki ko bašlija, još nam izbaci za danas Juričića, Vrhovca i Blaževića :evil:
Ma slucajno :kafa:

FSB

Post Postao/la FSB » 04 okt 2021, 17:52

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 04 okt 2021, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 04 okt 2021, 17:53

Pade kvota sa 1.80 na 1.45 na Borac hhh :lolno:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 17:59

CroCop je napisao/la:
04 okt 2021, 17:03
Pijacari su tražili da osudimo, kako su rekli, pokušaj ubojstva pod BB kad je ubacen kamen.

Njonjasu kako ce bit za koji dan na pripremama u rodnom mjestu 1992 Medjunozju ?
Hoce li emocije proradit?
Hoce li se gangat?
Jesi li pripremio maramice kad suza krene?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 okt 2021, 17:59

PatriceKwedi je napisao/la:
04 okt 2021, 16:45
slusalica je napisao/la:
04 okt 2021, 16:31
Kakve seljacine jarane.
@Kwedi sve u pravu.
Jednom davno jedan veliki francuski knjizevnik rece:

"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš."

A pogledaj ovo danas, 300 godina poslije: malouman, retardiran, bolestan, uzpovac, Pavelicev ucenik, smrad, shizofrenik, pacenik, poremeceni itd., a ja njima niti jednu uvredu na osobnoj razini nisam uputio. Jedino sto sam napisao je da u normalnom drustvu moramo osuditi bilo kakav oblik ekstremizma i terorizma. Da ne bi sutra netko njihovoj zeni i djeci ubacio pet baklji u auto, pa se vadio da je samo auto izgorilo, a djeci nista nije bilo. Zalosno gdje zivimo. Mislim da bi i najoptimisticniji izgubili vjeru da ce ovdje ikad biti bolje. Primati nas vuku u europski Afganistan. Nitko ih ne moze zaustaviti.
Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 04 okt 2021, 18:03

04 okt 2021, 15:13
opalaopala je napisao/la:
04 okt 2021, 12:58
Bravo teroristo , UZpovcu . Opravdavaš ubistvo nevinog čovjeka , al zato oštećenje imovine koje si sam isprovocirao licno to ti je problem , da ga je neko htjeo ubiti , ubili bi ga odma tu , klasično oštećenje imovine . Pravdaš ubistvo navijača da je huligan , po čemu je huligan stajao je ispred stadiona , nigdje nema snimak da je on nešto uradio , E moji uzpovci nikad doći pameti i čudite se sto se u Hagu
Nazivas nekog tko je rodjen 1994. godine uzp-ovac i terorist? Pazljivo citaj, nigdje nisam opravdavao nicije ubojstvo, samo to dvoje ne moze biti u istoj ravni.
Takodjer, za razliku od mnogih ovdje, nikad nisam zapalio nicije auto, niti sam velicao takve stvari. Dakle, skroz sam promasena adresa za takve epitete. Ako te smijem na nekog uputit, to je onda ovaj cyber dzihadist koji me je navodno blokirao, a cita moje postove redovno i prijavljuje ih, mada nista protiv pravila napisao nisam.

Sve dok postoje takvi ljudi, koji uzivaju u neredu, bezvlascu, incidentima, divljanjima, paljevini i slicnim stvarima, dok takvi cine dobar dio naseg nazadnog drustva, mi se necemo maknuti s mrtve tocke.
To su metode s Bliskog istoka koje je civilizirani svijet davno prerastao. Primati kojima su i dalje zanimljivi ne bi trebali imati mjesta u njemu.

Zapalio si automobil u kojem su se nalazili suci koji su navodno tvoj klub ostetili? Ok, 40 godina prdekane.
Dosao si divljati u drugi grad, paliti i razbijati? Ok, 40 godina kazne.
Uzeo si pravdu u svoje ruke, uzeo pistolj od policajca i ubio huligana na ulici? Ok, 40 godina zatvora.

Tko ne zeli civilizirano drustvo, mrs u Jalalabad. Zvao se on Oliver, Edin ili Radivoj.
Huligani su trash, a pitari imaju metode, bliskoistocne, cak je to politika platila, zrtvovala majmune

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2021, 18:06

mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 17:59
CroCop je napisao/la:
04 okt 2021, 17:03

Njonjasu kako ce bit za koji dan na pripremama u rodnom mjestu 1992 Medjunozju ?
Hoce li emocije proradit?
Hoce li se gangat?
Jesi li pripremio maramice kad suza krene?
Cudio bi se da imas neki smislen odgovor

Pozdrav za Bafo naselje
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 04 okt 2021, 18:10

Osttribine je napisao/la:
slusalica je napisao/la:
04 okt 2021, 16:31
Kakve seljacine jarane.
@Kwedi sve u pravu.

"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš."

A pogledaj ovo danas, 300 godina poslije: malouman, retardiran, bolestan, uzpovac, Pavelicev ucenik, smrad, shizofrenik, pacenik, poremeceni itd., a ja njima niti jednu uvredu na osobnoj razini nisam uputio. Jedino sto sam napisao je da u normalnom drustvu moramo osuditi bilo kakav oblik ekstremizma i terorizma. Da ne bi sutra netko njihovoj zeni i djeci ubacio pet baklji u auto, pa se vadio da je samo auto izgorilo, a djeci nista nije bilo. Zalosno gdje zivimo. Mislim da bi i najoptimisticniji izgubili vjeru da ce ovdje ikad biti bolje. Primati nas vuku u europski Afganistan. Nitko ih ne moze zaustaviti.
Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.
Kad bi ti sutra zeni i djeci u auto netko ubacio par baklji, za tebe bi to bilo samo unistavanje imovine?

Huligani su na povratku u Sarajevo docekani kao heroji koji su se vratili iz rata. Tih dana ulicari i klosari su bili junaci, sve se pretvorilo u nacionalizam epskih razmjera.
🔹

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 04 okt 2021, 18:12

Cuj komentatora, 8.000 gledaoca ?? Hahahahhahah

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 18:13

CroCop je napisao/la:
04 okt 2021, 18:06

Pozdrav za Bafo naselje
O knjizevnice nisam te prepoznao.
Moze li autogram?

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 04 okt 2021, 18:15

Sudija već u 11. Minuti počeo šiljiti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 okt 2021, 18:16

LeonProfessional je napisao/la:
04 okt 2021, 18:15
Sto bi rekao avenija, sta hocete, imali ste deset minuta posteog sudjenja sto niste nista napravili ?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2021, 18:17

mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 18:13
CroCop je napisao/la:
04 okt 2021, 18:06

Pozdrav za Bafo naselje
O knjizevnice nisam te prepoznao.
Moze li autogram?
Moze, javi se kad budes u Mostaru

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 18:20

X
Taj mucki provokator je davno zasluzio trajni ban najperfidnijim mogucim relativiziranjem ubistva Vedrana Puljica.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 18:23

CroCop je napisao/la:
04 okt 2021, 18:17
]

Moze, javi se kad budes u Mostaru
Jel u onom Antinom gdje ne znaju gdje Stari Most?

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 18:24

04 okt 2021, 18:10

Kad bi ti sutra zeni i djeci u auto netko ubacio par baklji, za tebe bi to bilo samo unistavanje imovine?

Huligani su na povratku u Sarajevo docekani kao heroji koji su se vratili iz rata. Tih dana ulicari i klosari su bili junaci, sve se pretvorilo u nacionalizam epskih razmjera.
Kad ti sutra neko ženu i djecu ubije onda se javi . Sto bi neko nečijoj ženi i djeci ubacio baklju u auto , stalno iskrivljavaš sliku al to je izgleda tvoj stil .
Dabogda tebe tvoji oplakali kao sto su Vedranovi Vedrana .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 04 okt 2021, 18:25

killafrommanilla je napisao/la:
04 okt 2021, 18:16
LeonProfessional je napisao/la:
04 okt 2021, 18:15
Sto bi rekao avenija, sta hocete, imali ste deset minuta posteog sudjenja sto niste nista napravili ?
Nek mu ona bude najveca. Evo do sada je OK, ne dao Bog da smo im zabili ovu neku kontru. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hordas1990, Mostarska i 34 gosta.