Pripisat cemo to huliganizmu

Njonjasu kako ce bit za koji dan na pripremama u rodnom mjestu 1992 Medjunozju ?
Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 16:45Jednom davno jedan veliki francuski knjizevnik rece:
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš."
A pogledaj ovo danas, 300 godina poslije: malouman, retardiran, bolestan, uzpovac, Pavelicev ucenik, smrad, shizofrenik, pacenik, poremeceni itd., a ja njima niti jednu uvredu na osobnoj razini nisam uputio. Jedino sto sam napisao je da u normalnom drustvu moramo osuditi bilo kakav oblik ekstremizma i terorizma. Da ne bi sutra netko njihovoj zeni i djeci ubacio pet baklji u auto, pa se vadio da je samo auto izgorilo, a djeci nista nije bilo. Zalosno gdje zivimo. Mislim da bi i najoptimisticniji izgubili vjeru da ce ovdje ikad biti bolje. Primati nas vuku u europski Afganistan. Nitko ih ne moze zaustaviti.
Huligani su trash, a pitari imaju metode, bliskoistocne, cak je to politika platila, zrtvovala majmunePatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 15:13Nazivas nekog tko je rodjen 1994. godine uzp-ovac i terorist? Pazljivo citaj, nigdje nisam opravdavao nicije ubojstvo, samo to dvoje ne moze biti u istoj ravni.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:58Bravo teroristo , UZpovcu . Opravdavaš ubistvo nevinog čovjeka , al zato oštećenje imovine koje si sam isprovocirao licno to ti je problem , da ga je neko htjeo ubiti , ubili bi ga odma tu , klasično oštećenje imovine . Pravdaš ubistvo navijača da je huligan , po čemu je huligan stajao je ispred stadiona , nigdje nema snimak da je on nešto uradio , E moji uzpovci nikad doći pameti i čudite se sto se u Hagu
Takodjer, za razliku od mnogih ovdje, nikad nisam zapalio nicije auto, niti sam velicao takve stvari. Dakle, skroz sam promasena adresa za takve epitete. Ako te smijem na nekog uputit, to je onda ovaj cyber dzihadist koji me je navodno blokirao, a cita moje postove redovno i prijavljuje ih, mada nista protiv pravila napisao nisam.
Sve dok postoje takvi ljudi, koji uzivaju u neredu, bezvlascu, incidentima, divljanjima, paljevini i slicnim stvarima, dok takvi cine dobar dio naseg nazadnog drustva, mi se necemo maknuti s mrtve tocke.
To su metode s Bliskog istoka koje je civilizirani svijet davno prerastao. Primati kojima su i dalje zanimljivi ne bi trebali imati mjesta u njemu.
Zapalio si automobil u kojem su se nalazili suci koji su navodno tvoj klub ostetili? Ok, 40 godina prdekane.
Dosao si divljati u drugi grad, paliti i razbijati? Ok, 40 godina kazne.
Uzeo si pravdu u svoje ruke, uzeo pistolj od policajca i ubio huligana na ulici? Ok, 40 godina zatvora.
Tko ne zeli civilizirano drustvo, mrs u Jalalabad. Zvao se on Oliver, Edin ili Radivoj.
Cudio bi se da imas neki smislen odgovor
Kad bi ti sutra zeni i djeci u auto netko ubacio par baklji, za tebe bi to bilo samo unistavanje imovine?Osttribine je napisao/la: ↑04 okt 2021, 17:59Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 16:45Jednom davno jedan veliki francuski knjizevnik rece:
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš."
A pogledaj ovo danas, 300 godina poslije: malouman, retardiran, bolestan, uzpovac, Pavelicev ucenik, smrad, shizofrenik, pacenik, poremeceni itd., a ja njima niti jednu uvredu na osobnoj razini nisam uputio. Jedino sto sam napisao je da u normalnom drustvu moramo osuditi bilo kakav oblik ekstremizma i terorizma. Da ne bi sutra netko njihovoj zeni i djeci ubacio pet baklji u auto, pa se vadio da je samo auto izgorilo, a djeci nista nije bilo. Zalosno gdje zivimo. Mislim da bi i najoptimisticniji izgubili vjeru da ce ovdje ikad biti bolje. Primati nas vuku u europski Afganistan. Nitko ih ne moze zaustaviti.
O knjizevnice nisam te prepoznao.
Sto bi rekao avenija, sta hocete, imali ste deset minuta posteog sudjenja sto niste nista napravili ?
Moze, javi se kad budes u Mostaru
XOsttribine je napisao/la: ↑04 okt 2021, 17:59
Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.
Jel u onom Antinom gdje ne znaju gdje Stari Most?
Kad ti sutra neko ženu i djecu ubije onda se javi . Sto bi neko nečijoj ženi i djeci ubacio baklju u auto , stalno iskrivljavaš sliku al to je izgleda tvoj stil .PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:10Kad bi ti sutra zeni i djeci u auto netko ubacio par baklji, za tebe bi to bilo samo unistavanje imovine?Osttribine je napisao/la: ↑04 okt 2021, 17:59Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 16:45
Jednom davno jedan veliki francuski knjizevnik rece:
Huligani su na povratku u Sarajevo docekani kao heroji koji su se vratili iz rata. Tih dana ulicari i klosari su bili junaci, sve se pretvorilo u nacionalizam epskih razmjera.
Nek mu ona bude najveca. Evo do sada je OK, ne dao Bog da smo im zabili ovu neku kontru.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:16Sto bi rekao avenija, sta hocete, imali ste deset minuta posteog sudjenja sto niste nista napravili ?