Jesi li nasao komentare koje sam mijenjao ili brisao, ili sad se samo fatas na neke rane komentate koji su malo smiješni, djetinjasti?Juventinisimo je napisao/la: ↑02 okt 2021, 23:48Ja se inace sa ovim ne bavim ali vidim da ti neces prekinuti, "forumski" navijac Juventusa...pa na brzinu, nije bilo potrebe puno pretrazivati..Italia je napisao/la: ↑01 okt 2021, 18:28Pronadjes post koji sam editovao, brisao ili sta god, ja nakon 12 godina odlazim sa forumaJuventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:45Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim....![]()
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...
Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera...![]()
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos...![]()
Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
Ne pronadjes li, obratno.
Jel smijes i jel jos uvijek stojis pri tom stavu.
Za ovo posljednje. Kada si dio neke zajednice, valjda moras znati ljude, njihovo ponasanje, stavove. A ne lupati ko maksim po diviziji, samo da bi nesto napisao. Bolan ti najvecem "kontrasu" ove teme pises da mijenja postove. Dok sam ja ovdje vodio bitke oko Giovinco/Marchisio, Diego, Beppe/Conte, Allegri, Berna, Ronaldo tebe nije ni bilo na forumu.![]()
daffy
Pridružen/a: 21 jun 2010, 22:362010 - 16 = 1994 godiste...danas imas punih 27 godina.Postao/la Italia » 10 jul 2010, 12:43
sad bi ja mogao razgovarati sa tobom i prepirati se, ali zasto? zasto sa budalom pricati.. napisao sam post, pa izbrisao.. tebi je vjerovatno Mančester Junajted? jel tako?
4 jezika meni nista ne znaci, jer sa 16 godina znam engleski odlicno pricati, njemacki tu i tamo.. tako da cu ja do 20-e imati i vise od 4 jezika
Meni nije trebalo puno da neke stvari pronadjem, tako i tvoje ponasanje..da ne spamam dzaba, neka ljudi nadju daffy i dansnji ti nick...pod daffyjem si krenuo "zestoko", samo cu izdvojiti nesto malo:Da ne bude kakve zabune, daffy je ukinut 20 juna 2010 a 21 juna 2010 izrodio se Italija. Pogledati Football identity..da ne kaze da lazem..![]()
Ovo je tvoj rijecnik u prvih 5 postova sto si napisao...za jednog petnaestogodisnjaka u to vrijeme, zadivljujuce...danas ti 27, a pomakao se nisi.
pa legendo moja citav zivot pratim Juve i sve znam o Juventusu.. <- iz spoilera...sa 15 godina...![]()
O "djeci" si poceo isto sa petnaest...dok su te bubuljice, od pucanja, budile nocu...![]()
Ima toga jos, ko voli neka izvoli...
Pa da zavrsimo...sto se tice foruma, ja se registrovao prije oba tvoja nicka....nidje veze, al' eto..
Vidim neke forumaske "bitke"![]()
spominjes.. i to punih12 godina...golemo...
aferim, od tada i postoji Juve, jer ko vise napise, taj je i veci Juventino...
![]()
Pa zar ne pises uptavo TI, kako "djeca" prate Juventus poslije farsopolija?? A ti 2006 imao punih 12 godina..ni bobuljice ti nisu izlazile...![]()
Ja sam se "zaljubio" u Juventus davne 1985, kao djecacic, gledao finale protiv Liverpoola..samo radi crno-bijelih dresova..bio ja Partizanovac, i toga se ne stidim..vidio sam da si u proslom postu spominjao TRI tackice(mada si i ti sa oba nicka upotrebljavao tackice, ali iz nekog razloga moje ti zapale za oko, nesto bi da kazes) i kako bi se dalo jos svasta pisati...ja nekako kontam da ti sa time asociras da sam srbin(mozda sam u krivu)...nisam srbin, Bosnjak, musliman sam...ni toga se nikada nisam stidio...da mi je Jugoslavija bila superiska u odnosu na ove raspale drzave i da sam bio jugosloven, ni toga se ne stidim...nicega se ne stidim..jednostavno, nemam potrebu da se stidim..![]()
Cinjenice:
Dok sam ja gledao Trapov Juve, ti nisi bio ni u planu, dok sam gledao Lippijev Juve, ti si vjerovatno bio na flasici..da ne kazem nesto drugo..a mozda jos ne?? Ti znas najbolje.
O vremenima prije, ne mogu pricati, malo se sjecam i prve CL titule(1985), jer bio sam malo mladji nego ti kad si se registrovao 2009, pa kontaj..
Znam da ti pratis Juve cijeli zivot, a to ti je punih 27 godina, mozda i prije nego si se rodio, i da o eri Trapa i Lippija znas vise i od mene...
Sa tobom sam zavrsio na ovu temu do daljnjeg...ako budes opet pocinjao raspravu na bazi da je neko "glup", pisacemo se..iznesi svoje stavove bez da nekoga omalozavas...
PS. izvinjavam se moderatorima na off topicu, ali kad neko trazi, treba mu ispuniti zelju...hvala.
I sta znaci to sto si ti na radio stanici dozivio 75-u godinu. Pa vratimo se u 2009, kada ni tad nismo imali dobre uslove, informacije, streamove, pa opet smo imali oskudne informacije. Kamoli u prošlom stoljecu kada je najvece poznavanje fudbala bilo nabrojati prvih 11, nemas pojma ni kako izgledaju
Dobar pokusaj, al jako mi je zao sto nisi uspio pronaći neke obrisane, izmijenjene kometare. Ne znam koja budala u zivotu moras biti da takvo nesto pomislis, kamoli radis haha.
Nisam znao da "raspravljam" sa nekim ko je davno prebacio zrele godine. Sada barem razumijem takve stavove i ta razmisljanja.