Naljutio se zbog poziva Zubanoviću

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Samomrznja je cudo... nazalost tu ove generacije koje su se kao licnosti kompletirale pred sam rat najvise prednjace... I tako su djecu odgojili...najvise samomrznje ima medzu ovim rruralnim vjernicima koji kad odu u dijasporu djecu odgajaju da se zene I udaju za turke I arape jer muskimanskije je tako... zatim ove jugobalijske generacije koje nisu dosle Tobe I nece nikad nazalost... po onom sto ssm licno vidio sto su veci vjernici tu su manje bosnjaci ...bavarian_bk je napisao/la: ↑05 okt 2021, 22:36Na stranu to što nas je Alijagić iskoristio(ako je) ali zaista je ovo jedan fenomen kod Bošnjaka.
Počevši od Alijagića, čiji je otac iz Bihaća, pa preko Halilovića(Alen, Dino) čiji je otac iz Klokotnice, nastupao za reprezentaciju BiH, dalje do Kulenovića (Sandro i Tin) čiji je otac Almin također iz Bihaća i nastupao za reprezentaciju BiH, a sigurno ima još primjera koji mi ne naumpadaju. Fascinantno mi je to kako su odgojena ta djeca, da nemaju truna osjećaja za domovinu i svoje porijeklo.
Da li se ti očevi stide svog porijekla ili ih je **** toliko zaslijepila, to je za razmatranja![]()
Standardno i ocekivano od dijasporca kojeg takodje dijasporci uzdignu kao da je Messi ! Pisaj ih
Kakva glupost, pa evo svi ovi fudbalski primjeri su ti upravo primjeri gdje očevi odustaju od svog identiteta u korist nekog drugog, u konkretnim slučajevima nemuslimanskog. Vidiš i po imenima neutralnim, Denis, Sandro, Alen, Dino itd. Nije nama ni Turska ni Arabija uzela nijednog reprezentativca na taj način.gruezi je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:12Samomrznja je cudo... nazalost tu ove generacije koje su se kao licnosti kompletirale pred sam rat najvise prednjace... I tako su djecu odgojili...najvise samomrznje ima medzu ovim rruralnim vjernicima koji kad odu u dijasporu djecu odgajaju da se zene I udaju za turke I arape jer muskimanskije je tako... zatim ove jugobalijske generacije koje nisu dosle Tobe I nece nikad nazalost... po onom sto ssm licno vidio sto su veci vjernici tu su manje bosnjaci ...bavarian_bk je napisao/la: ↑05 okt 2021, 22:36Na stranu to što nas je Alijagić iskoristio(ako je) ali zaista je ovo jedan fenomen kod Bošnjaka.
Počevši od Alijagića, čiji je otac iz Bihaća, pa preko Halilovića(Alen, Dino) čiji je otac iz Klokotnice, nastupao za reprezentaciju BiH, dalje do Kulenovića (Sandro i Tin) čiji je otac Almin također iz Bihaća i nastupao za reprezentaciju BiH, a sigurno ima još primjera koji mi ne naumpadaju. Fascinantno mi je to kako su odgojena ta djeca, da nemaju truna osjećaja za domovinu i svoje porijeklo.
Da li se ti očevi stide svog porijekla ili ih je **** toliko zaslijepila, to je za razmatranja![]()
A imaš i one iz mjesanog braka kojima otac da ima Becir i opet nece da igrajuizdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 okt 2021, 00:02Kakva glupost, pa evo svi ovi fudbalski primjeri su ti upravo primjeri gdje očevi odustaju od svog identiteta u korist nekog drugog, u konkretnim slučajevima nemuslimanskog. Vidiš i po imenima neutralnim, Denis, Sandro, Alen, Dino itd. Nije nama ni Turska ni Arabija uzela nijednog reprezentativca na taj način.gruezi je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:12Samomrznja je cudo... nazalost tu ove generacije koje su se kao licnosti kompletirale pred sam rat najvise prednjace... I tako su djecu odgojili...najvise samomrznje ima medzu ovim rruralnim vjernicima koji kad odu u dijasporu djecu odgajaju da se zene I udaju za turke I arape jer muskimanskije je tako... zatim ove jugobalijske generacije koje nisu dosle Tobe I nece nikad nazalost... po onom sto ssm licno vidio sto su veci vjernici tu su manje bosnjaci ...bavarian_bk je napisao/la: ↑05 okt 2021, 22:36Na stranu to što nas je Alijagić iskoristio(ako je) ali zaista je ovo jedan fenomen kod Bošnjaka.
Bolest je i i 30 godina bh džehenema.
Jel ti to tetka zavrnula pipu u zadnji par godina pa ne donosi eure kao nekada? Pu yebemu misa.. Bice bolje.
Zašto?