U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Oni koji psuju Alijagiću istovremeno hvale Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Zar ima razlike između ove dvije situacije?
Alijagiću sretno, svako bira svoj put. Nadam se da ćeš plakati u utakmicama protiv BiH, ne zbog patriotizma nego zbog rezultata. To je sve.
Alijagiću sretno, svako bira svoj put. Nadam se da ćeš plakati u utakmicama protiv BiH, ne zbog patriotizma nego zbog rezultata. To je sve.
Bravo, njih sam zaboravio skroz. Jos bolji primjer.theKuPuS je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:11Oni koji psuju Alijagiću istovremeno hvale Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Zar ima razlike između ove dvije situacije?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Momak je igrao za nase omladinske selekcije.Kaunas je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:09Kakvi likovi pisu na ovom forumu to nije moguce. Momak prosao sve njihove omladinske selekcije, tamo mu familija, drustvo, djevojka, odrastanje, ma sve i on na kraju bude ispljuvan jer ne izabere BiH u koju dodje jednom godisnje.
Zamisljam situaciju sa Dzekom da je izabrao da promjeni drzavljanstvo i zaigra za Cesku, ovi isti bi njemu yebavali sve jer je odabrao njihovu A selekciju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mislim opcenito na sve.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:18Momak je igrao za nase omladinske selekcije.Kaunas je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:09Kakvi likovi pisu na ovom forumu to nije moguce. Momak prosao sve njihove omladinske selekcije, tamo mu familija, drustvo, djevojka, odrastanje, ma sve i on na kraju bude ispljuvan jer ne izabere BiH u koju dodje jednom godisnje.
Zamisljam situaciju sa Dzekom da je izabrao da promjeni drzavljanstvo i zaigra za Cesku, ovi isti bi njemu yebavali sve jer je odabrao njihovu A selekciju.
Eto primjer Ahmedhodzica
15.10.2013.
Ima. Ovaj dvojac nisu svedjani.theKuPuS je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:11Oni koji psuju Alijagiću istovremeno hvale Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Zar ima razlike između ove dvije situacije?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jok Bugari su
15.10.2013.
Moguce. Svedi sigurno nisu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Peres li ti pasos na ruke ili u masini ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I tehnicki i svakako.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ja koliko znam, čovjek ima pravo da sam bira šta je. Vi se izgleda toliko stidite vlastitog identiteta da i drugima namećete da su nešto što nisu. Anel i Denis se očito puno više osjećaju Bosancima nego Šveđanima i treba to ako ništa poštovati. Eto neko će njima govoriti šta su, znaju očito sami dovoljno dobro.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Drugo su Anel i Denis koji su odgajani u porodici koja voli svoju drzavu, i koji imaju prijatelje Bosance i generalno su okruzeni nasom kulturom u Svedskoj, tako da se nije tesko osjecati vise Bosancem nego Šveđaninom za njih.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 okt 2021, 20:52Ja koliko znam, čovjek ima pravo da sam bira šta je. Vi se izgleda toliko stidite vlastitog identiteta da i drugima namećete da su nešto što nisu. Anel i Denis se očito puno više osjećaju Bosancima nego Šveđanima i treba to ako ništa poštovati. Eto neko će njima govoriti šta su, znaju očito sami dovoljno dobro.
Ovaj momak Alijagic vjerovatno nit zna nas jezik, nit ima nase prijatelje, nit dolazi u BiH. Okruzen cesima, i na sve to mati cehinja. Ljudima vise smeta sto je on isprosio preko nase reprezentacije poziv za Cesku, nego sto je odabrao Cesku. Imas i Damira Redzica iz Mađarske, isto odlican talenat, pa ga niko nikad nije spomenuo u kontekstu repke nit sta ruzno rekao, jer je momak odmah odlucio igrati za Mađarsku. Alijagic je teski supak ispao.
FSBiH mijenja dva selektora, "padaju" li i sinovi funkcionera?
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine riješio je pitanje selektora kadetske reprezentacije.
Nermin Šabić, koji je bio bez ugovora, dobio je povjerenje "fudbalske vlade", ali su, kako saznaje Faktor, "na ledu" Slobodan Starčević i Ivica Barbarić, selektori mlade i juniorske reprezentacije BiH.
Kako tvrdi naš izvor iz bh. kuće fudbala, Izvršni odbor bi veoma brzo mogao smijeniti selektore ove dvije reprezentacije, odnosno Starčević bi mogao postati "bivši" odmah nakon oktobarskih utakmica protiv Italije (8. oktobra) i Luksemburga (12. oktobar).
Razlog? Članovi IO su nezadovoljni rezultatima, ali i stanjem u ove dvije reprezentacije.
Pitanje je da li će "pasti" i Starčevićevi pomoćnici Admir Raščić i Zoran Sofrenić, sinovi Muhidina Raščića i Milorada Sofrenića, funkcionera Saveza (članovi IO koji odlučuju o selektorima i pomoćnicima).
U fudbalskim krugovima bliskim FSBiH već se nagađa i o novim imenima na klupama juniorske i mlade reprezentacije. Kao Barbarićevi nasljednici spominju se Mario Ivanković i Mato Neretljak (ovo mjesto pripada "H" komponenti).
S druge strane, selektora U-21 reprezentacije predložit će FSRS, a Starčevića bi mogao zamjeniti Marko Maksimović, doskorašnji trener Borca, ili Vlado Jagodić, koji sjedi na klupi bijeljinskog Radnika.
Nezvanično, u maloj prednosti je Maksimović, koji je nakon odlaska iz Borca ostao u korektnim odnosima sa Vicom Zeljkovićem, predsjednikom FSBiH i doskorašnjim prvim čovjekom Banjalučana.
Sabic najgori selektor ikada koji je vodio u17. onda opet Jagodic
znaci sta god da bude dobru buducnost nemamo
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine riješio je pitanje selektora kadetske reprezentacije.
Nermin Šabić, koji je bio bez ugovora, dobio je povjerenje "fudbalske vlade", ali su, kako saznaje Faktor, "na ledu" Slobodan Starčević i Ivica Barbarić, selektori mlade i juniorske reprezentacije BiH.
Kako tvrdi naš izvor iz bh. kuće fudbala, Izvršni odbor bi veoma brzo mogao smijeniti selektore ove dvije reprezentacije, odnosno Starčević bi mogao postati "bivši" odmah nakon oktobarskih utakmica protiv Italije (8. oktobra) i Luksemburga (12. oktobar).
Razlog? Članovi IO su nezadovoljni rezultatima, ali i stanjem u ove dvije reprezentacije.
Pitanje je da li će "pasti" i Starčevićevi pomoćnici Admir Raščić i Zoran Sofrenić, sinovi Muhidina Raščića i Milorada Sofrenića, funkcionera Saveza (članovi IO koji odlučuju o selektorima i pomoćnicima).
U fudbalskim krugovima bliskim FSBiH već se nagađa i o novim imenima na klupama juniorske i mlade reprezentacije. Kao Barbarićevi nasljednici spominju se Mario Ivanković i Mato Neretljak (ovo mjesto pripada "H" komponenti).
S druge strane, selektora U-21 reprezentacije predložit će FSRS, a Starčevića bi mogao zamjeniti Marko Maksimović, doskorašnji trener Borca, ili Vlado Jagodić, koji sjedi na klupi bijeljinskog Radnika.
Nezvanično, u maloj prednosti je Maksimović, koji je nakon odlaska iz Borca ostao u korektnim odnosima sa Vicom Zeljkovićem, predsjednikom FSBiH i doskorašnjim prvim čovjekom Banjalučana.
Sabic najgori selektor ikada koji je vodio u17. onda opet Jagodic

Maksa bi fino legao za u21, samo ne znam kako ce ovi menadzeri sa njim.
Kako ovo smijeniti čovjeka prije nego što je i jednu kvalifikacionu utakmicu odradio 

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 28 mar 2022, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Maksimovic je ok samo nemoj Jagodica opet
Cuj Mato Naretljak,pa taj je odbio igrati za BiH radi hrvatske i sad treba bit selektor nasih juniora.Malo je rec bezobrazluk.
Hoce li negdje biti live utakmice U17?
-
- Kontakt:
Nikad igraca od ovog alijagica i ono sto je zabio za repku bilo je iz penala, nije vrijedan pomena po meni, a napokon da se dese prpmjene u strucnom stabu onladinskih selekcija, realno i sabica bi trebalo promijeniti covjek je taraba od ovog posla...
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz