FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
Prodana dusa 
- AmanijakzO
- Kontakt:
Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!AmanijakzO je napisao/la:Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...shkembe je napisao/la:¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!AmanijakzO je napisao/la:Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ima li neko informaciju kad radi udruzenje i ima li dukserica i ima li neko neki kontakt, eno veceras upucan Tica na dobrinji.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- AmanijakzO
- Kontakt:
Prešao u FK Sarajevo to jeste. I on je sada odradio svoj prvi trening u bordo-bjeli dres. Sad je li on hoće ostati kod njih to je do njega. A igranje u prvom timu to je nešto drugo.Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...
Zadnja izmjena: AmanijakzO, dana/u 24 jan 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubica
ko da go tamo dobije golfa
ehhe a st aej sa ovim odovicem gdje on ide ?
odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubicako da go tamo dobije golfa
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...shkembe je napisao/la:odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubicako da go tamo dobije golfa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ??
haha e svaka cast
kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
Ma to su sve "neciji talenti"tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ??haha e svaka cast
kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi![/quote]
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...[/quote]
a kakve neistine ima mnogo talenata iza kojih niko nestoji i koji su zasluzili stipendijski ugovor prije Odovica!
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...[/quote]
a kakve neistine ima mnogo talenata iza kojih niko nestoji i koji su zasluzili stipendijski ugovor prije Odovica!
Jel lazar ostaje u ekipishkembe je napisao/la:Ma to su sve "neciji talenti"tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ??haha e svaka cast
a Bajro ce biti nasa haubica na proljece!Moze pricat ko sta hoce ali trenutno najbolji napadac kojeg imamo
Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!pile87 je napisao/la:Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
epa i tu je ikrivljen poredak vrijednosti ima momaka koji sjede na klupi a bolji su od onih koji su standardni!ali dodje babo i naredi i sam znas kakva je situacija sto se junora tice bolje da neulazimo u tu raspravu!pile87 je napisao/la:Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.