FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 24 jan 2011, 21:26

slika

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 21:37

Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jan 2011, 21:44

Prodana dusa ;)

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 24 jan 2011, 22:06

shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 22:11

AmanijakzO je napisao/la:
¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jan 2011, 22:15

shkembe je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:
¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 24 jan 2011, 22:28

ima li neko informaciju kad radi udruzenje i ima li dukserica i ima li neko neki kontakt, eno veceras upucan Tica na dobrinji.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 24 jan 2011, 22:30

Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...
Prešao u FK Sarajevo to jeste. I on je sada odradio svoj prvi trening u bordo-bjeli dres. Sad je li on hoće ostati kod njih to je do njega. A igranje u prvom timu to je nešto drugo.
Zadnja izmjena: AmanijakzO, dana/u 24 jan 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 24 jan 2011, 22:38

pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubica :D ko da go tamo dobije golfa :D ehhe a st aej sa ovim odovicem gdje on ide ?

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 22:41

tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubica :D ko da go tamo dobije golfa :D ehhe a st aej sa ovim odovicem gdje on ide ?
odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2011, 22:42

shkembe je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubica :D ko da go tamo dobije golfa :D ehhe a st aej sa ovim odovicem gdje on ide ?
odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 24 jan 2011, 22:44

ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ?? :D haha e svaka cast :D kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 22:48

tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ?? :D haha e svaka cast :D kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
Ma to su sve "neciji talenti" :lol: a Bajro ce biti nasa haubica na proljece!Moze pricat ko sta hoce ali trenutno najbolji napadac kojeg imamo

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 22:51

odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi![/quote]
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...[/quote]
a kakve neistine ima mnogo talenata iza kojih niko nestoji i koji su zasluzili stipendijski ugovor prije Odovica!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jan 2011, 22:56

shkembe je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ?? :D haha e svaka cast :D kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
Ma to su sve "neciji talenti" :lol: a Bajro ce biti nasa haubica na proljece!Moze pricat ko sta hoce ali trenutno najbolji napadac kojeg imamo
Jel lazar ostaje u ekipi

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2011, 22:57

shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 22:58

pile87 je napisao/la:
shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?
recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2011, 23:02

shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 jan 2011, 23:04

pile87 je napisao/la:
shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.
epa i tu je ikrivljen poredak vrijednosti ima momaka koji sjede na klupi a bolji su od onih koji su standardni!ali dodje babo i naredi i sam znas kakva je situacija sto se junora tice bolje da neulazimo u tu raspravu!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 jan 2011, 23:08

sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], kosuljaplava i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []