Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 06 okt 2021, 15:38

admin je napisao/la:
05 okt 2021, 22:06
Otvorite neku temu, ako je nema, tipa Velez vs Zrinjski. Nije raja zeljna vasih prepucavanja ovdje. Tema ce biti zakljucana, slijedi ciscenje. Nekoliko cijenjenih clanova nase zajednice je u Banovicima, a ostalim toplo preporucujem da se vrate na temu Prepucavanja jer će u Banovicima u suprotnom broj stanovnika narasti.
+1
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 okt 2021, 16:48

VelikanizPlatonove je napisao/la:
06 okt 2021, 14:04
mostar_mo je napisao/la:
06 okt 2021, 13:39

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) na području Doboja vrše pretrese lokacije koju koriste osobe čiji su inicijali M.G, kao i lokacije u Banjoj Luci koju koriste osobe V.V, kao i firme čiji je direktor.

Iz MUP-a je saopćeno da se pretresi obavljaju u okviru istrage koja se odnosi na javne nabavke medicinske zaštitne opreme Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, kao i druge medicinske opreme koju je nabavljao Institut za javno zdravstvo Republike Srpske u prošloj godini.

Pretresi se vrše prema naredbi Okružnog suda Banja Luka, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, prenosi Srna.

Kako nezvanično saznaje BN, istraga o aferi “korona” vodi i do Vice Zeljkovića koji je predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Prema tim informacijama, Zeljković, koji je sestrić člana Predsjendištva BiH, se povezuje sa tri pravna subjekta koja je snadbjevala zdravstvene ustanove u vrijeme pandemije. Dio istrage će voditi Tužilaštvo BiH.

Kako saznaje BN, Zeljković se ne nalazi u Banja Luci, a u firmama su rekli da je otišao na utakmicu s reprezentacijom BiH.

BN podsjeća da je bivši direktor Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković ranije uhapšen zbog nabavke medicinske opreme u vrijeme pandemije.

Kako prenosi Slobodan Vasković na svom blogu, pripadnici Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su Mladena Gajića, direktora JZU “Sveti apostol Luka” iz Doboja zbog malverzacija sa Sašom Markovićem, vlasnikom firme “Travel4Fun”.

Takođe navodi da je uhapšen i Vladimir Vuletić, vlasnik frime “Arms” zbog malverzacija sa Vladom Crtom Đajićem, direktorom UKC RS Banjaluka, oko nabavki termalnih kamera,

Kako nezvanično saznaje BN posrednik između Saše Markovića i Mladena Gajića bila je Sanja Vulić, poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.
Hahahaha koliko sam shvatio imas blizu 50 godina al si i dalje naivan kao francuska sobarica. Ako ti stvarno mislis da ce Vicu neko smjeniti ili uhapsiti. Bar ne u sljedecih 4 do 8 godina a onda nek s njim rade sta hoce

Edit:a posto pratis Vaskovica trebao bi znati da njemu placaju da pise
A inace ostatak medija u RS pise strogo posteno i po ustaljenim novinarskim praksama i kodeksima :rol: :rol: :rol: :rol:

Hapsi go*na!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 06 okt 2021, 16:55

FirstDown je napisao/la:
06 okt 2021, 11:39
Balorda je napisao/la:
06 okt 2021, 10:25
Gigovića predoložili za FIFA sudiju :rol:

Taj lik mora da ima neke eksplicitne snimke ljudi u savezu ili ih nečim drugim ucjenjuje, ne vidim drugu logiku.
Nadam se da će neko uputiti Rosettija i njegove da vide šta je taj radio dosad u karijeri.
Bilbija je zaslužio da ostane više od Kaljanca, a i Bandić je dokazao da može nositi značku. Peljtu ne treba komentirati.
Ono je žuti(zato što je banja luka, inače crveni)za mollsa, a ne žuti za Oremuša!
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 okt 2021, 16:57

izdzezveubrazil je napisao/la:
04 okt 2021, 22:48
zlajci je napisao/la:
04 okt 2021, 22:47
Kada sam prvobitno procitao Ivkovicevu izjavu bio sam siguran da je ironija. Nakon odgledanog videa siguran sam da nije.
Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.
Uvlače im se u pakaš, evo dobiše 30 milja od Vicka. A bodove im dali prošle sezone bez borbe. :puke:

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 06 okt 2021, 16:58

Dave je napisao/la:
06 okt 2021, 16:55
FirstDown je napisao/la:
06 okt 2021, 11:39
Balorda je napisao/la:
06 okt 2021, 10:25
Gigovića predoložili za FIFA sudiju :rol:

Taj lik mora da ima neke eksplicitne snimke ljudi u savezu ili ih nečim drugim ucjenjuje, ne vidim drugu logiku.
Nadam se da će neko uputiti Rosettija i njegove da vide šta je taj radio dosad u karijeri.
Bilbija je zaslužio da ostane više od Kaljanca, a i Bandić je dokazao da može nositi značku. Peljtu ne treba komentirati.
Ono je žuti(zato što je banja luka, inače crveni)za mollsa, a ne žuti za Oremuša!
To je sugerirao AR1 Udovičić.

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 06 okt 2021, 17:24

spezial je napisao/la:
06 okt 2021, 16:48
A inace ostatak medija u RS pise strogo posteno i po ustaljenim novinarskim praksama i kodeksima :rol: :rol: :rol: :rol:

Hapsi go*na!
Gotivim ja Vaskovica ali pokvario se bruku. Bio je respektabilan novinar sada je izgubio kompas. Ali nebitno evo mozemo ti i ja i mostar_mo neku kladionicu baciti haha ja kazem da ce Vico otici kad on to bude htio.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2021, 17:28

Ko da nas išta od Željkana može iznenaditi, na samrti se hvata i za slamku.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 okt 2021, 17:30

06 okt 2021, 17:24
spezial je napisao/la:

Hapsi go*na!
Gotivim ja Vaskovica ali pokvario se bruku. Bio je respektabilan novinar sada je izgubio kompas. Ali nebitno evo mozemo ti i ja i mostar_mo neku kladionicu baciti haha ja kazem da ce Vico otici kad on to bude htio.
A Bursaća?
Koševo Zapad

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 okt 2021, 17:46

06 okt 2021, 17:24
spezial je napisao/la:

Hapsi go*na!
Ma sta cu bacat kladionicu, znamo svi u ovoj drzavi da kad se neko docepa fotelje da ga samo smrt moze od nje rastaviti. Nemam iluzije da ce vico odstupiti sa svoje pozicije cak i ako bude na optuzenickoj klupi

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 okt 2021, 07:18

fks74 je napisao/la:
06 okt 2021, 16:57
zlajci je napisao/la:
04 okt 2021, 22:47
Kada sam prvobitno procitao Ivkovicevu izjavu bio sam siguran da je ironija. Nakon odgledanog videa siguran sam da nije.
Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.
Uvlače im se u pakaš, evo dobiše 30 milja od Vicka. A bodove im dali prošle sezone bez borbe. :puke:
Dali ste im i vi onda. Zabi ga Zakarić na Koševu kao Robben :opaopa: :opaopa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 07 okt 2021, 08:01

StrikeWarzone je napisao/la:
07 okt 2021, 07:18
fks74 je napisao/la:

U BiH ligi svi se prodali ili pustili Borcu, osim Sarajeva,
( bar tako tvrde navijaci Sarajeva).Samo oni izgube "posteno" od Borca, zgrabe "posteno" korona titulu.
Tuzla City / Sloga Simin Han

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 07 okt 2021, 08:27

elvirbaljic je napisao/la:
07 okt 2021, 08:01
fks74 je napisao/la:

( bar tako tvrde navijaci Sarajeva).Samo oni izgube "posteno" od Borca, zgrabe "posteno" korona titulu.
Nije tacno. Najposteniji su navijaci Veleza. Oni su cisti kao suza pobjedjuju uvijek “posteno”, gube uvijek jer su “pokradeni” i jer su se svi “urotili protiv njih”. I svi su dobijali namjestene titule i namjesteno izborili Evropu jedino su oni sve to “posteno” zaradili. I nisu divljaci jer ulijecu na teren i tuku gostujuce igrace nego su oni borci za pravdu.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 07 okt 2021, 08:55

07 okt 2021, 08:27
elvirbaljic je napisao/la:
07 okt 2021, 08:01

Nije tacno. Najposteniji su navijaci Veleza. Oni su cisti kao suza pobjedjuju uvijek “posteno”, gube uvijek jer su “pokradeni” i jer su se svi “urotili protiv njih”. I svi su dobijali namjestene titule i namjesteno izborili Evropu jedino su oni sve to “posteno” zaradili. I nisu divljaci jer ulijecu na teren i tuku gostujuce igrace nego su oni borci za pravdu.
Ma jesi li to ti Fajteru? :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 okt 2021, 09:12

fks74 je napisao/la:

Ma hajde sto smo mi pustili, ali sto ih je i Husref prodao :bow:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 07 okt 2021, 09:30

fks74 je napisao/la:

A Bodul k'o Pjanke u najboljim danima :beba: :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 okt 2021, 09:36

Miljacka je napisao/la:
07 okt 2021, 09:30
fks74 je napisao/la:

A Bodul k'o Pjanke u najboljim danima :beba: :rol:
Al fakat im žicamo ove slobodnjake...Fanimo, pa sad Bodul...mora se to nastaviti :D
Koševo Zapad

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 07 okt 2021, 10:33

Gigović ide po FIFA značku :rol: :urnebes: slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2021, 11:31

FirstDown je napisao/la:
07 okt 2021, 10:33
Gigović ide po FIFA značku :rol: :urnebes: slika
:puke:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 okt 2021, 16:11

Blokirano 13 računa FK Željezničar u različitim bankama, u klubu bez komentara

Računi Fudbalskog kluba Željezničar blokirani su na dan 1. oktobar 2021. godine, objavila je Centralna banka Bosne i Hercegovine.

Uvidom u jedinstveni registar računa u BiH može se vidjeti da je timu sa Grbavice blokirano 13 računa u šest banaka.

U klubu sa Grbavice pokušali smo provjeriti o čemu se radi i da li je problem u međuvremenu riješen, ali su svi sagovornici "bježali od odgovornosti" i "lopticu" prebacivali na nekog drugog.

- Direktor (Mustafa Nurko, op. a.) ima potpunu informaciju, njega trebate nazvati. A koliko ja imam informaciju da je to i završeno - kazao je Hasangebović, a na naše pitanje "da li to znači da su računi odblokirani" odgovorio je potvrdno:

- Da.

Kontaktirali smo i direktora Nurku, ali on nije imao konkretan odgovor nego nas je "prebacio" na kolegu iz PR službe.

- On će vam dati kompletnu informaciju - kazao je Nurko.

Na kraju, odgovor nismo dobili ni u PR službi, uz kratku poruku:

- Nemamo komentar.

Jasno je da je Željezničar u velikim finansijskim problemima, ali skrivanje od javnosti neće doprinijeti rješavanju krize u koju je klub upao, između ostalog, zahvaljujući i netransparentnosti, odnosno neodgovornosti bivših uprava.

slika

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 okt 2021, 16:28

@Kockoglavi ti si ih upozorio drug :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, tutankamon1905 i 408 gostiju.