Nema. Povuklo kad se kopiralo.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Ni meni nije jasno. Koliko znam Sarmelino nikad nije pisao na temi Liverpoola, dok je KSG veoma aktivan na toj temi.
Sa razlogom je bilo pravilo da se mora biti tri mjeseca na forumu da se igra, ali također razumijem i savez zašto su popustila sa tim, radi dobrobiti lige. Ako se ne može popuniti liga bez novih forumaša, onda je i smanjenje lige potencijalna opcija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo cu dodati u vezi dobrobita lige i popunjavanja lige, glavni problem su kapiteni ekipa,par njih nije sposobno naci aktivnog forumasa koji ce igrati za ekipu. Odnosno salju poruke savezu da im se nadje igrac. Nevjerovatno.Otelo je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:11Ni meni nije jasno. Koliko znam Sarmelino nikad nije pisao na temi Liverpoola, dok je KSG veoma aktivan na toj temi.
Sa razlogom je bilo pravilo da se mora biti tri mjeseca na forumu da se igra, ali također razumijem i savez zašto su popustila sa tim, radi dobrobiti lige. Ako se ne može popuniti liga bez novih forumaša, onda je i smanjenje lige potencijalna opcija.
Max Allegri
Jbm ga ja meepo, da ga yebem. Moze se svrljat po temi Milana, tesko tipovat 2 minute.
- Marsal
- Kontakt:
Pronašao sam novog igrača koji nije bio prethodno osuđivan. Molio bih Savez lige da u Backspace Utd ubace forumaša @Melloo. Jedan od prvih igrača liga i zapravo jedan od osnivača lige. Nakon dužeg vremenskog perioda želi se vratit jer je prepoznao da je Sheyiu i meni potrebna pomoć u pohodu na vrh tabele.
Također molio bih Aerials da odradi background check prije nego ga Savez ubaci u tim da mi se ne bi brisala prognoza igrača kad je to najpotrebnije.
Hvala.
Također molio bih Aerials da odradi background check prije nego ga Savez ubaci u tim da mi se ne bi brisala prognoza igrača kad je to najpotrebnije.
Hvala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mello je Sarmelino zar to već ne znate
Marsal je napisao/la: ↑11 okt 2021, 14:39Pronašao sam novog igrača koji nije bio prethodno osuđivan. Molio bih Savez lige da u Backspace Utd ubace forumaša @Melloo. Jedan od prvih igrača liga i zapravo jedan od osnivača lige. Nakon dužeg vremenskog perioda želi se vratit jer je prepoznao da je Sheyiu i meni potrebna pomoć u pohodu na vrh tabele.
Hvala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Unisticemo sezonu sebi, a dosta mi ove kaljuze vec.
Evo imate još jednog potencijalnog igrača. Hajmo sad, ponude na sto.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja ne razumijem zasto je ovdje dozvoljeno zenama da igraju ligu, kada to u niti jednom drugom sportu nije moguce. Ekipa Green Dragonsa ima veliku prednost u odnosu na ostale ekipe jer niko nece da igra punog snagom protiv djevojke.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sa radoscu obavještavam kapitena ekipe Backspace da je igrac Melloo prosao sve provjere i da ce od idućeg kola biti clan vase ekipe.Marsal je napisao/la: ↑11 okt 2021, 14:39Pronašao sam novog igrača koji nije bio prethodno osuđivan. Molio bih Savez lige da u Backspace Utd ubace forumaša @Melloo. Jedan od prvih igrača liga i zapravo jedan od osnivača lige. Nakon dužeg vremenskog perioda želi se vratit jer je prepoznao da je Sheyiu i meni potrebna pomoć u pohodu na vrh tabele.
Hvala.
Max Allegri
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Bujrum kod nas komsija.
- Marsal
- Kontakt:
Zahvaljujem
Drago mi je da je naš novi igrač prošao background check od Aer... National Security Agency.
Melloo, dobro nam došao!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zar se operacija ne bi trebala zvati "Operacija vazelin" ipak su oni neko ko ima slogan "Gay is okay"...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Igram Rusija 1-2 i Cesku 2-0 i izmjenim zadnji dan tipovanje.
Budala na kvadrat.
Budala na kvadrat.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.