Evo sad sam skontao da ima i ta kombinacija.I da izgubimo u utorak nista nije gotovo opet ali kao sto kazes u novembru bi onda morali dobiti i Ukrajinu i Finsku u roku od 3 dana.Nije ni to nemoguce ali ne bi da se dovodimo u takvu situaciju.Finsku cemo dobiti kuci a u utorak ocekujem u najgorem slucaju XEC3 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:51Bas suprotno mi i u slucaju poraza smo drugi ako pobjedimo Finsku i Ukrajinu na domacem terenu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:48Dobra igra danas,mogli smo i puno vise od 2 zabiti,nismo imali srece danas(posebno Dzeko).Uglavnom,vecinom igrali koliko nam treba za 3 boda,nadam se da su ostavili nesto i za Ukrajince![]()
Ne valja nam ovo sto je Ukrajina dobila Finsku,iskren da budem prizeljkivao sam X najvise ili eto i pobjeda Finske ne bi bila losa ali ovo ne valja nama.Finska poslije ove utakmice otpisana.Ukrajini mora se iz 2 utakmice bar 2 boda uzeri tj.ne smijes izgubiti i Finsku moramo dobiti kuci.To bi i matematicki bilo dovoljno za 2.mjesto,ali ako nas Ukrajina dobije u utorak to je prakticno zavrsena prica.
Nije ova Ukrajina cemu,moze se sa njima igrati,namucili smo mi ne tako davno i puno jace.
Vidis sad,da smo dobili ovaj mrtvi Kazahstan kuci koliko bi samo zivot bio laksi