1284 put nam to treba... i kad bude trebalo zapet,tu smo da podlegnemo pritisku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
1284 put nam to treba... i kad bude trebalo zapet,tu smo da podlegnemo pritisku
Bio si jos uvijek dijete kad je on bio jedan od nasa 3-4 najvaznija fudbalera, zato ni ne razumijes koja je razlika imati njega i ove duhove na toj poziciji. Radije se drzi tema na kojima se cmizdri kad se dobije noga od djevojke, ovo su ipak stvari o kojima se diskutuje s malo ozbiljnijim forumasima.
Pitam se sta smo gledaliRaonffa je napisao/la: ↑10 okt 2021, 01:17Dobar dobar Gojak danas, iznenadio me pozitivno, napisao sam to ranije. Dosta trke, bilo ga je svuda po terenu, bez onog njegovog komplikovanja, usporavanja i driblanja samog sebe bespotrebnim lažnjacima.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑10 okt 2021, 01:14Meni je se svidio Gojak. Brzo je ulazio u sredinu u kontrama sto je stvaralo probleme za Kazakstansku odbranu.
Slabo nam koji igrac zna onako brzo uletit.
Da je onako uvijek igrao ne bi se ni vraćao u Dinamo, bio bi prvotimac Torina ali jbg, vjerovatno će se već u utorak vratiti u svoj mod![]()
Napusi se qrca. Idi u medzlis pa se zali nije ti ovo religis. Ba
Bog te uputio inšAllah, razum ti je dao samo još da ga koristiš, dođe đikan na forum da psuje BogaSveti je napisao/la: ↑10 okt 2021, 10:37Napusi se qrca. Idi u medzlis pa se zali nije ti ovo religis. Ba
Što u Arabiju? Ovo je moja zemlja. Islam je veći od Arabije. Naučio si nešto klinjo, nema na čemu
Ovo je i moja zemlja i imam pravo da vjerujem i ne vjerujem jelte
Super ako je tako, ali vidim da me šalješ u Arabiju pa je red bio da ti pojasnim neke stvari. To što nemaš osnovni bonton i kulturu dijaloga, to ćemo zanemariti, jelte. Mada je žalosno, vidim da si stariji forumaš, čudno mi u šta ti godine prođoše.
Živio buraz !
Pretpostavljam ovaj.HeraklitMracni je napisao/la: ↑10 okt 2021, 11:20Sinoć na sport klubu onaj debeli sto analizira utakmice , kaže da je Ukrajina uvjerljivo najjača poslije Francuske , reko deba prevarit će se …
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.