Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Nevjerovatno. Max 50 ljudi bude, liga bitna ko turnir u Čevljanovićima i dođe i ubjeđuje te nešto.
Koševo Zapad
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
E cuj najaktivnija grupa. Haahhahahahaaha
Pa i jesu najaktivnija grupa to što je splet okolnosti uticao na to da budu najaktivnija je nešto drugo.
Dobra je meni Robija zadržali su ok brojku mislio sam da ce na gostovanjima imat plafon 20 ljudi.
Što i govori koliko mala ocekivanja imamo/imam od njih.
Dobra je meni Robija zadržali su ok brojku mislio sam da ce na gostovanjima imat plafon 20 ljudi.
Što i govori koliko mala ocekivanja imamo/imam od njih.
Ako govoris za ultrase u BL, najavili se i dosli...Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 11:49Džabe ti je objašnjavati. Ne bi ni oni otišli da im je rečeno da je zabranjeno.
Ne bi ih se pustilo. Ne znam šta ti je nejasno?!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar ovo nije bas argument u korist Robijasa? Liga bitna kao lanjski snijeg, a oni guraju. Neke stvari treba staviti u kontekst svega.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 12:19Nevjerovatno. Max 50 ljudi bude, liga bitna ko turnir u Čevljanovićima i dođe i ubjeđuje te nešto.
Naravno, da su HZ u istoj situaciji to bi bio onda legendarni poduhvat, isto kao sto je i vuk legendarni navijac.
Celik!3,2,2.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to i govorim, al izgleda nejasno.vlakanje je napisao/la: ↑11 okt 2021, 12:51Ako govoris za ultrase u BL, najavili se i dosli...Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 11:49Džabe ti je objašnjavati. Ne bi ni oni otišli da im je rečeno da je zabranjeno.
Ne bi ih se pustilo. Ne znam šta ti je nejasno?!
S jedne strane jeste u smislu svaka čast da prate klub ako je i u tako nebitnoj ligi, s druge opet i ne baš, prvo što je to treća liga, samim tim na nekom fudbalskom radaru i ove države potpuno nebitno.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 okt 2021, 12:56Zar ovo nije bas argument u korist Robijasa? Liga bitna kao lanjski snijeg, a oni guraju. Neke stvari treba staviti u kontekst svega.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 12:19Nevjerovatno. Max 50 ljudi bude, liga bitna ko turnir u Čevljanovićima i dođe i ubjeđuje te nešto.
Naravno, da su HZ u istoj situaciji to bi bio onda legendarni poduhvat, isto kao sto je i vuk legendarni navijac.
Bitno da ti prozoveš. Svaka, ali svaka navijačka skupina ima nekog vuka. Nije za ponosa, ali to ide uz navijačke grupe.
Koševo Zapad
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nema tu strana. Treca liga, ljudi prate. Pusti radare i druge gluposti. Kisa, nedjelja, glup teren i uslovi na stadionu, ali su i dalje tu. A i broj je konstantan.
Tacno, ima svaka grupa svoga vuka i vukove. Problem je kad se pocnu braniti takvi likovi i kad ih se krene uzdizati, sto smo vidjeli na zadnjih nekoliko strana.
Tacno, ima svaka grupa svoga vuka i vukove. Problem je kad se pocnu braniti takvi likovi i kad ih se krene uzdizati, sto smo vidjeli na zadnjih nekoliko strana.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Osnova navijačkog života je da svaki drugi vikend ideš na gostovanja. Ne možeš biti ozbiljna navijačka grupa, a da imaš pola gostovanja u sezoni.
- Shategabri
- Kontakt:
To ti sve pada u vodu sa ovom pandemijom.
Ne kontaš i džabe ti je pričati.
Da ti zabrani dolazak na Koševo, ti bi opet našao načina da dođeš?
Bi al u curku.
Ne kontaš i džabe ti je pričati.
Da ti zabrani dolazak na Koševo, ti bi opet našao načina da dođeš?
Bi al u curku.
Koševo Zapad
- Tristan
- Kontakt:
Tu i nema stadiona, maksimalno da neko ima jednu tribinu. Sa 3 strane mozes prici ogradi i navijati ili sa brda kao u Zivinicama cini mi se (neko je postavio sliku).PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
To sto Celik igra po terenima oko Zenice gdje se utakmica moze bratiti i sa obliznjih brezuljaka ili preko ograde ne znaci da je njegova grupa aktivnija od ostalih. Nije za poredjenje uopste.
Policija u tim nizim ligama i ne obraca paznju toliko na navijace, pa se moze i negdje i bez problema doci na tribinu kao u Brezi sad.
Da ste igrali kup i prosli dalje, bas bismo na Pecari ili Grbavici vidjeli kako su aktivni Robijasi.
I Leaders Teslic idu na sve utakmice u 3. rangu i imaju bolja izdanja od Robijasa, ali to sto su u mogucnosti da idu na sva gostovanja ne znaci da su bolji ili aktivniji od npr. Ultrasa ili Manijaka.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ne obracaju paznju na svoju porodicu, a ne da obracaju u 10 ligi što je na snazi zabrana gostovanja.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 13:48Tu i nema stadiona, maksimalno da neko ima jednu tribinu. Sa 3 strane mozes prici ogradi i navijati ili sa brda kao u Zivinicama cini mi se (neko je postavio sliku).PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55
Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.
To sto Celik igra po terenima oko Zenice gdje se utakmica moze bratiti i sa obliznjih brezuljaka ili preko ograde ne znaci da je njegova grupa aktivnija od ostalih. Nije za poredjenje uopste.
Policija u tim nizim ligama i ne obraca paznju toliko na navijace, pa se moze i negdje i bez problema doci na tribinu kao u Brezi sad.
Da ste igrali kup i prosli dalje, bas bismo na Pecari ili Grbavici vidjeli kako su aktivni Robijasi.
I Leaders Teslic idu na sve utakmice u 3. rangu i imaju bolja izdanja od Robijasa, ali to sto su u mogucnosti da idu na sva gostovanja ne znaci da su bolji ili aktivniji od npr. Ultrasa ili Manijaka.

Postavi slike Leadersa mnogo gotivna grupa uvijek bili zanima me kako to danas izgleda.
Pa Robijasi su propustali gostovanja u PL kad nije bilo nikakvih zabrana unazad par godina.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 13:36Osnova navijačkog života je da svaki drugi vikend ideš na gostovanja. Ne možeš biti ozbiljna navijačka grupa, a da imaš pola gostovanja u sezoni.
Prijatelju, stav grupe je da se ne ide na gostovanja dok je situacija takva kakva jeste. Trebam li ti crtati?Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 11:45Nije stvar u tome jel se bojite ili ne, stvar je u tome što ne pokušate.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Leadersi su bas za pohvalu, a i Alcohol Boysi su me iznenadiliTristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 13:48Tu i nema stadiona, maksimalno da neko ima jednu tribinu. Sa 3 strane mozes prici ogradi i navijati ili sa brda kao u Zivinicama cini mi se (neko je postavio sliku).PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55
Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Tristan
- Kontakt:
Leaders, navijaci Proletera iz Teslica. Druga liga RS - Zapad (3.rang). Prosle sezone je Proleter trebao ispasti u 4. rang, ali se liga prosirila sa 14 na 16 ekipa i tako su opstali. Poslednjih par mjeseci su se malo stabilizovali, tako da su sad u sredini tabele.
Izdanja ove sezone:
Proleter - Gorica Sipovo

Borac Samac - Proleter

Proleter - Progres Knezevo

Sloga Srbac - Proleter

Proleter - Borac Banja Luka, kup Republike Srpske

Proleter - Brdo Hambarine

Laktasi - Proleter

Proleter - Zeljeznicar Doboj (kazna, zabrana ulaska na stadion)

Sloboda Mrkonjic Grad - Proleter

Proleter - Dubrave (kazna, zabrana ulaska na stadion)

Izdanja ove sezone:
Proleter - Gorica Sipovo

Borac Samac - Proleter

Proleter - Progres Knezevo

Sloga Srbac - Proleter

Proleter - Borac Banja Luka, kup Republike Srpske

Proleter - Brdo Hambarine

Laktasi - Proleter

Proleter - Zeljeznicar Doboj (kazna, zabrana ulaska na stadion)

Sloboda Mrkonjic Grad - Proleter

Proleter - Dubrave (kazna, zabrana ulaska na stadion)

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
I dalje to na slikama izgleda odlicno kao prije mnogo godina.
-
- Kontakt:
Sta lik uradi jednim viska komentarom, umjesto da samo postavi slike. Gomila nepromisljenih komentara 

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ispadose Leadersi najaktivniji.
Za vikend sam bio u Mostaru, tacnije u Mahali. Stvarno moram pohvaliti RA sto se tice grafita i ostale simbolike. Rijetko se gdje moze vidjeti da je grad onoliko obojen i isaran kao Mostar.
Bio sam ljetos par dana poslom i iskoristim slobodno vrijeme da malo zavirim na istočnu i na zapadnu stranu grada. Nevjerovatno kako dobre grafite imaju jedni i drugi i za čestitku je taj njihov čisti navijački mentalitet jer se grafiti ne uništavaju. Puno je toga u Mostaru što ukazuje da je pravi navijački grad od grafita,kutija,street arta ali najfacinantnije od svega je onaj obojen most. Ljudi su obojili most. Svaka čast za ideju

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, laszlo i 21 gost.